Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
04-03-11, 09:22
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
το παν ειναι να μπει στο σωστο σημιο για να μπορεσει να αποδοσει τα μεγιστα.
αν μπει στην θεση απο το μανισιο φιλτροκουτι το καλοκαιρι θα τραβαει αερα κοντα απο την λαμαρινα του φτερου.
θα το βαλω οριζοντια κατω απο την μπαταρια τελικα και στην ουσια θα τραβαει απο εκει που τραβαει η μουσουδα απο το μανισιο μας.... το μονο προβλημα ειναι οτι θα πρεπει να κανει γωνια περιπου 145μοιρων για να κουμποσει στην πεταλουδα και με τρομαζει λιγο αυτος ο αριθμος...
04-03-11, 09:26
|
|
|
|
|
|
εγω δεν ψαχνω να βγαλω τα αλογα με το bmc... απλα θελω να ξανακερδισω οτι εχασα απο τις 16'' ζαντες! αυτο με φτανει............
04-03-11, 10:43
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
βαλτο στη θεση του μανισιου να εχει την σωστη αποσταση απο πεταλουδα ,το κιτ εχει μπροστα απο το βαρελακι extra σωληνα,(αν δεν την εχεις αγορασε μια απο μαγαζι) και φερτην ειτε πισω απο το αριστερο φαναρι ,(οπως η εργοστασιακη θεση)ειτε αν εισαι πιο hardcore πας την σωληνα κατω στην γρυλια διπλα απο το αριστερο προβολακι...εκει τραβαει αρκετο και κρυο αερα αλλα υπαρχει ο φοβος..(πιο πολυ ψυχολογικος) να τραβηξει νερα και βρωμες...
|
04-03-11, 13:46
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ελευσινα
|
|
Βαλτο να τραβαει αερα απο τον σωληνα που τραβαει και το μαμα κουμποσετο δηλαδη,για εμενα ετσι ειναι το καλυτερο,το ειχα πανω πολυ καιρο.
Α! και το νου σου το air flow!!!!! δεν θελω να σε φοβησω αλλα....προσοχη!
Εγω ειχα κρατησει τον μαμα σωληνα απο πεταλουδα-->βαρελακι και ειχα βαλει ενδιαμεσα εναν ανταπτορα για το afm...
Παντος ειναι ωραια φαση...
|
05-03-11, 20:45
|
|
|
|
|
|
μηπος ξεμεινε σε κανεναν η βαση του αισθητηρα?
|
05-03-11, 21:48
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Εγω φιλε μου οπως εχως ξαναγραψει στπ παρελθον απο το βαρελακι της SIMOTA που θεωρειται Copy του BMC στο 1.6 Megane μου εβγαλα απο 108 αλογα και 14,4 κιλα ροπης απο φιλτροχοανη ομως και οχι μαμα(δεν ξερω ποτε ποσα θα εβγαζα μαμα)πηγα στα 112 και στα 15,2 κιλα ροπης!Στις ιδιες στροφες οι μεγιστες τιμες και εννοειται στο ιδιο δυναμομετρο!
Δηλαδη +4αλογα και +0,8 κιλα ροπης!
Μπορει σε συγκριση με μαμα η διαφορα να ηταν πιο μικρη γιατι η φιλτροχοανη δεν ηταν και η καλυτερη!
Παντως η ουσια ειναι οτι με 120 Ευρω που εχει NEW και με 60 που το πηρα εγω μεταχειρα ειναι καλο Value For Money!
Θεωρητικα το BMC ειναι καλυτερο!Εμενα που ειπαν να βγαλω το SIMOTA και να βαλω BMC!
Οσον αφορα την τοποθετηση βρες το ιδανικο σημειο να τραβας οσο πιο κρυο αερα γινεται!Εγω του εδωσα αερα κρυο απο την εργοστασιακη σκουπα που επιανε μπροστα στην μετωπη!Δεν παιρνει βεβαια μεγαλη ποσοτητα ΑΛΛΑ ειναι 100% κρυος αερας απ'εξω!
Οσον αφορα την δυναμομετρηση σε Ζ3Μ δεν μπορει να γινει καμια συγκριση με μοτερ τετοιου επιπεδου σε σχεση με τα 1400 και τα 1600!Θεωρω τα δικα μου νουμερα ειναι αρκετα ρεαλιστικα και ακρως ικανοποιητικα!
Επισης σε σχεση με την φιλτροχοανη δεν κανει καθολου φασαρια αλλα σε σχεση με ελευθερο φιλτρο στο μαμα φιλτροκουτι κανει σαφως περισσοτερη!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
14-03-11, 19:29
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Αν είσαι 1.4 το μεγάλο δεν σου κάνει..χρειάζεσαι το μικρό..το γράφει και στο site τους..
το μεγάλο είναι για 1.8 και πάνω..με το μεγάλο δεν θα δουλέυει σωστά..
και όντως σε μερικά αυτοκίνητα δουλεύουν καλύτερα τα πάνελ..
|
|
|
|
14-03-11, 20:28
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Εγω φιλε μου οπως εχως ξαναγραψει στπ παρελθον απο το βαρελακι της SIMOTA που θεωρειται Copy του BMC στο 1.6 Megane μου εβγαλα απο 108 αλογα και 14,4 κιλα ροπης απο φιλτροχοανη ομως και οχι μαμα(δεν ξερω ποτε ποσα θα εβγαζα μαμα)πηγα στα 112 και στα 15,2 κιλα ροπης!Στις ιδιες στροφες οι μεγιστες τιμες και εννοειται στο ιδιο δυναμομετρο!
Δηλαδη +4αλογα και +0,8 κιλα ροπης!
Μπορει σε συγκριση με μαμα η διαφορα να ηταν πιο μικρη γιατι η φιλτροχοανη δεν ηταν και η καλυτερη!
Παντως η ουσια ειναι οτι με 120 Ευρω που εχει NEW και με 60 που το πηρα εγω μεταχειρα ειναι καλο Value For Money!
Θεωρητικα το BMC ειναι καλυτερο!Εμενα που ειπαν να βγαλω το SIMOTA και να βαλω BMC!
Οσον αφορα την τοποθετηση βρες το ιδανικο σημειο να τραβας οσο πιο κρυο αερα γινεται!Εγω του εδωσα αερα κρυο απο την εργοστασιακη σκουπα που επιανε μπροστα στην μετωπη!Δεν παιρνει βεβαια μεγαλη ποσοτητα ΑΛΛΑ ειναι 100% κρυος αερας απ'εξω!
Οσον αφορα την δυναμομετρηση σε Ζ3Μ δεν μπορει να γινει καμια συγκριση με μοτερ τετοιου επιπεδου σε σχεση με τα 1400 και τα 1600!Θεωρω τα δικα μου νουμερα ειναι αρκετα ρεαλιστικα και ακρως ικανοποιητικα!
Επισης σε σχεση με την φιλτροχοανη δεν κανει καθολου φασαρια αλλα σε σχεση με ελευθερο φιλτρο στο μαμα φιλτροκουτι κανει σαφως περισσοτερη!
|
σωστος σε ολα ,οσον αφορά το Ζ3Μ σαφως και ενα 1400αρι δεν μπορει να παρει 20 αλογα απο φιλτρο ,εκτος αυτου ,το Ζ3Μ ηταν ηδη τσιπαρισμενο,πριν μπει το simota carbon οποτε αθροιστικα υπηρχε ενα κερδος παραπανω,εγω ειπα οτι σχετικα αναλογικα ισως και το 4zz να παιρνει 4-5hp ή αλλιώς +5% αποδοση σε γενικες γραμμες κατι που επιβεβαιωνεις κι εσυ με τις μετρησεις σου
τελειως φιλικα
|
14-03-11, 20:47
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Και έχει απόδοση,χάνεις πουθενά χαμηλά-ψηλά,είχες λαμπάκι τσεκ?
Πολλά ρωτάω,ε?
|
Φίλε TmNemesis, δεν μπορώ να φανταστώ πλέον την corolla μου χωρίς τη σκούπα! Σίγουρα είχα διαφορά στις χαμηλές και σίγουρα κέρδισα στην εκκίνηση! Και από θόρυβο νορμαλ. Ποτέ δεν είδα λαμπάκι τσεκ και ούτε το επιθυμώ!!!
|
19-03-11, 15:41
|
|
|
|
|
|
πριν απο λιγο το εβαλα δοκιμαστικα αλλα εχω προβλημα.
περνει μπρος δουλευει 2-3 δευτερολεπτα και μετα κανει κατι σαν ανακουφιση αερα και σβηνει.
σε ολη την διαδικασια τον αισθητηρα τον προσεχα σαν τα ματια μου....
τι μπορει να φτεει?
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16518688 seconds (81,45% PHP - 18,55% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:07. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|