Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
18-02-11, 02:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
αποστατες απο τς και ειτε μαμα δισκους(σε διαστασεις τς) ειτε σε κατι αφτερμαρκετ...brembo ή Νιppon..π.χ!!!!
|
18-02-11, 02:14
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
αυτη ειναι μια πολυ καλη λυση. την εχει κανει και ο μαντ...
αλλα επειδη ειχα την τυχη να οδηγησω τη 12αρα του μακατου με φρενα gt4 μπορεις να καταλαβεις την διαφορα στο φρεναρισμα με διπλασια η τριπλασια θετικα αποτελεσματα και φυσικα ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ για πολλα πολλα χρονια....
ε την επομενη βδομαδα εβαλα gt4 φρενα στην 101
ωραι ομως και φτηνη λυση ειναι απο ts....
18-02-11, 02:38
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Η επιλογή των φρένων του ts χωράνε στις 16"...
Του gt4 που σίγουρα θα είναι μια πιο ακριβή επιλογή χωράνε σε 16";
μάλλον ναι...?
|
18-02-11, 02:42
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
ναι... τα τς και σε 15αρες χωρανε.
|
18-02-11, 02:43
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
|
|
απαντηση |
|
18-02-11, 09:17
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
απαντηση
Και θα βαλετε δηλαδη φρενα απο ts η απο την celica στη corolla με 400 ευρω? Αυτα μεταχειρισμενα δε θα τα βρειτε? Δε θα αλλαξετε δισκους-τακακια? Με τα ιδια θα τα αφησετε? 400 ευρω ολα? Δουλευομαστε και μεταξυ μας? Και στη τελικη το παληκαρι δεν ζητησε να βαλει φρενα απο celica ή να κανει μετατροπες στ αμαξι του...Τακακια και δισκους θελει ο ανθρωπος, επειδη φαγωθηκαν...Εγω φιλε μου σου προτεινα τι να κανεις απ τα πρωτα μηνυματα κιολας και το ξαναλεω...Αν αγαπας το αυτοκινητο σου, θες να λειτουργει σωστα και δεν σκοπευεις να το πουλησεις, βαλε γνησια και δεν θα χασεις...Σκεψου τα απλα φιλε, δεν ειναι δυσκολα τα πραγματα...Τι θα κερδισεις με τα ιμιτασιον και τις μαιμουδες? 40ευρω? 50 ευρω? 60 ευρω? Και λοιπον? Φρενα αλλαζεις? Φρενα...Αν βαλεις ημιτασιον ή κανεις μετατροπες θα εισαι σιγουρος μετα για τα φρενα σου? Θα αισθανεσαι ησυχος? Εμπιστευεσαι τον καθε ξεκαρφωτο ασχετο και οχι την ιδια την TOYOTA? Μην ακους το καθε μαντρα και τον καθε εμπορο με τα ημιτασιον που λενε οτι ειναι πιο φτηνα και πιο βολικα...Θα στα φανε απο αλλου...Ο,τι πληρωνεις-παιρνεις...Eγω δεν εχω κανενα απολυτος συμφεροννα τα λεω αυτα...Ουτε ιδιοκτητης αντιπροσωπειας ειμαι ουτε συγγενης του ιδρυτη της toyota...Απλα λεω το σωστο και σωστο ειναι μονο το γνησιο...Απο κει και περα δικο σου ειναι το αυτοκινητο και ο,τι θελεις βαζεις...
|
18-02-11, 10:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Και εγω γνησια εβαλα δισκους και αποστάτες απο κορολα TS (μεταχειρισμενα φυσικα) αλλά σε άριστη κατάσταση.
Αλλαξα και τακακια και εβαλα καινουρια.
Απο τιμή απλά καμία σχέση με 400 ευρω. Πολυυυυυυυυυυυυυ πιο κάτω.
Οποτε εβαλα γνησιο πραγμα της ΤΟΥΟΤΑ και δοκιμασμενο σε Ε12.
Το θεμα ειναι οτι εγω το χρειαζομουν λογω υπερκυβισμου. Αν εχεις μαμα αμάξι δεν ξερω κατα πόσο αξίζει να μπεις σε τετοια διαδικασία.
|
18-02-11, 12:49
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Και εγω γνησια εβαλα δισκους και αποστάτες απο κορολα TS (μεταχειρισμενα φυσικα) αλλά σε άριστη κατάσταση.
Αλλαξα και τακακια και εβαλα καινουρια.
Απο τιμή απλά καμία σχέση με 400 ευρω. Πολυυυυυυυυυυυυυ πιο κάτω.
Οποτε εβαλα γνησιο πραγμα της ΤΟΥΟΤΑ και δοκιμασμενο σε Ε12.
Το θεμα ειναι οτι εγω το χρειαζομουν λογω υπερκυβισμου. Αν εχεις μαμα αμάξι δεν ξερω κατα πόσο αξίζει να μπεις σε τετοια διαδικασία.
|
Εάν φίλε mad όπως είπες μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο όπως στη δική σου περίπτωση αλλά με λιγότερα χρήματα, ασχέτως του υπερκυβισμού, τότε γιατί να μη μπούμε στη λογική μιας τέτοιου είδους κίνησης;Φυσικά και είναι δοκιμασμένα σε ts οπότε πιστεύω πως και κάτι δοκιμασμένο από τη ΤΟΥΟΤΑ θα βάλεις και γνήσιο ανταλλακτικό της ΤΟΥΟΤΑ και κάτι πιο φιλικό στη τσεπούλα μας την έρημη....
|
18-02-11, 12:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Καλα τα λες...
|
|
|
|
18-02-11, 14:12
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Και θα βαλετε δηλαδη φρενα απο ts η απο την celica στη corolla με 400 ευρω? Αυτα μεταχειρισμενα δε θα τα βρειτε? Δε θα αλλαξετε δισκους-τακακια? Με τα ιδια θα τα αφησετε? 400 ευρω ολα? Δουλευομαστε και μεταξυ μας? Και στη τελικη το παληκαρι δεν ζητησε να βαλει φρενα απο celica ή να κανει μετατροπες στ αμαξι του...Τακακια και δισκους θελει ο ανθρωπος, επειδη φαγωθηκαν...Εγω φιλε μου σου προτεινα τι να κανεις απ τα πρωτα μηνυματα κιολας και το ξαναλεω...Αν αγαπας το αυτοκινητο σου, θες να λειτουργει σωστα και δεν σκοπευεις να το πουλησεις, βαλε γνησια και δεν θα χασεις...Σκεψου τα απλα φιλε, δεν ειναι δυσκολα τα πραγματα...Τι θα κερδισεις με τα ιμιτασιον και τις μαιμουδες? 40ευρω? 50 ευρω? 60 ευρω? Και λοιπον? Φρενα αλλαζεις? Φρενα...Αν βαλεις ημιτασιον ή κανεις μετατροπες θα εισαι σιγουρος μετα για τα φρενα σου? Θα αισθανεσαι ησυχος? Εμπιστευεσαι τον καθε ξεκαρφωτο ασχετο και οχι την ιδια την TOYOTA? Μην ακους το καθε μαντρα και τον καθε εμπορο με τα ημιτασιον που λενε οτι ειναι πιο φτηνα και πιο βολικα...Θα στα φανε απο αλλου...Ο,τι πληρωνεις-παιρνεις...Eγω δεν εχω κανενα απολυτος συμφεροννα τα λεω αυτα...Ουτε ιδιοκτητης αντιπροσωπειας ειμαι ουτε συγγενης του ιδρυτη της toyota...Απλα λεω το σωστο και σωστο ειναι μονο το γνησιο...Απο κει και περα δικο σου ειναι το αυτοκινητο και ο,τι θελεις βαζεις...
|
φιλε keichi καλα τα λες για αυθεντικα ανταλλακτικα της ΤΟΥΟΤΑ, αλλα υπαρχουν και οι λυσεις το να μπει απο καποιο δυνατοτερο μοντελος της ΤΟΥΟΤΑ...πχ για μενα στο να βαλεις αποσταστες , τακακια και μεγαλυτερο δισκο απο TS ακομα και σε μαμα Ε12 ειναι η καλυτερη λυση...και φυσικα πολυυυυ πιο οικονομικη με πολυ καλυτερο αποτελεσμα...και ολα ΤΟΥΟΤΑ...εγω πχ εβαλα απο avensis διπιστονα και επαθα πλακα με το ποσο καλο φρενο εχω πλεον...ΤΟΥΟΤΑ ειναι...τα διπιστονα μαζι με αποστατες για Ε12, τακακια και δισκους μεγαλυτερους τα πηρα 300Ε...και πιστεψε με οτι δεν εχει καμια σχεση με το μαμα...
ε μην μας πιανουν και κοροιδα οι αντιπροσωπειες...
φιλικα παντα...
my page
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17230010 seconds (82,60% PHP - 17,40% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|