Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
http://epbible.weebly.com/wiring-diagrams.html
εμενα μου ειχαν πει 1000 ευρω για τοποθετηση του μοτερ,ηλεκτρολογο, νεους σωληνες για aircondition γιατι δεν ταιριαζουν και downpipe.αλλα σε αυτη την τιμη αλλαζει μονο λαδια στο μοτερ.το καλο ειναι οτι δεν κανει καθολου κοψιματα στην πλεξουδα και μου ειπε οτι την εχει κανει πολλες φορες την μετατροπη και δουλευει αριστα.το θεμα ειναι να βρεις καλο μοτερ.
απο glanza ταιριαζει καλυτερα σε e11?
|
εμένα πηγε 1000 ευρώ με δικο μου μοτερ και σασμαν, χωρις να ασχοληθεί με εξάτμιση και downpipe, στην τιμή ήταν θολομπαρα μπροστα 3 σημειων και πισω φρενα από levin AE101. τοποθετηση μηχανικα και ηλεκτρικα να δουλευει το αμαξι.
Το aircondition ΔΕΝ θέλει σωληνωσεις! τι σχεση εχει? μενουν ιδιες!!! μήπως εννοείς του intercooler? ο μαμα κομπορεσορας δεν ταιριαζει η βαση, πρεπει να μπει από 4E-FTE και θελει ηλεκτρολογικη πατεντα (που λιγοι ξερουν) για να τον κανουν να παιξει σε corolla EE111 (για 101 δεν ξέρω). Downpipe ναι δεν κανει γιατι βρισκει στην γεφυρα! τα starlet δεν εχουν!!! το μοτερ glanza ειναι 4Ε-FTE ειναι ιδιο με του GT, οι μικροδιαφορες που εχουν δεν εχουν σχεση με την εξωτερικη εμφανιση, συνεπως και τα 2 καθονται σε 101/111 αψογα! Η πλεξούδα θελει κοψιματα ετσι κι αλλιως γιατι οι φυσες στις ασφαλειοθηκες δεν εχουν καμια σχεση με του Starlet GT/glanza! ισως να εννοουσε τις φυσες που ειναι επάνω στην ECU, αλλά ως γνωστον οι μαντραδες σακατευουν τα ηλεκτρικα αφου τα πετσοκοβουν, δυσκολα βρισκεις ολοκληρη πλεξουδα και αν βρεις ειναι πολυ ακριβή!