Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gio911
Εγω απο στοκ δεν ξαναπαιρνω την εχω πατισει 3 φορες απο πλαισιο και απο eshop οποτε απο τωρα και μετα μονο καινουρια
οχι οτι δεν τα αλλαξαν αλλα για την ταλεπωρια
|
Καλημέρα!
Τι προβλήματα είχες δηλαδή?Γιατί σκεφτόμουν να ξαναπάρω κάτι μην την πατήσω!Μήπως την μία φορά που πήρα ήμουν απλά τυχερός!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
7αρια εχει του ανηψιου μου. ουτως η αλλως...
το δικο μου δε το πειραζω ακομα με τα σβηστα. καλα παει για την ωρα...
ποια 10? mbps? με τπτ δεν πιανει τοσα τουλαχιστον εδω στην περιοχη μου...
πως το τσεκαρω?
|
Αν μπεις και στην κεντρική σελίδα του μόντεμ όπως είπαμε και πριν σου λέει ακριβώς σε τι ταχύτητες (upload-download) έχει κλειδώσει!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos_adamo
καλα εισαι... εμενα με οτι εταιρια που ειχα πανω απο 2mbps μου επεφτε το δικτυο.. Αρα εγω παιζω στα 2 με 0,3 upload. Εχει προβλημα η γειτονια μ εχουν πει..
|
Είναι ανάλογα την περιοχή!
Μπορεί βέβαια να μην σας πιάνει εσάς καλή ταχύτητα γιατί ίσως θέλουν κάποια αλλαγή τα φιλτράκια-καλώδια κτλ (όταν λέω καλώδια εννοώ τις γραμμές) Μπορεί να κάνουν και παράσιτα ή να είναι πανάρχαια γι' αυτό!
Να μην φταίει δηλαδή η εταιρία..
Καλό θα είναι πριν κάνετε νέα σύνδεση ή πριν αλλάξετε εταιρία να ρωτήσετε στην γύρω περιοχή τι έχουν οι υπόλοιποι κ αν είναι ευχαριστημένοι!Εγώ μένω στο Μοσχάτο..η HOL για παράδειγμα εδώ στους γύρω μου έχω ακούσει πως είναι άθλια!η conn-x μία απο τα ίδια!H forthnet είναι εντάξει εμένα!Σε άλλη περιοχή μπορεί να είναι καλές οι 2 πρώτες και η forthnet να είναι μάπα!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος
Παιδιά, τα Vista είναι Σβήστα !!!!
Τα Windows 7 είναι πυρήνας απο XP με πολλά upgrade. Τέλειο λειτουργικό που δον κρεμάει ποτέ και με τρομερή διαχείριση μνήμης !
Τα έχω στο δικόμου windows 7 ultimate 64bit και διαβάζει και τα 4 γίγα ram που έχω και πάει βολίδα.
Επίσης τα 32 bit τα έχω φορτώσει σε panasonic μοντέλο 2003 με 512 ram και δέν κόλλαγε πουθενά !
αν θέλει κάποιος μπορώ να δώσω οδηγίες που θα τα βρείτε...
Αξίζουν για όλα τα pc απο το 2001 και μετά.
|
Καλά ναι..σε ένα PC χρονολογίας 2001-2002 το οποίο ήταν εντελώς πανάρχαιο και είχε XP δοκίμασα να του βάλω 7 τα 32άρια και πήγαινε σφαίρα!
Και μιλάμε για 1gb ram και τον επεξεργαστή δεν τον θυμάμαι καν!Πάντως παίζει να ήταν χειρότερος απο αυτόν που έχουν τα netbook!χαχα