Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
02-05-11, 10:33
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Τα ξημερωματα γυρνωντας απο ξενυχτι στην Κηφισσιας σταματαω σε φαναρι και καθεται διπλα μου ενα Polo Gti το καινουριο.Μονος του αυτος,μονος μου κι εγω.Αναβει πρασινο και.....το αποτελεσμα το ξερετε....
Μου σκισε τα φαρδουλα!Καραφλιασα και δεν το περιμενα γιατι εγω το ειχα για καμια 140 αλογα και σημερα που ξυπνησα ειδα οτι ειναι 180 οποτε λογικο.Παντως ανοιγει πολυ καλα το μικρο.
|
Μου φαίνεται Παναγιώτη δε διαβάζεις καλά παλαιότερα posts του συγκεκριμένου θέματος... Πάνε όντως πολύ καλά τα διαολεμένα...
|
|
02-05-11, 11:03
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
γεια σας παιδια και χαιρομαι που σας ξαναβρισκω μετα απο σχεδόν μισό μήνα... ...μετα απο πολυ καιρο εβλα την corollitsa μου σ ενα φιλικο ανοιγμα για να δω τι πιανει...ενας φιλος ειχε το xsara 1,4 και εβαλε πανω τον 1,6 με περιφεριακα απο rallye..(εισαγωγη, εκκεντροφορους) οπως επισης ειχε προγραμμα τελικο και ελευθερο φιλτρο στο φιλτροκουτι...επειδη ηθελε να δει πως παει τα βαλαμε σε ευθεια στις τρεις κορνες με δευτερες...το αποτελεσμα ηταν να του φυγω στην δευτερα και να με μαζεψει στην τριτη...στο τελος της ευθειας ηταν ελαχιστα μπροστα αλλα πιστευω στις τεταρτες θα εφευγε....το θεμα ειναι οτι μηχανικα ειμαι μαμα και το παιδι μου ειπε οτι εχει 135ps περιπου αλλα το ανοιγμα του δεν μου φανηκε για την δυναμη του μοτερ...φορουσαμε και ακριβως τα ιδια λαστιχα...195/50/15 με pilot....τελικα το κοντο κιβωτιο ειναι μεγαλη υποθεση...το παιδι μου ειπε οτι οταν εβαλα την τριτη αυτος ειχε ακομη δευτερα...χαρηκα για την corollitsa μου παντως και ας ειχε την ταση ν ανοιξει το xsara στην τεταρτη και πανω... που να υπερκιβισω κιολας...μονο με κυαλια χαρηκα που σας βρηκα και παλι....
|
02-05-11, 23:02
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
135 αλογα με εκκεντροφορους και προγραμμα -σκουπα???
Ενα μαμα Rally εχει 120+ αλογα με σκουπα παιρνει +7 με εξατμιση αλλα 3 και με προγραμμα αλλα +5 οποτε με ΦΠΕ φτανει για πλακα τα 135 αλογα!!!Μετρημενα ΟΛΑ σε δυναμομετρο live μπροστα μου!
Αν του κανεις και ενα reprofile τα μαμα εκκεντρα φτανεις 150+-155 αν παιξεις και λιγο με τον χρονισμο των εργοστασιακων ρυθμιζομενων γραναζιων του!
Παντως σταθηκες πολυ καλα ,εσυ εχεις το 1600 με τα 110?
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
|
|
|
02-05-11, 23:19
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
ειχε το μοτερ με τα 110 αλογα και εβαλε εκκεντροφορους απο rallye κτλ....135 του το εδωσε ο μηχανικος του, πηραμε και βολτα ο ενας του αλλου και δε νομιζω να ηταν παραπανω....κοφτη στις 7000 και καλο ανοιγμα τριτες και μετα....η πλακα ειναι οτι εχει ταμπουρα πισω και νομιζεις ειναι αυτο με τα 75 αλογα...πολυ undercover αλλα και επικινδυνο πλεον γιατι μαζευει χιλιομετρα...εγω γιαννη εχω το 1,4 γι αυτο χαρηκα και τοσο...οπως ειπα ομως το αμαξι του με το που μπηκε η τριτη ειχε ταση για να φυγει, με την τριτη εξαλου μαζεψε και την μιση καροτσα που του εριξα στην αρχη...αν μπορουσαμε να βαλουμε και τεταρτες θα ειχε φυγει σιγουρα μπροστα... παρ ολ αυτα σε κατι στροφιλικια που μπαιναμε δεν μπορω να πω οτι με κολλλουσε απλα ακολουθουσε και τιποτα παραπανω και το καταλαβα γιατι οταν πηγε κι αυτος μπροστα δεν μου εφυγε σε καμμια φαση παρα μονο στις μικρες ευθειες που ανοιγε σιγα-σιγα
|
03-05-11, 00:19
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
A!Kαταλαβα!Εκκεντρα μαμα απο Rallye αλλα δεν νομιζω να εκανε και τιποτα γιατι πρεπει να εχουν απο καθολου εως και πολυ λιγη διαφορα (στον εξαγωγης αν θυμαμαι)οτι πηρε θα πηρε απο τα ρυθμ.γραναζια αν τα εβαλαν και δεν αφησαν τα μαμα!
Οπως και να εχει εσυ 1.4 και αυτος 1.6 ειναι πολυ καλο!Μπραβο!
|
|
03-05-11, 00:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
μια που ειπατε για rallye , σημερα εκανα νυχτερινη βολτα και πετυχα ενα saxo vts "μαμα" .οταν ανοιξαμε ηταν αυτος μπροστα και εγω απο πισω,απο πρωτες ρολλαριστες μου εκανε 1-2 αμαξια.πολυ καλα τα ατιμα.
επισης ανοιξα με ενα rx8 το μικρο με τα 192 που ειναι 160 αλογα κανονικα και εφαγα 1-2 κολωνες...αρχισαμε το τσαι.
|
03-05-11, 00:55
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
μια που ειπατε για rallye , σημερα εκανα νυχτερινη βολτα και πετυχα ενα saxo vts "μαμα" .οταν ανοιξαμε ηταν αυτος μπροστα και εγω απο πισω,απο πρωτες ρολλαριστες μου εκανε 1-2 αμαξια.πολυ καλα τα ατιμα.
επισης ανοιξα με ενα rx8 το μικρο με τα 192 που ειναι 160 αλογα κανονικα και εφαγα 1-2 κολωνες...αρχισαμε το τσαι.
|
αχχαχαχαχαχαχα!!!!Ελα ρε μια χαρα!Κι εγω ετσι την περασα αυτη την βδομαδα.αχχαχααχαχχα!
|
03-05-11, 00:57
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Κοιτα τα saxoralla ειναι πολυ καλα τα εχουμε ξαναπει!
Απλα ειναι καλο να τα εχουμε ως ενα ατμοσφαιρικο μετρο συγκρισης!
Τωρα οσο αφορα τα RX8 τι να πω πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το βγαλανε η τουρμπατο Genesis ,οπως του RX7 , και μια εκδοση με το μοτερ 2.3 του MPS!Φανταστειτε τι θα εκανε πισωκινητο το RX8 με 260 πισωκινητους τουρμπισιους ιππους!!!Sorry για το off topic!
|
|
03-05-11, 01:03
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
|
χαχαχαχαχαχα κουραγιο ιασωνα....
και το βατιλι ετσι αρχισε και τωρα τον τρεμουν μερικοι μερικοι....
03-05-11, 01:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Τωρα οσο αφορα τα RX8 τι να πω πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το βγαλανε η τουρμπατο Genesis ,οπως του RX7 , και μια εκδοση με το μοτερ 2.3 του MPS!Φανταστειτε τι θα εκανε πισωκινητο το RX8 με 260 πισωκινητους τουρμπισιους ιππους!!!Sorry για το off topic!
|
για τον ιδιο λογο που η fiat σταματησε τα τουρμπατα μετα το gt(αλλα το μετανιωσε )
δυστυχως ολα ειναι θεμα marketing...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18992901 seconds (77,27% PHP - 22,73% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|