τι γίνεται ρε παιδιά, αυτά τα Nissan 200SX δεν πάνε βήμα;;; σε τι εκδόσεις κυκλοφόρησαν αυτό;;; πέτυχα ένα σήμερα με εξατμίσεις, ζάντες και απ όλα... του κολλάω από πίσω με 3η. τον βλέπω ότι κατεβάζει και πατάει. Εδώ είμαστε λέω και πατάω όπως ήμουν.
Τον έκοψε ο μπροστά και τον πρόλαβα. σφήνα και προσπέραση από δεξιά αυτός, φλας και πέρασμα από δεξιά και εγώ. αυτό το σκηνικό έγινε 2-3 φορές ώσπου έπαψε ο δρόμος να έχει δύο λωρίδες. κάποια στιγμή είχα τόση φόρα που πήγα να πέσω πάνω του (MARMELLLLL θΕΛΩ ΦΡΕΝΑ ΡΕΕΕΕΕ).
Στη συνέχεια αυτός αποφάσισε να βάλει την ταυτότητα στο στόμα και να κάνει κάτι προσπεράσεις χωρίς αύριο. εγώ πέρναγα σε πιο νορμάλ κατάσταση και τσουπ έσκαγα πάλι πίσω του.
Για να μην τα πολυλογώ, κάποια στιγμή αποφάσισα να βάλω και εγώ την ταυτότητα στο στόμα, προσπέρασα αυτόν και 1-2 αμάξια ακόμα και έστριψα δεξιά... ο τύπος με το Nissan 200SX με κοίταξε περίεργα (όταν πέρασε δίπλα μου και ενώ είχα παρκάρει) και κοίταγε περίεργα το corolla. Είμαι σίγουρος ότι θα το θυμάται από δω και πέρα.... :-)
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|