Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Το να κρυβουν οι αστυνομικοι που κανουν συληψεις τα προσωπα τους με κουκουλες το καταλαβαινω. Γιατι ομως δεν φορανε την πρεπουσα στολη?
Σε ολες τις χωρες του εξωτερικου, οι ομαδες αστυνομικων που κανουν συληψεις φορανε μεν τα μπαλακλαβας (ορθως) αλλα απο κατω ειναι ντυμενοι με την στολη του αστυνομικου.
Ετσι τους ξεχωριζει ο κοσμος.
Στην Ελλαδα γιατι ειναι ντυμένοι σαν αναρχικοι με αθλητικά, φλάι μπουφαν, τζινάκια και φόρμες και κρυβουν τις μουρες τους με Εγυπτιακά μαντήλια, ή με κασκολ του ΠΑΟΚ ή δεν ξερω και εγω με τι αλλο? Δουλευουν undercover?
Πως θα τους ξεχωριζει ο κοσμος απο τους original αναρχικους και δεν θα μπλεχτουν μαζι τους σε καυγαδες?
|
σε ολες τις χωρες φιλε μου δεν κανει ο καθενας οποτε, οπως και για οτι θελει πορεια,δεν κλεινει τον δρομο οτι ωρα του κ@υλωσει(για να γινει πορεια πρεπει να παρει αδεια απο τν αστυνομιακαι η αστυνομια θα τους πει ποτε που και πως θα κανουν την πορεια τους).αν πεσει εστω ενα μπουκαλι μονο σε καποια πορεια(τοτε μονο βγαινουν τα ματ) η πορεια διαλειεται χωρις δευτερη σκεψη.δεν υπαρχει το ασυλο με την δικη μας χαζη εννοια, οι αναρχικοι δεν κυνηγουν αστυμοκιμους απο πισω οταν οι δευτεροι ειναι εκτος υπηρεσιας για να τουσ σπασουν στο ξυλο!χρησιμοποιουν τις καμερες για να συλλαβουν και να αποδειξουν οτι καποιος εκανε κατι(εδω υπαρχουν τα ανθρωπινα δικαιωματα).στις αλλες χωρες φιλε μου δεν υπαρχει το μεσον/βισμα για να μην μπει καποιος αριστεριστης/αντιεξουσιαστης φυλακη.
οι αστυνομικοι εχουν υπηρεσιακη νομικη καλυψη κατι που εδω δεν υπαρχει.εδω ειναι το αξυλαστηριο θημα!στις αλλες χωρες εχουν πλαστηκες χρωμοσφαιρες και ριχνουν στο ψαχνω.....
μην μου συγκρινεις τις αλλες χωρες οπου σε βολευει!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Για να μην παρεξηγηθω ειμαι πολυ υπερ της αστυνομιας και της ενομης ταξης.
Απλα ειναι καποια πραγματα που δεν μπορεις να μην σχολιασεις οταν τα βλεπεις.
Δλδ να δεχτω ως δικαιολογία το "οι συγκεκριμενοι κουκουλοφοροι ειναι βλακες αστυνομικοι(ασφαλητες) που κρυβουν τα προσωπα τους με αυτον τον χαζο τροπο" ????
Αν ειναι ετσι, παω πασο.
|
ναι να το δεχτεις γιατι αν δεν τα κρυψουν θα βρουν την περιουσια τους κατεστραμμενη ή ακομη και την οικογενεια τους χτυπημενη ή θα δεχονται απειλητικα τηλεφωνηματα.ειναι πολυ που εχουν βρει μπελα απο αυτα που σου λεω και αν θελεις παραδειγματα στα λεω και απο το τηλ με ημερομηνιες και ονοματα!οι αστυνομικοι απο τα ματ ειναι περιορισμενοι στο που θα πανε να κανουν βολτα ή θα πιουν καφε/ποτο/φαγητο!!!!
και ενα αρνητικο...το κανουν αυτο με τις κουκουλες γιατι πολυ απλα δεν υπηρξε καποιος πιο εμπειρος να τους δειξει κατι διαφορετικο(βλεπεις οι πιο παλοι ειναι κρυμενοι σε γραφεια της γαδα).
μενα θελω να μου απαντησει καποιος κατι αλλο....γιατι σε αυτη τη χωρα ποτε μα ποτε δεν υπηρξε μια δεξια,φιλοχουντικη τρομοκρατικη οργανωση (οπως της αντιστοιχης σεχτα, πυρηνων της φωτιας) και παντα μασ περιτριγυριζουν φιλοαριστερες και αντιεξουσιαστηκες οργανωσεις?