παιδιά σορρυ που θα το πω αλλά είναι φύσης ΑΔΥΝΑΤΟΝ να έχεις σωστή ανάρτηση με 6ποντο χαμήλωμα!!!!!! ειδικά με τα AGX που ξαναλέω σύμφωνα ακόμα και με την ίδια την αντιπροσωπεία ΔΕΝ είναι για χαμήλωμα! να πω 3ποντο οκ, αλλά 6ποντο η ανάρτηση δεν δουλευει καν!!! κουτσουρο εντελως, αν κάποιοι αυτό το λένε ανάρτηση τι να πω....επειδή ξέρω αμάξια με τέτοιο χαμήλωμα όλο κάτι έσπαγαν και σωστή ανάρτηση δεν εχεις, απλά ένα κούτσουρο είναι. Επισης για να μην βγαλουν ζημιές μετά από 4χρόνια και να είναι τόσο καλές οι μετρήσεις, πρέπει να πήγαινε σε αριστους δρόμους χωρις λακούβες κτλ, πράγμα δύσκολο εδώ στο Ελλαδιστάν. Τελος πάντων για μένα αυτά φαντάζουν εξωπραγματικά, σορρυ κιόλας....
και στο κάτω κάτω ακομα και έτσι να είναι, ενας κούκος δεν φαίρνει την άνοιξη, τα AGX δεν κάνουν για χαμήλωμα πάνω από 3cm, όποιος νομιζει πως δεν είναι ετσι, ας ρωτήσει καποιον να ξέρει! αν ψάξετε στο τοπικ εδώ εκτός από εμένα είναι τουλάχιστον αλλά 2-3 άτομα που τα χαμήλωσαν και τα αμορτισερ δεν είχαν την απαραίτητη διαδρομή να δουλέψουν και ήταν βάρκα γυαλό!!! μαμα ελατήρια έβαλαν όλοι και εγώ και βρηκαμε την υγειά μας!
και σκανάρισμα από τις οδηγίες εγκατάστασης, εδώ λέει για χαμηλωμα όχι παραπάνω από 3cm, αλλά σε ομιλία με την αντιπροσωπεία είπαν πως δεν κάνουν για χαμήλωμα, και σε περίπτωση που γίνει ζημιά δεν καλύπτεται από την εγγύηση.
Για να το δείτε σωστά, κατεβάστε την φωτο και κάντε λίγο zoom.
Ριχτε μια ματιά στο θέμα μου εδώ :
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=16712
Μετατροπή των AGX σε coilovers! φυσικά δεν είναι αξιοπιστα, αλλά λέμε τώρα...