Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ 19
Η θήκη που μου έστειλε έχει πάνω λεπίδα...μάλλον θα χαράξω στον κλειδαρά αυτή που έχει η θήκη και δεν θα καταστρέψω του εργοστασιακού κλειδιού...(αν εννοούσες αυτό εννοούμε το ίδιο.) απλά δεν ξέρω αν θα δουλεύει γιατί βλέπω κάτι σας μαγνητάκι στο εργοστασιακό κλειδί που δεν βγαίνει για να το βάκω στην θήκη και φαντάζομαι είναι το immobilizer.Αν δεν το βάλω δεν θα δουλεύει μόνο με το μηχανισμό του κλείδωσε-ξεκλείδωσε και την λάμα....σωστά?
|
Σωστά, δεν θα δουλέψει! Εκείνο το "μαγνητάκι" είναι το immobilizer. Για να βγει πρέπει να καταστραφεί το κέλυφος του εργοστασιακού (όπως ξαναείπα).
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andreasece
Βρήκα αυτό για την Ε12 στα 11€. Λογικά έχει valeo λεπίδα αν και δεν φαίνεται καθαρά, αφού έχει και σε φωτογραφία το κλειδί το κανονικό.
Νίκο πάντως το κέλυφος αυτό δεν κάνει στη δικιά μου Ε12 '04 γιατί τα κουμπιά δεν είναι στην ίδια ευθεία με το κλειδί όπως το κλειδί του Μανώλη, αλλά δεν ξέρω για τη δικιά σου αν έχει διαφορετικό κλειδί.
|
Μάλλον δεν έχει VALEO. Αν δεις το εργοστασιακό κλειδί που δείχνει έχει την άλλη λεπίδα, οπότε αν θέλεις με VALEO καλύτερα να τον ρωτήσεις ή να ψάξεις κανένα άλλο!
Εγώ έχω
αυτό αλλά με 2 κουμπιά (όχι 3 όπως αυτό) το οποίο το δίνει και με τις 2 λεπίδες
Παρακάτω βάζω 2 φώτο με τις λεπίδες. Η 1η με την VALEO και η 2η με την ΤΟΥ43