Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-03-11, 20:19
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 315
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vagelisteo Εμφάνιση μηνυμάτων
Και γω για το ρευμα προς Αθηνα σου λεω.Μενω Καπανδριτι και καθε πρωι περναω στις 5.30 προς Αθηνα και στις 2.30 καθε μεσημερι προς Λαμια που γυριζω σπιτι.
Ασε που εαν παω και βολτα με την γυναικα Ξαναπερναω αλλες 2 φορες...(πηγαινε ελα)
Καλα ρε οι απιστευτοι μεσα σε 3 ωρες ανοιξαν παλι τα διοδια;Ελεος ρε...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-03-11, 12:35
Το avatar του χρήστη vagelisteo
vagelisteo Offline:
Administrator

Μοντέλο: Ε12
Περιοχή: Καπανδρίτι Αττικής
Δύναμη Σεβασμού: 282
vagelisteo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
της 8/3/2011

Η απίστευτη ταλαιπωρία των πολιτών, κατά την επιστροφή τους από την έξοδο του τριημέρου, αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως οι παραχωρησιούχες εταιρείες εκμετάλλευσης των εθνικών οδικών δικτύων (στην περίπτωση αυτή η Νέα Οδός Α.Ε.) παραμένουν απολύτως συνεπείς στην επιβολή τελών διοδίων και αυξήσεών τους, ενώ εμφανίζονται ανεπαρκείς, αδιάφορες, χωρίς υποδομές και επιχειρηματικό σχέδιο, με αποτέλεσμα να κόβεται για άλλη μια φορά η Ελλάδα στα τρία!

Πέντε (5) εκατοστά χιόνι ήταν αρκετά για να φανερώσουν άλλη μια φορά την απαράδεκτη κατάσταση λειτουργίας των εθνικών δρόμων και να καταδείξουν την ανικανότητα των παραχωρησιούχων εταιρειών. (Για παράδειγμα η Νέα Οδός Α.Ε. δε διέθετε το προσωπικό λειτουργίας για τα μηχανήματα εκχιονισμού. Επιπλέον, θα έπρεπε να είχε αποκαταστήσει τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του οδοστρώματος και να το διαστρώσει με αντιολισθηρή ασφαλτική στρώση, έτσι ώστε αυτό να μην είναι επικίνδυνο με 5 πόντους χιόνι, ενώ ακόμη θα έπρεπε να είχε κατασκευάσει τα Κέντρα Ελέγχου και Συντήρησης (Κ.Ε.Σ.), που προβλέπονται και να διαθέτει διασωστικά οχήματα με γερανούς έλξης κ.λπ. [Αρ.2/παρ.2.3.1 & 2.7 της Ειδικής Συγγραφής Υποχρεώσεων, αντίστοιχα]).

Τέλος, σχετικά με όλα αυτά τα ζητήματα, έχει ζητηθεί από την Επιτροπή μας η επιβολή των προβλεπομένων ποινικών ρητρών για την αθέτηση των συμβατικών υποχρεώσεων της «Νέα Οδός Α.Ε.», όπως αυτή έχει καταγγελθεί από τις 22/6/10 στον κ. Ρέππα, τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

Οι πολίτες έχουν εδώ και καιρό αντιληφθεί το πόσο καταστρεπτική κι επικίνδυνη μπορεί να είναι για τον τόπο μας η διαχείριση ενός δημόσιου κοινωνικού αγαθού στρατηγικής σημασίας, όπως οι εθνικοί δρόμοι, από μία ιδιωτική πολυεθνική κοινοπραξία που μόνο στόχο έχει το επιχειρηματικό της κέρδος.
Παλιά 12-03-11, 11:48
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Τελικα ειχατε δικιο παιδια.η ηδονη να ανοιγεις την μπαρα ειναι απιστευτη.
Χθες το πρωι ποθ ανεβαινα Σαλονικα πληρωσα 3 απο τα 10 διοδια και αυτο γιατι ηταν νυχτα και λογο μη καλης ορατοτητας δεν εβλεπα αν υπαρχουνε στρουμφακια.
Τελικα οι υπαλληλοι βλεπω εχουνε χαλαρωσει αρκετα αφου ελεγα καλημερα σας δεν θα πληρωσω διοδια και αλλος μου ελεγε οπως νομιζετε Κυριε αλλος μου ελεγε δεν μπορω να σας ανοιξω εγω την Μπαρα και τους ελεγα μην ανυσηχητε παιδια ανοιγω εγω.
Βεβαια για να πω την αληθεια στα περισοτερα διοδια ηταν φορτηγα μπροστα μου τα οποια δεν κανανε καν τον κοπο να κατεβουνε κατω να ανοιξουνε απλα σπρωχνανε την μπαρα με τον τρακτορα.
Μιλαμε παντος για απιστευτη ΗΔΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ να ανοιγεις μπαρα.
και βεβαια αρκετοι σε διπλανα ταμια δεν πληρωνανε.Μεχρι και κοπελα ειδα να κατεβαινει και να ανοιγει μπαρα.
Παντος οι ξεφτυλισμενοι εχουνε βαλει 10 διοδια απο Αθηνα προς Σαλονικα Και απο οτι ειδα ετοιμαζουνε και νεο σταθμο(σχεδον ετοιμος) λιγα χλμ μετα τα τεμπη.
Εγω ενα πραγμα εχω να τους πω ----δεν πανε να @@μηθουνε καλυτερα----
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-03-11, 11:57
Το avatar του χρήστη vagelisteo
vagelisteo Offline:
Administrator

Μοντέλο: Ε12
Περιοχή: Καπανδρίτι Αττικής
Δύναμη Σεβασμού: 282
vagelisteo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/3

ΑΦΙΔΝΕΣ 4 μμ,
ΘΗΒΑ 3 μμ - (ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 2.15 μμ απο τον ΒΟΥΡΚΟ) ΜΑΛΓΑΡΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3 μμ (ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 2 μμ),
ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΩΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 3 μμ,
ΚΟΡΙΝΘΟΣ- ΙΣΘΜΟΣ 11 πμ,
ΔΙΟΔΙΑ ΑΣΕΑΣ (ΜΑΝΑΡΗ) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 3 μμ (ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 13.00 ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 14.00 ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ) ΘΕΣΣΑΛΙΑ 3 μμ (προσυγκέντρωση Δημαρχείο Βόλου στις 2.20 μμ)

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
Παλιά 12-03-11, 12:17
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικα ειχατε δικιο παιδια.η ηδονη να ανοιγεις την μπαρα ειναι απιστευτη.
Χθες το πρωι ποθ ανεβαινα Σαλονικα πληρωσα 3 απο τα 10 διοδια και αυτο γιατι ηταν νυχτα και λογο μη καλης ορατοτητας δεν εβλεπα αν υπαρχουνε στρουμφακια.
Τελικα οι υπαλληλοι βλεπω εχουνε χαλαρωσει αρκετα αφου ελεγα καλημερα σας δεν θα πληρωσω διοδια και αλλος μου ελεγε οπως νομιζετε Κυριε αλλος μου ελεγε δεν μπορω να σας ανοιξω εγω την Μπαρα και τους ελεγα μην ανυσηχητε παιδια ανοιγω εγω.
Βεβαια για να πω την αληθεια στα περισοτερα διοδια ηταν φορτηγα μπροστα μου τα οποια δεν κανανε καν τον κοπο να κατεβουνε κατω να ανοιξουνε απλα σπρωχνανε την μπαρα με τον τρακτορα.
Μιλαμε παντος για απιστευτη ΗΔΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ να ανοιγεις μπαρα.
και βεβαια αρκετοι σε διπλανα ταμια δεν πληρωνανε.Μεχρι και κοπελα ειδα να κατεβαινει και να ανοιγει μπαρα.
Παντος οι ξεφτυλισμενοι εχουνε βαλει 10 διοδια απο Αθηνα προς Σαλονικα Και απο οτι ειδα ετοιμαζουνε και νεο σταθμο(σχεδον ετοιμος) λιγα χλμ μετα τα τεμπη.
Εγω ενα πραγμα εχω να τους πω ----δεν πανε να @@μηθουνε καλυτερα----
Γιαννη εγω για να μην κατεβαινω κοιταω τον μπροστινο μου και με το που πληρωσει κι ανοιξει η μπαρα για να ξεκινησει,κολλαω απο πισω του και φευγουμε μαζι.Εχει τυχει να το κανω αυτο και να περασουμε 4 αυτοκινητα κολλητα ο ενας πισω απο τον αλλον πληρωνοντας μονο ο πρωτος.Φυσικα κερασμενα για τους υπολοιπους!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-03-11, 13:32
davarisx Offline:
banned

Χρηστο εννοεις.
Ειναι παντος αλλη αισθηση να ανοιγεις μπαρα.
Αν το κανεις μια φορα μετα θελεις και αλλο.!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-03-11, 13:46
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx Εμφάνιση μηνυμάτων
Χρηστο εννοεις.
Ειναι παντος αλλη αισθηση να ανοιγεις μπαρα.
Αν το κανεις μια φορα μετα θελεις και αλλο.!!!!!!!!!!!!!
Σωστα!Χρηστο ηθελα να πω.Καποιες φορες θα βαριεσαι να κατεβεις οποτε θα σε βολεψει αυτο που κανω εγω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-03-11, 15:04
davarisx Offline:
banned

Πανο δεν θα πληρωνα ουτε σε αυτα απλα ηταν νυχτα ημουνα ξενυχτης και πραγματικα βαριομουνα να κατεβω να ανοιξω.
Αληθεια εχει μετρησει κανεις ποσα διοδια υπαρχουνε?εχω μετρησα 10 παντος
Λαρισα λεπτοκαρυα 3 μανι μανι.

ΑΑΑΑΑΑ και κατι αλλο πλεον δεν ασχολουνται να περνουνε πινακιδες απλα στην μπαρα εχουνε βαλει(η εγω τωρα τις ειδα) καμερες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-03-11, 19:32
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
οι οποίες κάμερες ειναι παράνομες! δεν έχει βγει ακόμα άδεια από την διαχείριση προσωπικών δεδομένων! αν είναι σαν τις καμερες-φωτορανταρ που δεν έχουν χρήματα για @#$#@$χαρτο μάλλον δεν θα δουλεύουν και αυτές κιόλας! ας πει κανεις για τις κάμερες αν ξερει κατι παραπάνω νομικά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-11, 10:49
Marios50 Offline:
banned

Μοντέλο: Ε 111
Marios50 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μέσα στο επόμενο 15ήμερο και μέχρι τα μέσα Απριλίου το υπουργείο θα έχει παρουσιάσει στην Τρόικα το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας που θα βάλει στα ταμεία το περιβόητο ποσό των 50 δισ.

Τα νούμερα όμως δεν βγαίνουν και έτσι η Κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει πιο... δελεαστική την προσφορά με παραχωρήσεις εκμετάλλευσης που θα φτάσουν ως και τα 90 χρόνια.

Ακόμη χειρότερα, φαίνεται πως ό,τι έχει για ... πούλημα η Ελλάδα ως το 2015 δεν πρόκειται να φέρει πάνω από 30 δισ. και έτσι όλα δείχνουν ότι το κράτος θα υπογράψει συμβάσεις παραχώρησης δρόμων λιμανιών κλπ για δεκάδες χρόνια ώστε να προεισπράξει έσοδα αξίας άλλων 10 με 20 δισ.

Με λίγα λόγια και με παράδειγμα τους δρόμους θα πρέπει να πάψουμε να αναφερόμαστε σε “εθνικές” οδούς αφού για τα επόμενα 30 (ή και περισσότερα) χρόνια θα έχουν παραχωρηθεί σε ιδιώτες και ακόμη χειρότερα θα πρέπει να περιμένουμε ραγδαία αύξηση σε τιμές διοδίων αφού οι εργολάβοι θα έχουν προπληρώσει το δημόσιο για όλα αυτά τα χρόνια και το δημόσιο δεν θα μπορεί παρά να δεχθεί τις τιμές που εκείνοι θα επιβάλλουν.

Παρόμοιες κινήσεις θα γίνουν σε κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας όπως σε ορυχεία και μεταλλεία, ακόμη και σε μονάδες παραγωγής ενέργειας.

Παράλληλα το υπουργείο ετοιμάζει μεγάλες αποκρατικοποιήσεις σε εταιρείες που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο με στόχο άλλα 8 με 10 δισ. ευρώ, εφόσον διατηρηθεί η σημερινή χρηματιστηριακή τους αξία.

Ετοιμαστείτε για διόδια για 300 ακόμα χρόνια!!!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Απιστευτο Τρακαρισμα στα Διοδια........ davarisx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 12 17-03-11 00:26
ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΙΟΔΙΑ !!!! madvinegar OFF TOPIC 60 20-10-09 23:33
απατη στα διοδια ελευσινος... MARMEL OFF TOPIC 25 31-08-07 16:21

Page generated in 0,18245602 seconds (77,95% PHP - 22,05% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:28.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com