Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Aπο την στιγμη που πατας το γκαζι ειτε εχεις Porche ειτε εχεις Punto Gt εισαι διαθετειμενος να κερδισεις η και να χασεις!!!
Απλα οταν εχεις Porche σε τσουζει λιγο περισσοτερο ,απλα και εκει πρεπει να ξερεις να χανεις και να ξερεις να δεις που σε παιρνει να ανοιξεις!!!
Εγω αν ειχα μια απλη Porche δεν θα ανοιγα με τετοια διαολια απο σταση αλλα θα τα τσαγιαζα ΤΕΛΙΚΕΣ που σε τετοιες συνθηκες εχω πλεονεκτημα ως κατοχος Porche αφου και μεγαλη τελικη εχω 250+ και αεροδυναμικη και μαμα ειμαι οποτε αν και το Punto μπορει να πιασει θεωρητικα 240+ δεν νομιζω ο αλλος να το ρισκαρει γιατι και το αμαξι θα το καταπονησει και ισως το σπασει κιολας ολη την ωρα τερμα ενω εγω καραμαμα θα πηγαινω 250 απροβληματιστα!
ΚΟΙΝΩΣ οπως εκανε ο Καταραμενος στην δεκαετια του 90 με τις κοντρες τις εκανε στα μετρα του!!!ΑΠΛΑ πραγματα αν και οχι αντρικεια ,αλλα το αποτελεσμα μετραει!!!
|
χαχαχαχα κι ομως γιαννη στον σειριο ειναι δυνατον να πηγαμε εκινησεις? οταν ανοιξαμε απο τα 170 και επειτα?
ε εκει την πατησε ο τυπος...
σου λεει πορσε εχω. ειναι δυνατον? ε στα ποσα να σταθει το κορολα δλδ?
μαλιστα ημουν και δικαβαλος και αυτος μονος του...
λιγο πριν πιει και το δευτερο τσαι μου χτυπησε knock sensor
απο βρωμοβενζινη μαλλον 95αρα.ε και απο σκασιμο χωρις οκτανια!!!!
ε απο το terra εως την κηφισια εψαχνε το ανυπαρκτο cd απο το ντουλαπακι.... ρε τι γελια ειχαμε ριξει..... 120 πηγαιναμε.
ενω εγω ειχα καμενο σενσορα ειχα αναμενο τσεκ και ημουν 60-70 αλογα κατω. αν ανοιγε δλδ δε θα μπορουσα να τον πιασω.
τοτε ουτε καν το avcr δεν ειχα βαλει