Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
Αντρέα....
τα παιδιά έβγαλαν τις πιθανές διαδρομές από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη. πρέπει να στο ζητήσω να βγάλεις και εσύ από Πάτρα;;;;
έλα να ζεσταινόμαστε!!!
κάποιος ανέφερε για να ενα φθηνό ξενοδοχείο, παρακαλώ να δώσει περισσότερα στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί του..!
|
Να κανονισουμε να βρεθουμε Λαμια και με οποιον ερθει απο Αθηνα.....να παμε παρεα!!!!!!
Παράθεση:
και γιατί παρακαλώ να μην πάμε μέσω Καρπενησίου;;;;
δεν ξέρω πόσα χιλιόμετρα είναι, αλλά φαίνεται λιγότερο... Επίσης θα έχει κάργα στροφές, θα σφίξουμε ανάρτηση και θα πάμε!!!!
|
Εισαι χαρουμενος.......εχεις περασει ποτε απο κει?????
Προυσος............ονειρο!!!!!!
Διαφερουν οι διαδρομες απο τον χαρτη.......στην γη!!!!!
Αλλωστε μην ανησυχεις.....εχει Μπραλο το προγραμμα!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Γιατί από εκεί θα πάμε μέσα από όλα τα βουνά και θα μας βγούνε τα 'ντερα, άσε που χρονικά είναι και πιο μακρυά...
|
Πες τα ρε Αντρεα!!!!
Πολυ σωστα.......ειναι στενος και κακος δρομος!!!!!
Παράθεση:
και εμένα για να πω την αλήθεια μου αρέσει η ιδέα να πάμε στα Τρίκαλα. το ότι είναι κοντά είναι πολύ σημαντικό γιατί σχεδόν όλοι μετά θα έχουμε να κάνουμε αρκετά χιλιόμετρα για την επιστροφή μας.
Ακριβώς για αυτό το λόγο ανοίξαμε από το θέμα, για να συζητήσουμε τέτοιες λεπτομέρειες σχετικά με την εκδρομή και τους προορισμούς και να τα αποφασίσουμε από κοινού...
|
Συμφωνω και γω.......καλυτερα καπου κοντα!!!!!!
Παράθεση:
Τελικά προσανατολιζόμαστε να μείνουμε στην Δυτική Θεσσαλία και να μην πάμε προς το Βόλο. Επειδή την Κυριακή θα έχουμε και το ταξίδι της επιστροφής (δλδ περίπου 400 χιλιόμετρα όσοι έχουν έρθει από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη) λέμε να μην τους βάλουμε να κάνουν άλλα 150 από την Λίμνη Πλαστήρα ως το Βόλο.
Συνεπώς τη δεύτερη μέρα της εκδρομής μάλλον θα την περάσουμε λίγο στη Λίμνη και λίγο στα Τρίκαλα. Και νωρίς το απόγευμα θα αποχαιρετιστούμε και θα πάρουμε ο καθένας μας το δρόμο της επιστροφής!
|
Πολυ σωστη αποφαση.......πολυ καλυτερη επιλογη!!!!!