Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-02-11, 14:18
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
30000xlm????? γιατί τόσο λίγα ρε συ???? το χάραγμα - τρύπημα οκ ψυχονται καλύτερα, αλλά κατά την γνώμη μου είναι υπερβολικό αυτό για τα δικά μας αμάξια! στην πράξη εχουν λιγότερες αντοχες ειδικά μερικοί που πάνε σε τορνο και τις τρυπάνε ή χαράζουν και τα τακάκια μετά τα τρώνε για κολατσό!!! και στραβώνουν και πολύ ευκολότερα! έχω παραδείγματα από αλλους αλλά ας μην τα αναλύσω τώρα. Εγώ δεν πρόκειται να βάλω ποτέ τέτοιες και ουτε να το κάνω μετά, υπερβολικό το θεωρώ και δεν χρειάζεται. Αν θελουμε καλύτερα φρενα βάζουμε μεγαλύτερα! too simple! :Ppp
Απάντηση με παράθεση
απαντηση
Παλιά 13-02-11, 15:19
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απαντηση

Χαχαχαχα!!!! Δε ξερω γιατι μου συμβαινει αυτο...Χρησιμοποιω φρενο σε πολυ υψηλες ταχυτητες (200-210χλμ/ωρα) ισως γι αυτο...Τσουρουφλιζονται...Δεν ειναι κατασκευασμενα για τετοια χρηση τα φρενα μας...Τεσπα...Οι πισω δισκοπλακες παντως δεν μ εχουν προβληματισει ποτε μονο οι μπροστα στραβωνουν...Οσο για τα τακακια οπως ειχα ξαναπει τα μπροστινα ειναι πρασινα και τα πισω μαυρα...Εργοστασιακα ολα...Δε τα εχουν αλλαξει ποτε μια ζωη πρασινα και μαυρα μου τα εδιναν στην αντιπροσωπεια μεχρι και πολυ προσφατα προ 2 μηνων...Τωρα δε ξερω αν τα εχουν αλλαξει...Παντως ειναι πολυ καλα εχουν μεγαλη αντοχη και δε χαραζουν τους δισκους μονο τους στραβωνουν αχαχαχαχαχα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-02-11, 15:49
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi Εμφάνιση μηνυμάτων
Χαχαχαχα!!!! Δε ξερω γιατι μου συμβαινει αυτο...Χρησιμοποιω φρενο σε πολυ υψηλες ταχυτητες (200-210χλμ/ωρα) ισως γι αυτο...Τσουρουφλιζονται...Δεν ειναι κατασκευασμενα για τετοια χρηση τα φρενα μας...Τεσπα...Οι πισω δισκοπλακες παντως δεν μ εχουν προβληματισει ποτε μονο οι μπροστα στραβωνουν...Οσο για τα τακακια οπως ειχα ξαναπει τα μπροστινα ειναι πρασινα και τα πισω μαυρα...Εργοστασιακα ολα...Δε τα εχουν αλλαξει ποτε μια ζωη πρασινα και μαυρα μου τα εδιναν στην αντιπροσωπεια μεχρι και πολυ προσφατα προ 2 μηνων...Τωρα δε ξερω αν τα εχουν αλλαξει...Παντως ειναι πολυ καλα εχουν μεγαλη αντοχη και δε χαραζουν τους δισκους μονο τους στραβωνουν αχαχαχαχαχα
εγώ με τα φρένα τις ts είχα μεγάλο πρόβλημα μέχρι που τις έβαλα φρένα
πυστεψέμε τώρα πιά ουδέν πρόβήμα κόβη και σταματάει για πλάκα και τα abs πλέον μπαίνουν δύσκολα για μένα
μετα απο όλα αυτά που έχω βάλει 2 είναι τα mast
τα xanon και τα brembo
Απάντηση με παράθεση
απαντηση
Παλιά 13-02-11, 15:59
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απαντηση

Μονο δισκοπλακες εχεις βαλει στην ιδια διασταση ή εχεις βαλει μεγαλυτερο kitακι?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-02-11, 16:06
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi Εμφάνιση μηνυμάτων
Μονο δισκοπλακες εχεις βαλει στην ιδια διασταση ή εχεις βαλει μεγαλυτερο kitακι?
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=19726
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-02-11, 17:35
NikiforosGT Offline:
Moderator

Keichi τι να σου πω, εγώ μετά από το πρόβλημα υπερθέρμανσης των μπροστινών που είχα Καλοκαίρι, άλλαξα τακάκια μπροστά με τα μουσταρδί που είπαμε, έβαλα και πίσω κάτι μαύρα της toyota, έβαλα και σωληνάκια υψηλής και υγρά Toyota DOt 5.1 και ως δια μαγείας το πρόβλημα εξαφανίστηκε! πήγα και σε βουνίσιες διαδρομές και σε ίσιες και σε κοντρες κτλ ΔΕΝ ξαναναψανε!!! μετά από αυτό άφησα την σκέψη του να βάλω μεγαλύτερα φρένα μπροστά! τώρα εξαρτάται και το πως οδηγάει ο καθένας, αν τρέχεις με τις ταχύτητες που λες και πλακώνεσαι συνέχεια στα φρεναρίσματα τότε ίσως να είναι λογικό. Ισως τα τακακια που λες να είναι πολυ μαλακά, μήπως να δοκίμασες τα χρυσαφί? η Toyota τα είχε 70 ευρώ όπως έχω πει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-02-11, 17:56
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παντως εχουν πολυ καλα φρενα τα ε11,εγω απλα αλλαξα τα ταμπουρα πισω και εβαλα δισκοφρενα απο g6 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.τα μουσταρδι τακακια που λες ειναι απο avensis και αντεχουν πολλα χιλιομετρα.τα εχω ηδη 25000 και ειναι σαν καινουργια.επισης προσοχη στα νερα για να μην στραβωνουν οι δισκοι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-02-11, 18:19
NikiforosGT Offline:
Moderator

τα τακακια τα χρυσαφί (μουσταρδί) όταν τα πήρα και μου είπαν στην Toyota Πασπαλιάρης ότι είναι αυτά που φοράει η carina 2 αλλά το έλεγε και στο κουτί τους, αλλά δεν αποκλείεται και σε πολλά avensis 1600cc να είχαν τα ίδια τακάκια, λογικό μου φαίνεται. Δες τις φωτος εδώ:
http://www.corollaclub.com/forums/sh...&pagenumber=28
Πάντως όπως και να έχει πραγματικά είναι κορυφαία! δεν μου λερώνουν τις ζαντες με μαυρίλες, δεν κανουν θόρυβο, φρενάρουν τέλεια και έχουν καλή αντοχή. Υπάρχουν και κάτι μπλε τοτε που ρώτησα τα είχαν 55 ευρώ αλλά δεν ειναι τόσο καλά. Για πισω καλα έκανες και έβαλες άκρα από G6, δεν υπάρχει ποιο άθλιο πράγμα σε ένα αμάξι από τα ταμπουρα πισω!!! SUCKS!!!! οι δισκοι στραβωνουν με νερά συνήθως και ειδικά όταν πλένουμε το αμάξι μετά από διαδρομές, ή σε πλυντήρια! έχω δει πολλούς να το κανουν!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-02-11, 20:26
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Δύναμη Σεβασμού: 271
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
οι δισκοι στραβωνουν με νερά συνήθως και ειδικά όταν πλένουμε το αμάξι μετά από διαδρομές, ή σε πλυντήρια! έχω δει πολλούς να το κανουν!
ενας που το εκανε και δεν προκειτε να το ξανακανει ειμαι εγω..... ποιο νωρις τα λεμε αυτα ρε παιδιαα..αλλα αν δεν παθεις δεν θα μαθεις που λενε
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-02-11, 21:22
NikiforosGT Offline:
Moderator

ακου πλακα! τοτε που ειχα πρόβλημα με τα μπροστινα φρενα μια φορά ειχα κατεβει τον Διονυσο σφαίρα όσο μπορουσα και παω να βαλω βενζινη στην Ανατολη Νεας Μακρης (πριν την Μαραθώνος δλδ) και κατι βρωμαγε! κοιταω τα φρενα και εβγαζαν καπνους αρκετους και οι δισκοπλακες μελιτζανι! και γελουσα. Και λέει αυτός με το βενζινάδικο α αυτο δεν ειναι τπτ! μια φορα μου λεει να εβλεπες ένα αμαξι εβγαζε ΤΟΣΟ πολλους που τα παιδιά νομιζαν οτι πηρε φωτιά, βρηκαν εναν κουβα εδώ που ειχα με νερο και το εριξαν επάνω στα φρενα!!!! OMG! λέμε!!!!! παντως από τοτε τις ιδιες δισκοπλακες εχω, ειχαν ανάψει αλλες 2-3 φορές με τα παλιά μου τακακια και ΔΕΝ στράβωσαν! οποτε πιστευω μόνο αν πεσει νερο πάνω τους ενώ ζεματανε στραβωνουν και οχι σε κανονικη χρηση!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA E 12 439 06-03-21 20:23
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA E*101 160 19-11-08 23:51
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA E*90 21 13-04-07 17:41
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA AE86 2 06-10-05 12:41
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA KE 70 0 31-12-04 15:12

Page generated in 0,17703795 seconds (78,14% PHP - 21,86% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:28.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com