Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-02-11, 14:39
Το avatar του χρήστη kokovios
kokovios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: e12 pro f/l
Περιοχή: ελευσινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 239
kokovios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis Εμφάνιση μηνυμάτων
τρεις και κατι γυρναω απο φιλο απο χαιδαρι και λεω αντε μια βολτα μεχρισχιστο... τιποτα νεκρα μηδεν..ξανβγαινω εθνικη ρευμα για γυρισμο...ωπ corollaki 12 ari με θορυβο σαν ξυσιμο στην εξατμιση ωπωςσ κανουν και τα καταραμενα αστρα τα opc...κατεβαζω παω διπλα και ρολλαραμε μεχρι το φαναρι στο δαφνι... κλασικος καγκουρασ εγω μπουφαν ανοιχτο παραθυρο και τερμα καλοριφερ... κατεβαζει παραθυρο μου λεει προσεγμενο τοχεισ διλιτρο με ρωταει?ναι του λεω... παρε τιποτα πιο καινουριο μου λεει δν εχω λεφτα του απανταω και αρχισα να τα ψιλοπαιρνω... κα σενα ομορφο του λεω με 17αρια ηταν.... μου λεει κομπρεσορατο ειναι ts 280 πω του λεω γαμαει ε? εναι μου λεει δυναμη απο χαμηλα....μου λεει εσενα? του λεω να μην ειμαι 220? θα του ελεγα αληθεια αλλα με νευριασε..μου λεει παμε μια τσουλητη? τσουλητη? ναι μου λεει οχι σταματημενοι.του λεω αντε παμε μου κανει πιο μετα στο φαναρι που ειναι τα γηπεδα στου προβατα εννοουσε φτανουμε φαναρι πρασινο τσουλαμεαπο 3000 κατι δικεσ μου μου κανει νοημα και μεχρι κουμπωμα τεταρτης φτανωντασ δηλαδη στο αλλο φαναρι κολωνα και εφευγαεαν και πιστευω στα μεσα τριτησ μολισ ειδε το κλαρινετο το αφησε... ερχεται διπλα μου λεει δν ειναι 220 και οτι δν ειναι πιτσιρικασ να τον κοροιδευω... σε χαλασε το πακετακι απο το παλιο ε? και του κανω συγνωμη και αρχιζω το δουλεμα θες να παμε και μια να ανεβασω και λιγο πιεση? εντωμεταξυ εχει ναψει πρασινο αλλα εμεισ εκει σταματμενοι...μου λεει εχω και ενα alfa romeo quatro moy leei 300 αλογα κανε δεξια να αλλαξουμε τηλεφωνα να παμε κοντρα με λεφτα του λεω δν εχω λεφτα ουτε για βενζινη να γυρισω πισω εχεις να μου δωσεις 5 ευρω?.και το κορυφαιο βαζει πρωτη και φευγει με κοφτες πρωτης αλλα για κακη του τυχη σκαει απο δεξια στο φαναρακι το ανηφορικο περιπολικο του αναβει φαρουσ ξεκιναω και γω λαου λαου τον σταματει το περιπολικο..περναω με κορνιτσα μπιπ μπιπ και τον χαιρεταω με γελια και το σημα της νικης σαν τουσ πακιστανους χαοχαοχαοχαχα
Xχαχαχαχαχαχα σωστος ο διλιτροοοος!!!!!
Παλιά 01-02-11, 15:17
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε φίλε σόρυ κιόλας, αλλά 1ον γιατί χαίρεσαι με κάτι το οποίο θα μπορούσε να συμβεί και σε εσένα(αυτό με τους μπάτσους) και 2ον δεν μπορώ να καταλάβω εσάς που λέτε λιγότερα άλογα σε μια κόντρα.Γιατί το κάνετε αυτό βοηθάει σε κάτι ή σας καλύπτει σε περίπτωση που σας περάσουν και δεν έχετε τίποτα άλλο να πείτε? Δηλαδή είναι σωστό να κοροιδεύεις κάποιον που γουστάρει αυτό που κάνεις όσο και εσύ?εσένα σου αρέσει να στο κάνουν αυτό?
Παλιά 01-02-11, 15:42
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε φίλε σόρυ κιόλας, αλλά 1ον γιατί χαίρεσαι με κάτι το οποίο θα μπορούσε να συμβεί και σε εσένα(αυτό με τους μπάτσους) και 2ον δεν μπορώ να καταλάβω εσάς που λέτε λιγότερα άλογα σε μια κόντρα.Γιατί το κάνετε αυτό βοηθάει σε κάτι ή σας καλύπτει σε περίπτωση που σας περάσουν και δεν έχετε τίποτα άλλο να πείτε? Δηλαδή είναι σωστό να κοροιδεύεις κάποιον που γουστάρει αυτό που κάνεις όσο και εσύ?εσένα σου αρέσει να στο κάνουν αυτό?
ειμαι γνωστος καριεριστας στισ κοντρεσ δν θελω να χανω απο κανεναν..η αν χασω να πω ενταξει 220 αλογα ειμαι.....
ταρζαν ακου λιγο σοβαρα τωρα φιλε οταν σκαει διπλα σου ενας με corolla δωδεκαρι και μου λεει εμενα με to celica πηγαινε παρε τιποτα πιο καινουριο τι αντιμετωπιση περιμενε να εχει? αυτος με τα 280 μαμαω αλογα του νομιζε οτι περναει ολο τον κοσμο....μου το ειπε με υφος λες και ειχε ferrari..
εγω εχω μαθει να σεβομαι οτιδηποτε εχει ο αλλος ακομα και τρικυκλο... δν χαρηκα για τους μπατσους αλλα χαρηκα πουθ εφαγε την τσουνα απο αμαξι εικοσαετιας γιατι μετα μου το παιζε κοντρακιας εχω αλφα ρομεο 300 αλογα και και vga και χυστα μεσα... και λεφτα και αλλες τετοιες μακακιες....
αυτα δν γπυστραρω εγω σε μερικους που νομιζουν οτι το αμαξι ειναι η προεκταση της ....... τους...

μεσα απο νυχτερινα παιχνιδια εχω γνωρισει παρα πολυ καλα παιδια καιε χουμε επαφες και ξερουν ποσο ειναι τα αμαξι μου και ξερω ποσα ειναι και το δικο τους ακομπλεξαριστα..οταν ο αλλος μου σκει με υφος θα λαβαινει και το αναλογο υφος σαν απαντηση..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pantelis : 01-02-11 στις 21:14.
Παλιά 01-02-11, 15:43
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 301
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα συμφωνήσω απόλυτα στο θέμα με τα στρούμφ. Είναι τραυματική εμπειρία, ιδιαίτερα αυτην την δεινή, οικονομικά, περίοδο. Πρέπει να υπάρχει άμιλα-υποστήριξη μεταξύ των απανταχού κοντράκηδων.
Από την άλλη, ο άλλος ήταν λίιιιιιιιγο προκλητικός σχετικά με την παλαιότητα του αυτ/του. Οπότε, αναφορικά με το άνοιγμα...καλά να πάθει (εφόσον βέβαια, δεν υπήρχε και έπαθλο)!!!
Παλιά 01-02-11, 15:55
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Cool

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα συμφωνήσω απόλυτα στο θέμα με τα στρούμφ. Είναι τραυματική εμπειρία, ιδιαίτερα αυτην την δεινή, οικονομικά, περίοδο. Πρέπει να υπάρχει άμιλα-υποστήριξη μεταξύ των απανταχού κοντράκηδων.
Από την άλλη, ο άλλος ήταν λίιιιιιιιγο προκλητικός σχετικά με την παλαιότητα του αυτ/του. Οπότε, αναφορικά με το άνοιγμα...καλά να πάθει (εφόσον βέβαια, δεν υπήρχε και έπαθλο)!!!
φιλε λισσα δν ειμαι κοντρακιας εχω ταλαιπωρηθει ξοδευτει να φταιαξω κατι για τα δικα μου γουστα....εγω απλα βολταρω και κανω δοκιμες μου αυτα περι στημενης κοντρας με λεφτα εγω τα κοροιδευω προτιμω να κρατησω τα λεφτα και να παρω κατι να φαω παρα να παω να στοιχηματισω για μιακοντρα... δοξα το θεο τις δουλειες μας τισ εχουμε και γαζουμε απο κει λεφτα δν περιμενω κοντρες για να ζησω..ακομα κα9ι αμαξι 1000 αλογα να ειχα δν θα ημουν του στυλ βαλτε λεφτα να παμε κοντρα γιατμαξι δν το σπαω τζαμπα...αυτα τα θεωρω γελοιοτητες..
ταμαξια μας τα φτιαχνουμε για να τα χαρουμε...
Παλιά 01-02-11, 16:21
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αυτό σου λέω, δεν έχει κανένα νόημα να του πεις λιγότερα του άλλου...μα κανένα..έχεις καλύτερο αυτοκίνητο, το δείχνεις στο δρόμο.Εμένα αν μου το έλεγαν αυτό θα γούσταρα ακόμα πιο πολύ
Όσο και γιαυτούς που λες ότι έχουν ένα ακριβό αμάξι και το παίζουν καουμπόιδες και γω δεν τους μπορώ καθόλου, απλά δεν αξίζει να κρύβεις άλογα αν σε ρωτήσει ακόμα και ένας τέτοιος γιατί κατα την γνώμη μου έτσι πέφτεις στο επίπεδό του έτσι.
Παρόλο που δεν είμαι κοντράκιας, πιστεύω ότι η κόντρα γίνεται για την πλάκα και για τίποτα άλλο...βέβαια εδώ στην Ελλάδα τα πράγματα έχουν πάει ΑΛΛΟΥ και είναι κρίμα...
Παλιά 01-02-11, 18:34
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 301
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε λισσα δν ειμαι κοντρακιας εχω ταλαιπωρηθει ξοδευτει να φταιαξω κατι για τα δικα μου γουστα...
Eντάξει, μη . Το "κοντράκιας" ειπώθηκε (γράφτηκε) χαριτολογώντας.
Παλιά 01-02-11, 18:48
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS Εμφάνιση μηνυμάτων
Eντάξει, μη . Το "κοντράκιας" ειπώθηκε (γράφτηκε) χαριτολογώντας.
δν βαραω ρε....ατιμε γραπτε λογε...ταρζαν εν μερη το ιδιο λεμε αδερφε... και τρανο παραδειγμα ας μιλησουμε για τουσ γνησιους κοντρακηδες...saxorallakides me sstarletakides vagites e evakides εδω και μια πενταετια οποια δυνατη κοντρα και εαν γινει παντα και οι δυο κερδιζουν....η μαλλον παντα και οι δυοαρνουνται να παραδεχτουν οτι χασανε λες και θα δυσφημιστει ο προγραμματιστης ο μηχανικος κλπ κλπ...
βεβαια εμεις φταιμε για σε αυτην την κοντρα τα συνεργεια εχουν βαλει μπροστα τους ιδιους τους πελατες κανοντας μας να τρωγωμαστε αναμεταξυ μας και εκεινοι να φορτωνουν τις σκουπιδοσακουλεσ με το ζεστο μας χρημα...
υγ λισσα τι φορας ρε? εχεισ καμια μινι παρουσιαση εδω μεσα? βαλε να δουμε...
Παλιά 01-02-11, 19:28
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 315
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εχει τυχει να βρω μπροστα μου saxo που να πηγαινει σαν διαολος και απο περιεργια να ανοιγω μαζι του.Φυσικα μου σκισε τις σωβρακοφανελες αλλα δεν με πειραξε.Στο επομενο φαναρι τον ρωταω ποσα ειναι και μου λεει "μαμα",μονο σκουπα-εξατμιση.Μου λεει εσυ;Του λεω 1400 ειμαι μονο εξατμιση.Ξενερωσε κι εφυγε.Το ποσο μου την εσπασε που μου ειπε "μαμα"...
Παντελης ασχετο αλλα πολυ κουκλα το Celica σου κι ας ειναι και 20ετιας.Το εχεις πολυ προσεγμενο απο οτι ειδα τωρα στις φωτογραφιες.Παντως οσο κι αν χαρηκες που τον πατησες δεν ηταν κι η δικη σου συμπεριφορα σωστη...
Παλιά 01-02-11, 19:34
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το ιδανικο ειναι να ειναι και καλο το αυτ/το και γρηγορο μην λεμε μαλ....ες
τωρα αν κανεις μια κοντρα με καποιον δεν εχει σημασια τι αυτ/το εχεις το μονο που παιζει ρολο ειναι ποιος ειναι μπροστα τα αλλα ειναι και αυτα μαλ...ες
εχασες, το βουλωνεις υποκληνεσε (βλεπε 2579)και αν μπορεις το κανεις γρηγοροτερο και του τα ριχνεις την επομενη φορα αλλα μεχρι τοτε δεν μιλας

ρε παιδια να ρωρησω κατι? οταν ειχα γραψη εγω πριν απο μερικα χρονια( σε μερικους που νομιζουν οτι το αμαξι ειναι η προεκταση της π...ς τους...)τοτε που τα ειχα ριξει σε ενα TS corolla βγηκε ο φιλος που ειχε την φωτο του (αλτο σενα) ειπε " ε ως εδω" .τωρα που το εγραψε ο παντελης δεν ειδα καμια αντιδρασει τοσο αχτη εχετε μερικη το 2579... α τοτε ειχα και τογιοτα... αλλα καρινα...
παντελη να ξερεις συμφωνω με αυτο παντος
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,19710803 seconds (74,31% PHP - 25,69% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:53.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com