Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Καταλαβαινεις Πανο τι ντουμανι εχει φαει απο τα Σαξοραλα με το 20 V του πριν (το 4λουδο εννοω 20V ) και τωρα τα εκδικηται!
Προσεχε ομως φιλε μου Νικο γιατι και τα Σαξοραλλα βαζουν κατι 25αρες με 0,6 και 190 αλογα και κατι 28αρες με 0,5 και 210 αλογα και ξερεις τι γινεται μετα ε!Εδω στο Βολο τον τελευταιο μηνα εχει πεσει Φυτο ΤΟΥΡΜΠΙΝΟΠΑΠΑΡΟΥΝΑ οποιουχα! (Τα εχω δει ολα Live on dyno και ψιλοανησυχυσα ακομα και γω με την Puntara μου! )
|
στο Βόλο γίνονται αυτά γιατί δεν καταπιάστικαν πολύ με τους Ιάπωνες.
για δείτε τί γίνεται Αθήνα όπου οι Ιάπωνες κάνουν αισθητή την παρουσία τους παντού. Έχουμε και λέμε:
starlet, corolla, nissan gtir, mitsubishi czt, mitsubishi evo.
απ, ότι φαίνεται όποιος θέλει να κάνει σοβαρή δουλειά με σωστή λειτουργία, αξιοπιστία, πιέσεις πάνω από 1 bar κλπ στρέφεται πλέον ιάπωνα.
όλα τα ευρωπαικά έπαιξαν μέχρι να εξαπλωθεί το ιντερνετ και να φέρνουν πολλοί έμποροι βελτιωτικά προιόντα για ιαπωνικά.
σου λέει ο άλλος γιατί να ψάχνω πιο εξάρτημα θα κάτσει σωστά στο τούρμπισμα του ευρωπαϊκού τι στιγμή που για ένα αντίστοιχο γιαπωνέζικο αυτοκίνητο υπάρχει ένας σωρός προτάσεων για σετ τούρμπο.
Γιάννη εσύ που λες ότι είσαι και "Ευρωπαίος" για πες μας πιο είναι το αγαπημένο σου τετρακίνητο αυτοκίνητο....