Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 416
Καλά, μιλάμε αυτοί οι πιτσιρικάδες με τις Kompressor-άτες του μπαμπά, είναι μεγάλες κομπλεξάρες...
Μόλις μαζέψουν τα τσαγάκια τους, όμως, απλά βάζουν μουσική...
__________________ Fast cars do not kill. Slow drivers, do!!! Saneatsu Abukara
Δύναμη Σεβασμού: 482
φρεσκο ανοιγμα απο ρολλαριστες με 16αρι civic sedan vti με φιλτρο και προγραμμα απ'οτι μου ειπε μετα, απο 80 μεχρι 160 2 αμαξια μπροστα αυτος.japan power
Δύναμη Σεβασμού: 482
ανοιγμα χτεσινο...σε ανηφορα με ενα colt czt.απο δευτερες μου φευγει ενα αμαξι,αλλα οταν εβαλε 3η εγω ειχα ακομα 2ρα και τον μαζεψα στα 110χλμ,μετα μου ανοιξε παλι λιγο αλλα μολις εβαλε 4η τον περασα με την 3η στα 140 με 1 αμαξι διαφορα.παντως νομιζα οτι πηγαιναν καλυτερα τα colt.
Δύναμη Σεβασμού: 420
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
ανοιγμα πριν λιγων λεπτων με saxo vts 1600 φ.π.ε χωρις καθισματα και 144 αλογα απότι μου ειπε το παιδι.αποτελεσματα:
απο δευτερες με 3000 δικες μου(προφανως το saxo ειχε παραπανω) μου εκανε 2 αμαξια μεχρι τα 160.
απο δευτερες με 5000 δικες μου πηγαιναμε μαζι μεχρι 150 οπου και κοψαμε.
αρκετα καλα.
Η glanzoκορολλα εσωσε ρεστα χτες εκατσε πολυ καλα το σαξο ακουγοταν πολυ δυνατο!
εγω παλι ανοιγμα με 316 ε36 απο πρωτες του κανα μισο αμαξι που στην 2α κ 3η εμενε σταθερο και 4η μαζευε σιγα σιγα αλλα δν προλαβαινε να φτασει μεχρι που κοβαμε.απο 2ες στα πατα μαζι ολη την 2α αλλαγη σε 3η και τα αμαξια ακριβως κοπια αλλαγη σε τεταρτη και πεταγεται το bmw μισο αμαξι μπροστα μεχρι που κοβαμε...αυτα και απο το ατμοσφαιρικο μετωπο
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
τι ωραιο πραγμα να σπρωχνεις προφυλακτηρα απο kompressor 2010μοντελο...
μα τι ωραιο...
μα τι ωραια εκπληξη ειναι αυτη στα ματια του οταν περνας απο διπλα του....
δεν εκανε και στην ακρη κιολας...
ενοιωθε θεος και αρχοντας του σχιστου........... αλλα για 2-3 δευτερολεπτα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 04-07-11 στις 23:42.