Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ανδρεας
εμενα κολλησε απο ασχετο κ πολυ χαζο λογο!επαθε μεγαλη ζημια ομως!πιστονια και εμβολα(αν δεν κανω λαθος)ειχαν κολλησει...ηταν βουλωμενο το μισο ψυγειο κ οσο κυκλοφορουσα (6μηνεσ) εντος Αθηνας,δεν εδειχνε κατι!οταν κυνηγιοταν στο Συριο ο ξαδερφοσ μου με ενα s2000 στα 197 εκανε ενα μπαμ,εσβησε εφυγε το κωλαρο κ τα νερα εφτασαν το πορτ μπαγκαζ!!αστα!!παντως οπου εχω ακουσει χτυπανε βαλβιδεσ απο λαθος κατεβασμα!το ιδιο κ τα celica!
|
οποτε σηκωσε θερμοκρασια και λογικα εκαψε και φλατζα,δεν ξερω τι αλλη ζημια μπορει προκληθει απο αυτο(στο καπακι κατι γινεται νομιζω)
παντως για να εφτασε τοσο ψηλα το κοστος επισκευης,σου αλλαξαν μπλοκ μαλλον.(καινουργιο η μεταχειρησμενο)
για να σου εκαναν ρεκτιφιε,δεν νομιζω να ηταν τοσο ανηδεοι.
για να σου αλλαξαν χιτωνια το θεωρω απιθανο γιατι η τουοτα δεν δινει χιτωνια σαν ανταλακτικο,παει ολοκληρο το μπλοκ.
σιγα μην σου εβαλαν darton.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Κάτσε ρε Μπάμπη για να καταλάβω. Πλέον δε θα ασχοληθείς άλλο με τη βελτίωση της TS και θέλεις να τη κάνεις πάλι μαμά, σωστά; Εάν επισκευάσεις με γνήσια καινούργια ανταλλακτικά τη ζημιά σου, πόσο θα σου φτάσει τελικά το κόστος; Γιατί έτσι όπως τα λες, μία αλλαγή με μεταχ/νο μοτέρ θα σου φτάσει πιο ακριβά... Κάνω λάθος;
|
νομιζα οτι κανεις λαθος μεχρι που πηρα και ρωτησα ποσο κανουν τα μοτερ.
αφου εμαθα,θα φτιαξω το δικο μου..
σημερα παρηγγειλα τα ανταλακτικα..
πιστευω σε καμια 10ρια μερες να το φτιαξω..