Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
αν κανετε την Συναντηση αρχες Ιουνιου θα ειμαι κι εγω αφου εκεινη την περιοδο θα ειμαι στην Ξανθη, αφου θα εχει ανοιξει ο καιρος παμε καπου παραθαλασσια?
Πανελληνια δυστηχως δεν προλαβαινω γιατι 25 γυρναω Ελλαδα...
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 296
Α! καλά. τότε το αλλάζω! όποιος δεν έχει χρήματα για πανελλήνια αλλά του φτάνουν για μέχρι την Ξάνθη ισχύει το παραπάνω. Θα με βρείτε με fiat punto 65 άλογα και αυτονομία 600χλμ+++ με 40 λίτρα. 20ν και σαχλαμάρες ξεχάστε τις όπως κι εγώ. Ούτε μπρος δεν παίρνει πλέον. Από το Νοέμβρη σκονίζεται στην πυλωτή και από τον επόμενο χρόνο το βλέπω και χωρίς πινακίδες! χάχα. γελάτε γιατί χανόμαστε! έστω και ψυχρό γέλιο.
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 296
δεν θα το πουλήσω βρε. απλά σε αυτή τη φάση δεν μπορώ να συντηρήσω 2 αμάξια, και προπάντων δεν μου χρειάζονται και τα 2. Αν δεν ανοίξουν οι δουλειές μέχρι τέλος του χρόνου (που δεν το βλέπω) θα το αφήσω τον επόμενο χρόνο μέσα.