Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Αποψη μου βεβαια επειδη εχω δοκιμασει καποια πραγματα και εχω δει ακομα περισσοτερα οσο θα δουλευεις με πραγματα εμποριου θα εχεις παντα προβληματα..
1000 φορες να παρεις γνησια ανταλλακτικα θα βρεις την υγεια σου.
Αναφερομαι στα τσιμουχακια , μεταλλα , ελατηρια πιστονιων σε τετοια ειδους πραγματα. Τωρα πχ το πλατο παρτο απο το εμποριο , βαλβολινες το ιδιο(ελεος δλδ 20Ε το λιτρο εχουν οι ακριβοτερες 5 λιτρα παιρνει το σασμαν??)
600Ε εργασια τι θα κανει??
500Ε κοστισε στο δικο μου αμαξι κατεβασμα το μοτερ , λυσιμο , δεσιμο , επισκευη το σασμαν και τοποθετηση μπλοκε.
|
κοιτα..αυτο που μου ειπε ακριβως ειναι:Για τα saxolara κατεβασμα μοτερ λυσιμο δεσιμο,περνω 650,το δικο σου εχει πιο πολυ φασαρια αλλα κατι καλυτερο θα κανουμε!
και δεν εχει καν συνεργειο(παρανομος δηλαδη)
αλλα τι να κανω..ειναι ο μονος που ξερω οτι περνει χαμπαρι και τον εμπιστευομαι...
για impreza μου εχει πει οτι περνει 1000 ευρω!!
για τα πραγματα εμποριου που λες θα συμφωνησω..ουτε καν το δισκοπλατο δεν ειναι να παρεις,πηρα και το ειδα,γιαυτο το λεω(οχι αυτο που φορουσα τωρα,το προηγουμενο)
βαλβολινες επειδη φοραω μπλοκε,βαζω της trd,περνει μεσα 2 λιτρα και κατι.οποτε πρεπει να παρω 3 λιτρα που κοστιζουν καπου στα 100 ευρω!βεβαια τωρα θα παρω 2 γιατι εχω απο την προηγουμενη φορα..