Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Ψυκτικό υγρό ΤΟΥΟΤΑ |
|
25-03-11, 16:37
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ψυκτικό υγρό ΤΟΥΟΤΑ
Πόσοι από εσάς έχετε ΤΟΥΟΤΑ κατασκευασμένο μετά τον 7/2003 και έχετε συμπληρώσει ψυκτικό υγρό από μπουκάλι της ΤΟΥΟΤΑ του 1lit ? Το κόκκινο δηλαδή???
Γνωρίζεται πως το το ροζ ψυκτικό (οχι κόκκινο) το οποιο τοποθετειτε απο τον 7/ 2003 σε όλα τα ΤΟΥΟΤΑ εκ κατασκευής, είναι το Super Long Life Coolant, το οποιο ειναι αποκλειστικο προιόν της Τoyota ψυκτικό υγρό υπέρ μακρές διαρκείας (1η αλλαγή στα 160.000χλμ και μετά κάθε 90.000χλμ), και δεν υπάρχει εφάμιλλο προιάν στην αγορά, οάτε συμβατότητα ανάμειξης του, με κάποιο άλλο. Βγαίνει αποκλειστικά σε 5λιτρη συσκευασία...
Το SLLC περιέχει συγκεκριμένα πρόσθετα τα οποία προσφέρουν ΜΟΝΑΔΙΚΗ αντι διαβρωτική προστασία στον κινητήρα και ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙ με οποιοδήποτε άλλο ψυκτικό υγρό, ακ'ομη και με το LLC.
Το ΚΟΚΚΙΝΟ και οχι ΡΟΖ ψυκτικό, είναι το long life coolant της toyota. Δεν ειναι προδιαλυμένο (εκτός και αν γράφει Pre-mixed και συνεπώς πρέπει να αναμειχθεί με αναλογία νερού 50/50 ) ψυκτικό υγρό της Toyota και χρησιμοποιούταν μέχρι τον 7/2003. Έκτοτε όλα τα μόντελα εφοδιάζονται με το Super Long Life Coolant.
|
25-03-11, 23:06
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΕΡΡΕΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Στο δικό μου, στο service που έκανα τον ιανουάριο μου συμπλήρωσαν πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια γιατί η στάθμη είχε κατέβει αρκετά λίγο πάνω από το low.Τώρα είναι λίγο πάνω από το full.
26-03-11, 14:08
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Γνωρίζεται πως το το ροζ ψυκτικό (οχι κόκκινο) το οποιο τοποθετειτε απο τον 7/ 2003 σε όλα τα ΤΟΥΟΤΑ εκ κατασκευής, είναι το Super Long Life Coolant, το οποιο ειναι αποκλειστικο προιόν της Τoyota ψυκτικό υγρό υπέρ μακρές διαρκείας (1η αλλαγή στα 160.000χλμ και μετά κάθε 90.000χλμ), και δεν υπάρχει εφάμιλλο προιάν στην αγορά, .
|
Εξαιρετικό!
Βελτιώθηκε η απόδοση του ψυγείου, με κριτήριο ότι ανέβηκε 3-4 βαθμούς η μέγιστη θερμοκρασια περιβάλλοντος (γυρω στους 21C) που ο θερμοστατης TRD κρατάει πραγματικά τους 71C.
|
26-03-11, 15:09
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Το ΚΟΚΚΙΝΟ και οχι ΡΟΖ ψυκτικό, είναι το long life coolant της toyota. Δεν ειναι προδιαλυμένο (εκτός και αν γράφει Pre-mixed και συνεπώς πρέπει να αναμειχθεί με αναλογία νερού 50/50 )
|
Το κόκκινο που βγαίνει στην συσκευασία του 1L γράφει Pre-mixed και δεν χρειάζεται ανάμειξη με νερό.Το γράφει από πίσω αν κοιτάξεις που έχει ένα φιλαδιάκι σε διάφορες γλώσσες.
|
26-03-11, 16:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εγω εβαλα βεβαια σε αλλη τεχνολογιας μοτερ το κοκκινο G12 που βαζουν τα ευρωπαικα αυτοκινητα για ψυγεια αλουμηνιου..
Εχει βεβαια 10Ε/1lt και εχεις επιλογη να το αραιωσεις ή οχι.
26-03-11, 21:22
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
εγω αλλαξα ψυγειο και αντλια νερου στο αβενσις, και μετα μου το γεμισαν με το ροζ.
27-03-11, 23:55
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
...
Το ΚΟΚΚΙΝΟ και οχι ΡΟΖ ψυκτικό, είναι το long life coolant της toyota. Δεν ειναι προδιαλυμένο (εκτός και αν γράφει Pre-mixed και συνεπώς πρέπει να αναμειχθεί με αναλογία νερού 50/50 ) ψυκτικό υγρό της Toyota και χρησιμοποιούταν μέχρι τον 7/2003. Έκτοτε όλα τα μόντελα εφοδιάζονται με το Super Long Life Coolant.
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Το κόκκινο που βγαίνει στην συσκευασία του 1L γράφει Pre-mixed και δεν χρειάζεται ανάμειξη με νερό.Το γράφει από πίσω αν κοιτάξεις που έχει ένα φιλαδιάκι σε διάφορες γλώσσες.
|
Το έχω αναφέρει...
|
29-08-15, 13:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Εχθές έκανα έναν οπτικό έλεγχο στο ψυκτικό υγρό και είδα ότι έχει πέσει η στάθμη πολύ χαμηλά, λίγο πάνω από την ένδειξη LOW. Το TS μου έχει το ροζ υγρό. Είναι φυσιολογικό που έχει πέσει τόσο; Να σημειώσω ότι από τα 41000 χλμ. που το έχω στη κατοχή μου μέχρι τα 96000 χλμ. που έχει τώρα δεν έχω συμπληρώσει ούτε έχω αντικαταστήσει ποτέ τα υγρά. Μπορώ να συμπληρώσω ή πρέπει να κάνω αντικατάσταση;
29-08-15, 14:48
|
|
|
|
|
Αντρεα νομιζω ειναι φυσιολογικο,και εγω στο δικο μου κατα καιρους συμπληρωνω οχι οτι πεφτει πολυ η σταθμη,απλα αυτο το λιιιγο που λειπει το συμπληρωνω για ψυψολογικους λογους
Με το ροζ παραφλου της τουοτα που ειναι long life(νομιζω 5 χρονια) αν δεν τα εχεις περασει μην τα αντικαταστησεις,συμπληρωσε..
Εγω αυτο εχω..
Παντως καλο θα ηταν να κανεις πιο συχνα ελενχο γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται,εγω το κανω παντα οταν ανοιγω καπω!!
|
29-08-15, 15:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Στο αρχικό του post ο Ηλίας γράφει ότι το ροζ αλλάζεται πρώτη φορά στα 160.000 χλμ., εγώ δεν έχω φτάσει ακόμα το νούμερο αυτό. Εάν είναι φυσιολογικό να πάρω το υγρό από την ΤΟΥΟΤΑ και να συμπληρώσω.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17808795 seconds (81,83% PHP - 18,17% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:40. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|