Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!! |
|
|
|
|
|
24-03-11, 00:35
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Ούτε εγώ τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση, και pls, μη βιαστείτε να με παρεξηγήσετε. Από όσα έχω ακούσει, το καλύτερο εντελώς "μαμά" 20V έβγαλε 140ΗP...
Άλλοι έλεγαν ότι φταίει η εξάτμιση, η κακής ποιότητας ελληνική βενζίνη, άλλοι αναθεμάτιζαν τους Έλληνες ηλεκτρολόγους... Που χάθηκαν 20(ασημί)-30(μαύρο) ΗΡ από την Ιαπωνία έως την Ελλάδα???
|
Υπάρχει άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει αυτά τα μοτέρ (4age) -αλλά και το 2zzge- όσο λίγοι και έχει εργαστεί με και πάνω σε αυτά και μάλιστα είναι -ήταν- μέλος του forum.
Ο συγκεκριμένος έχει μια μαύρη 11άρα με το ασημοκάπακο μοτέρ, το οποίο με στοχευμένες παρεμβάσεις αποδίδει 204 δυναμομετρημένα ατμοσφαιρικά άλογα.
-
Άποψή μου: όπως κάθε εταιρεία, έτσι και η Toyota έχει ένα κορυφαίο μοτέρ σε κάθε περίοδο της ιστορίας της, καθιστώντας λανθασμένη την απευθείας σύγκριση μεταξύ τους.
Όσοι συνειδητοποιημένοι έχουμε καταφέρει να έχουμε κάποιο από αυτά, το ευχαριστιόμαστε χωρίς να προσπαθούμε να πείσουμε τους υπόλοιπους ότι είναι καλύτερο από το δικό τους...
|
|
|
|
24-03-11, 00:56
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas
Φιλε μου , οντως φαινεται οτι δεν εχεις ιδιαιτερη εμπειρια απο TS.
Τουλαχιστων εδω στη Θεσσαλονικη εχει πανω απο 20 που ειναι βελτιωμενα μεχρι και 550 αλογα με το τελευταιο(550 αλογα) να κινηται καθημερηνα 2 χρονια τωρα με μονα προβληματα στο σασμαν και πιστευω να καταλαβαινεις γιατι.Τωρα εδω συγκεκριμενα τα Type-r ειναι εξαφανισμενα, ισως να μαζευτηκαν ολα στο βολο (πλακα κανω). Μονο καινουρια κυκλοφορουν τα οποια ειναι ολα μαμα γιατι το καινουριο (δεν ξερω αν το γνωριζεις) με φιλτρο και εξατμιση δεν κερδιζει τιποτα.
Πιστεψε με αν κανεις βολτα με βελτιωμενο TS θα αναθεωρησεις.
Κι αυτο αν το ελευθερωσεις το μοτερ παιρνει πολυ τα πανω του.
|
Δεν εχω κανενα απολυτως λογο να σε αμφισβητησω ,απλα στα περιοδικα που συνεχεια κοιταω και κυριως στο POWER που το θεωρω αρκετα καλο δεδομενου του ανταγωνισμου του , δεν εχει τυχει να δω κανενα ,ουτε και στο διαγωνισμο δυναμομετρησης που ελαβα και γω μερος με το PUNTO μου!Στην κατηγορια ατμοσφαιρα 1600-1800 λογο εχουν ΚΥΡΙΩΣ HONDA INTEGRA B18 και κανα υπερκυβισμενο SAXORALLO!
Επισης θα ηθελα τελειως ενημερωτικα να μας πει καποιος εν γνωριζει ποσα TS εχουν πουληθει-ταξινομηθει συνολικα στην Ελλαδα ΟΛΑ τα χρονια και ποσα TYPE R!Και τονιζω τον απαγορευτικο για πολλους κυβισμο των 2 ΛΙΤΡΩΝ!!!
ΘΕΩΡΩ χωρις να ξερω -δει κανενα επισημο στοιχειο απο αυτα που βλεπω-ακουω οτι η αναλογια πρεπει να ειναι συντριπτικη υπερ του HONDA!
Κατι πρεπει να σημαινει και αυτο καθως ηταν παραπλησιας φιλοσοφιας αυτοκινητα ενω το ΤΟΥΟΤΑ ευνοηθηκε απο τον κυβισμο του αλλα και οτι εβγαινε και 5θυρο!
Το καινουργιο HONDA το οποιο επαψε και πλεον να παραγεται δεν εχει καμια σχεση με το παλιο και καλο EP3 παρολα αυτα φτανει και αυτο σχετικα ευκολα τα 260 αλογα!Ειναι και ηλεκτρογκαζο μην το ξεχναμε και αυτο!
Και το TS ΑΝ παραγοταν τωρα θα ηταν πολυ χειροτερο οπως το νεο HONDA αφου οι αναθεματισμενοι ΡΥΠΟΙ τα εχουν χαντακωσει!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
24-03-11, 02:02
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Το καινουργιο HONDA το οποιο επαψε και πλεον να παραγεται δεν εχει καμια σχεση με το παλιο και καλο EP3 παρολα αυτα φτανει και αυτο σχετικα ευκολα τα 260 αλογα!Ειναι και ηλεκτρογκαζο μην το ξεχναμε και αυτο!
|
Για να δεις 260 αλογα 4-5 χιλιαρικα δεν το λες και ευκολα αυτο......
|
|
|
24-03-11, 02:03
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Ούτε εγώ τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση, και pls, μη βιαστείτε να με παρεξηγήσετε. Από όσα έχω ακούσει, το καλύτερο εντελώς "μαμά" 20V έβγαλε 140ΗP...
Άλλοι έλεγαν ότι φταίει η εξάτμιση, η κακής ποιότητας ελληνική βενζίνη, άλλοι αναθεμάτιζαν τους Έλληνες ηλεκτρολόγους... Που χάθηκαν 20(ασημί)-30(μαύρο) ΗΡ από την Ιαπωνία έως την Ελλάδα???
|
Απλα δεν υπηρχαν ΠΟΤΕ!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
πολλα ειναι νικο που ενοχλησαν αυτο το μοτερ να αποδωσει τα δηλωμενα νουμερα...
ακομα και η ατμοσφαιρικη πιεση, εχει παιξει ρολο. χωρις την βενζινη τον ηλεκτρολογο κτλ κτλ...
οδηγικα πραγματικα ειναι πολυ καλο μοτερ!!!!
αποδεδειγμενα εχει σταθει-περασει πολλα ονομαστικα γρηγοροτερα
|
Ουτε με σφαιρες δεν συμβαινει αυτο που λες.........το μονο που θα το εκανε να ισχυει ειναι τα αλλα αμαξια να ειχαν βαρυτερες καροτσες.......20βαλβιδο θελει κυαλια για να δει σαξοραλλο ΦΠΕ(130-140 αλογα)........επαναλαμβανω.......τρομερο σαζμαν και διαφορικο σε μερικες εκδοσεις και μεγαλη πατατα μοτερ......!!!!!!ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikcarina
Το θέμα σύγκρισης 20ν TS δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να το συζητήσουμε...
Ποιο είναι το μέτρο σύγκρισης για ένα 20ν το οποίο δουλεύει σωστά από ηλεκτρολογικά, βενζίνες, λάδια κλπ... Υπάρχει σωστό και καλοσυντηρημένο μοτέρ από τροπέτο;;; Σπάνιο...
Είτε το θέλουμε είτε όχι το 20ν είναι μπρόστά από πολλά πολλά αυτοκίνητα ίδια και μεγαλύτερης ιπποδύναμης...
|
Δηλαδη η κακη βενζινα πειραζει μονο τα 20βαλβιδα?????
Θα μας τρελανετε ρε παιδια??????
Μονο σ αυτα γινονται βλακειες απο ηλεκτρολογους........κανενας δεν μπορεσε να πετυχει ενα........
Εγω παλι πιστευω οτι ειναι για κλωτσιες αυτα τα μοτερ........που ειναι και πιο λογικο!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
!Στην κατηγορια ατμοσφαιρα 1600-1800 λογο εχουν ΚΥΡΙΩΣ HONDA INTEGRA B18 και κανα υπερκυβισμενο SAXORALLO!
Επισης θα ηθελα τελειως ενημερωτικα να μας πει καποιος εν γνωριζει ποσα TS εχουν πουληθει-ταξινομηθει συνολικα στην Ελλαδα ΟΛΑ τα χρονια και ποσα TYPE R!Και τονιζω τον απαγορευτικο για πολλους κυβισμο των 2 ΛΙΤΡΩΝ!!!
ΘΕΩΡΩ χωρις να ξερω -δει κανενα επισημο στοιχειο απο αυτα που βλεπω-ακουω οτι η αναλογια πρεπει να ειναι συντριπτικη υπερ του HONDA!
Κατι πρεπει να σημαινει και αυτο καθως ηταν παραπλησιας φιλοσοφιας αυτοκινητα ενω το ΤΟΥΟΤΑ ευνοηθηκε απο τον κυβισμο του αλλα και οτι εβγαινε και 5θυρο!
Και το TS ΑΝ παραγοταν τωρα θα ηταν πολυ χειροτερο οπως το νεο HONDA αφου οι αναθεματισμενοι ΡΥΠΟΙ τα εχουν χαντακωσει!
|
Κοιτα ...........χρησιμοποιουνται αυτα τα μοτερ γιατι εχουν αντεξει και ηδη υπαρχουν πολλες λυσεις γι αυτα,για ολα τα γουστα και βαλαντια......συν οτι ειναι ανθεκτικα.......και δεν υπαρχει λογος να πας αλλου........
Παιρνουν χοντα γιατι ειναι αλλη η φιλοσοφια αυτων των ανθρωπων και αλλη των ιδιοκτητων TS.......πραγμα που σημαινει οτι δεν τους νοιαζει ο κυβισμος η τα τελη.........αλλωστε μην ξεχνας περυσι εγινε αυτο(με τα τελη) και τα χοντα ειναι 7-8 χρονια τωρα,.........δεν ηταν απαγορευτικα τοτε......τωρα εγιναν........!!!!!!!
|
|
|
|
24-03-11, 08:26
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Μη συγκρινετε 20v με TS.Καλυτερη συγκριση ειναι 20v vs Vti.Δεν εχω πετυχει ποτε μου 20v για να το κρινω αλλα αμα οδηγησετε(ετυχε μια φορα να οδηγησω) vti με προγραμμα να λυσσομανανει στις 9000 στροφες πραγματικα δε νομιζω να ξαναπειτε για 20v.
Σιγουρα το γεγονος οτι τα vti εισηχθησαν Ελλαδα σε σχεση με τα 20v παιζει τεραστιο ρολο!Γιατι να πας να μπλεξεις με μετατροπες με μηχανη απο εξωτερικο αγνωστου ταυτοτητας και χρησης(+ ποιος θα στο βαλει,κι αν πετυχει κτλ.) κι οχι να το παρεις μαμα με 160;
Τωρα το TS ειναι μια αλλη ιστορια.Ετυχε να ερθει σε μια εποχη που το τεκμηριο επετρεπε 2λιτρα κι ολοι πηγαν σε μεγαλυτερα κυβικα.Αρκετα Opel OPC(κοντα βγηκε και αυτο 2004),Honda TypeR,ακομα και Mini Cooper S.Βεβαια εγω δεν θεωρω αποτυχημενο το Celica TS,αλλα το Corolla TS σε μια αλλη εποχη σιγουρα θα πουλαγε περισσοτερο....Αυτη ειναι η αποψη μου...
|
24-03-11, 09:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Νομίζω ότι η σύγκριση TypeR με Corolla TS είναι λανθασμένη. Πιο λογική είναι η σύγκριση TypeR με Celica TS αφού αυτά τα δύο αυτοκίνητα απευθύνονται στο ίδιο αγοραστικό κοινό. Ίσως η σύγκριση εκεί να είναι διαφορετική και από πλευράς αριθμών πωλήσεων. Η Corolla TS είναι ένα τελείως διαφορετικού προσανατολισμού αυτοκίνητο. Και αυτό φαίνεται και από το στήσιμο και από το όλο εξωτερικό και εσωτερικό look. Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο το οποίο θεωρώ ότι αναζητούσε ως πελάτες ανήσυχους οικογενειάρχες ή εργένηδες κάπως μεγαλύτερης ηλικίας και πιο συνειδητοποιημένους σχετικά με την έννοια της αυτοκίνησης, οι οποίοι απαιτούσαν κάποια στάνταρ άνεσης και πρακτικότητας σε συνδυασμό με ένα αρκετά γρήγορο μοτέρ…
24-03-11, 10:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
. Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο το οποίο θεωρώ ότι αναζητούσε ως πελάτες ανήσυχους οικογενειάρχες ή εργένηδες κάπως μεγαλύτερης ηλικίας και πιο συνειδητοποιημένους σχετικά με την έννοια της αυτοκίνησης, οι οποίοι απαιτούσαν κάποια στάνταρ άνεσης και πρακτικότητας σε συνδυασμό με ένα αρκετά γρήγορο μοτέρ…
|
και που μετα ψαχνουν ελατηρια και coilover για να στριψει
|
24-03-11, 11:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
|
Σε αυτή τη περίπτωση μιλάμε, όχι για ανήσυχους, αλλά για κ@υλομένους οικογενειάρχες...
Αλλά και έτσι, πάλι κρατάς την πρακτικότητα...
|
|
24-03-11, 13:39
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Για τα 20 βάλβιδα ο μόνος που θα πρέπει να μιλάει είναι ένα μέλος του κλαμπ από την Κύπρο που έχει LEVIN μαυροκάπακο και βρίσκεται και σε χώρα όπου εκτιμούν τα ΤΟΥΟΤΑ σε μεγάλο βαθμό και για τις επιδόσεις τους.
Όχι όπως στην Ελλάδα όπου όλοι πάνε και παίρνουν μεταχειρισμένα ΤΟΥΟΤΑ (και τα 20βάλβιδα είναι μεταχειρισμένα μοτέρ που έχουν από 100000 χιλιόμετρα και πάνω) σε ξεφτίλα τιμές, κάνουν τις δουλειές τους και τον χαβαλέ τους και όταν τους λες ποιο θεωρούν καλό αυτοκίνητο σου παραθέτουν ένα σωρό κ@λ@αυτοκίνητα.
Ρε π@π@ρα αν είναι τότε καλά αυτά που λες τότε πήγαινε και δώσε τουλάχιστον τα διπλάσια λεφτά και πάρε αυτή τη μ@λ@κία που λες και μη μας τα πρήζεις και μη σε ξαναδούμε από τη μια να κυκλοφορείς με ΤΟΥΟΤΑ και από την άλλη να τα θάβεις.
Το θέμα ήταν ότι εδώ προχωρούσε σε μεγαλύτερο βαθμό το tuning HONDA και γαλλικών.
Ας μας πει όμως ο MARMEL που τα έχει δει στην Κύπρο τι παίζει σε tuning TOYOTA (ατμόσφαιρα αλλά και TURBO)?????????????
24-03-11, 17:01
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΕΡΟΙΑ
|
|
Ανοίγουμε μέγάλη κουβέντα τώρα... TS profl 3D δύο διαφορετικά αυτοκίνητα με δύο διαφορετικούς οδηγούς, όσες φορές και αν "παίξαμε" δεν κατάφεραν να βγουν μπροστά από το 20ν...
Όσο για τα honda vti, που ανέφερε κάποιος φίλος, έτυχε να ανοίξω με 5 διαφορετικά όλα stock μοτέρ και καρότσες απο 3D του 92 μέχρι 4D του 99...
Όσο για saxo με τετραπετάλουδο το οποίο έγραφε 145 και 300κιλά ελαφρύτερο από το corolla ούτε τον έφευγα ούτε μου έφευγε...
Αυτά τα λίγα!!!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19439197 seconds (81,54% PHP - 18,46% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:06. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|