Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
27-02-11, 11:17
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από monkey
α την πηρες τελικα απο τον boosted ? καλοριζικη ! και εγω την ειχα παραγκηλει αλλα τελικα του ζητησα τα χρηματα πισω . ποτε δεν ασχοληθηκε τελικα για corolla. εχουμε μιλισει με πμ στο newcelica.
η φλατζα μπηκε οπως λεει το φυλαδιο της hondata. ξανασφηχτικε οταν το μοτερ ηταν ζεστο κτλ κτλ ... δεν αντεχει τις θερμοκρασιες φιλε, βγαλτην να παει στα κοματια. δεν βλεπεις πως εχει τσουρουφλιστει ?
|
Ναι,σ'ευχαριστω!κατι θυμαμαι για τα πμ.
Απο οτι φαινεται,θα τη βγαλω και εγω,αν και θα ηθελα κατι που να κανει την ιδια δουλεια αλλα και να αντεχει...
|
01-03-11, 15:20
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
βγαζω και την πολλαπλη να δω αυτη η φλατζα σε τι κατασταση ειναι ?
Και δειτε χαλια ! Ειδικα ο τεταρτος εδωσε ρεσιταλ . Και να φανταστειτε οτι υποτιθεται αυτη η φλατζα μπορει να ξαναχρησιμοποιηθει ξανα και ξανα συμφωνα με την hondata .
|
Είμαι άσχετος αλλά από περιέργεια, πώς περίμενες να βρεις τη φλάντζα και γιατί θεωρεις ότι δεν θα κανει τη δουλειά της = στεγανοποίηση ? Δεν βλέπω να έχει κοπεί πουθενά.
|
01-03-11, 23:03
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03
Είμαι άσχετος αλλά από περιέργεια, πώς περίμενες να βρεις τη φλάντζα και γιατί θεωρεις ότι δεν θα κανει τη δουλειά της = στεγανοποίηση ? Δεν βλέπω να έχει κοπεί πουθενά.
|
το αρχικο της σχημα στις εισαγωγες κανονικα πρεπει να ειναι οπως στις 1 και 2 . λογω θερμοκρασιας η 3 ειναι ελαφρως παραμορφομενη και η 4 δεν θυμιζει σε τιποτα το αρχικο της σχημα . δεν χρειαζετε να εχει καποιο σπασιμο , πιθανον με τον χρονο αποκοληθηκε το κοματι δεξια της 4 με αποτελεσμα να 'ζαρωσει' και να περνα αερα απο τα πλαγια.
|
02-03-11, 00:51
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
φιλε μου τι να σου πω . τωρα που δεν με νιαζει να την τσακισω και να την κοψω την επεξεργαστικα λιγο και μου μοιαζει ταπεινο ερταλον.
|
Το ertalon -απ' όσο γνωρίζω- δεν έχει καλή συμπεριφορά στη θερμοκρασία και μάλιστα, ανάλογα με το ύψος της μπορεί και να λιώσει (προσπαθήσαμε κάποτε να το χρησιμοποιήσουμε στη δουλειά για βάσεις ροηφόρων αγωγών που θερμαίνονταν αρκετά, με αποτέλεσμα να λιώσουν).
Μπορεί να είναι teflon, αλλά να ήσουν αρκετά άτυχος ώστε να πέσεις θύμα κατασκευαστικής αστοχίας...
Καλή επιτυχία στη νέα σου προσπάθεια.
|
02-03-11, 01:07
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
Παράθεση:
το αρχικο της σχημα στις εισαγωγες κανονικα πρεπει να ειναι οπως στις 1 και 2 . λογω θερμοκρασιας η 3 ειναι ελαφρως παραμορφομενη και η 4 δεν θυμιζει σε τιποτα το αρχικο της σχημα . δεν χρειαζετε να εχει καποιο σπασιμο , πιθανον με τον χρονο αποκοληθηκε το κοματι δεξια της 4 με αποτελεσμα να 'ζαρωσει' και να περνα αερα απο τα πλαγια.
|
Ακριβως ετσι ειναι.Το θεμα ειναι οτι η δικη μου ειναι μπλε και απο οτι φαινεται απο εξω,ειναι σε αριστη κατασταση...
|
02-03-11, 02:21
|
|
|
|
Περιοχή:
Ρέθυμνο
|
|
Και εγω εχω την ιδια που εχει ο monkey την ασπρη και οντως πιο παλια ηταν μπλε,μηπως οι ασπρες ειναι made in China?
Φιλε zzt231gr οταν την βγαλεις ενοιμερωσε μας να εχουμε πιο ολοκληρωμενη εικονα
-monkey δεν μπορω να δω τα πμ οποτε στηλε email
|
02-03-11, 12:34
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gio911
Και εγω εχω την ιδια που εχει ο monkey την ασπρη και οντως πιο παλια ηταν μπλε,μηπως οι ασπρες ειναι made in China?
|
δεν ημουν εγω καποιος αλλος προσπαθει να σου στειλει.
|
14-03-11, 23:48
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gio911
|
Οκ.Θα προσπαθησω να το θυμηθω-υπολογιζε καποιο διαστημα μεχρι τοτε...
|
15-03-11, 14:23
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Ο www.monkeywrench racing σε ερώτηση μου..μου έχει πει ότι η φλάτζα χρειάζεται 3 φορές σφύξιμο για να πατησει καλά.Μπορείται να πάτε σε μηχανουργιο με την εισαγωγή και να σας φτιάξουν φλάτζα από τεφλών..Με πολύ λιγότερα χρήματα και ακριβώς ίδιο προιόν με της hondata..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16110611 seconds (81,61% PHP - 18,39% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|