κατ αρχάς δείτε προσεκτικά το βίντεο που έχει το woop.gr γιατί αυτό από το youtube δε δουλεύει...
http://www.woop.gr/woopgallery/27366...se-tou-pedrosa
κατά τη γνώμη μου και οι δύο οδηγοί έκαναν βλακεία...
ο Πεντρόσα μάλλον φοβήθηκε και σήκωσε νωρίς τη μηχανή... φαίνεται από την μπροστά κάμερα στο πλάνο 00:45. δεν είχε τελειώσει η στροφή και όμως τη σήκωσε...
ο Σιμονσέλι τώρα πιστεύω ότι φρέναρε πάρα πολύ αργά για να εκβιάσει το προσπέρασμα. Αποτέλεσμα είναι ότι και αυτός σήκωσε νωρίς τη μηχανή και έκοψε δρόμο εκτός πίστας για να μπορέσει να μείνει όρθιος...
Είναι αγωνιστικό συμβάν το οποίο ξεκινάει από τον ενθουσιασμό ή την υπερβολική σιγουριά ή βλακεία του Σιμονσέλι....
Ο Valentino Rossi πάντως, αν και καλός φίλος του Sic, παραδέχτηκε πως αυτήν τη φορά ο Ιταλός το παράκανε.
Ο Valentino Rossi συμφώνησε πως η κίνηση του Sic ήταν λάθος. «Είδα το συμβάν του Marco με τον Dani μόνο μια φορά, αλλά κατά τη γνώμη μου αυτήν τη φορά ο Simoncelli οδήγησε επιθετικά. Δεν άφησε χώρο στον Dani. Ήρθε από την εξωτερική, ίσως φρέναρε πιο δυνατά, αλλά ήταν πολύ επιθετικός, διότι ο Dani δεν είχε χώρο να κάνει κάτι. Νομίζω ότι επίσης ήταν λάθος διότι ο Simoncelli σε εκείνο το σημείο του αγώνα ήταν δυνατός, έτσι ίσως να μην έπρεπε να περάσει σε εκείνο το σημείο τον Dani, αλλά να περίμενε για τον επόμενο γύρο. Λυπάμαι για τον Dani διότι ακόμα ένας τραυματισμός είναι πολύ κακό. Καλή τύχη τού εύχομαι».
όπως και να έχει κρίμα που ο Ντάνι τραυματίστηκε και αυτό θα επηρεάσει την συνέχεια του πρωταθλήματος...