Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ltsantar
Αν θέλετε την Κυριακή μπορούμε να πάμε Ελάτη-Περτούλι μέσω Μουζακίου-είναι στο δρόμο για Τρίκαλα-να κατεβούμε από εκεί στην Καλαμπάκα-Μετέωρα για φαγητό και στη συνέχεια στα Τρίκαλα για καφέ.Ξέρω ότι την Κυριακή είναι η ημέρα επιστροφής που σημαίνει κούραση και χιλιόμετρα πολλά,αλλά πιστέψτε με αξίζει τον κόπο.Εσείς αποφασίζεται όμως.Τώρα όσον αφορά για το φαγητό της Κυριακής πείτε μου εσείς αριθμό ατόμων και κλείνω εγώ την ταβέρνα.Αν έρθεις το Πάσχα στα Τρίκαλα ranger στείλε μου μήνυμα να τα πούμε.
|
είχαμε σκεφτεί να πάμε προς Καλαμπάκα και Μετέωρα την Κυριακή, αλλά το απορήψαμε λόγω χιλιομέτρων... σκέψου ότι κάποιοι έχουν να φτάσουν Αλεξανδρούπολη. Σίγουρα έχει πολύ ωραία μέρη, αλλά πραγματικά δεν μπορούμε να τα δούμε όλα!!!
Σχετικά με την ταβέρνα, αν έχεις εσύ κάποιο γνωστό, με καλη ποιότητα και καλές τιμές, δεν υπάρχει πρόβλημα να παμε... Εγώ θα ανέβω Λάρισα για λίγες μέρες (από Μ. Παρασκευή ως Δευτέρα του Πάσχα), αλλά θα προσπαθήσω να έρθω Τρίκαλα για να τσεκάρω ταβερνες και να δω ενα φίλο. Εννοείται ότι θα βρεθούμε για να δουμε ποιό μαγαζί προτείνεις....