Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 30-01-11, 23:22
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 390
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι στο διαβεβαιωνω και γω αυτο!
Εξατμιση μαμα?Που να τη βρει βρε Παντελη?
Την μετατροπη πηρε ο ανθρωπος οχι το αμαξι!Εννοειται οτι εχει εξατμιση αλλη φτιαχτη!Λεπτομερειες σε χιλ. διατομης και καταλυτες απο τον Χρηστο!
60αρα και καταλυτη απο levin eixa τοτε στην δυναμομετρηση!ξερεις καποιο να φοραει εδω στη ελλαδα διαφορετικη διαμετρο?το λιγοτερο 55αρα!
Παλιά 30-01-11, 23:23
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Δύναμη Σεβασμού: 390
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis Εμφάνιση μηνυμάτων
μαμα διαστασεις σωληνα εννοω ρε γιαννο...
πες ποσο ειναι η μαμα σωληνα για ασημι?
Παλιά 30-01-11, 23:28
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
55 μου φαινεται
Παλιά 30-01-11, 23:30
Το avatar του χρήστη MITSOS
MITSOS Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 348
MITSOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Καταλαβαινεις Πανο τι ντουμανι εχει φαει απο τα Σαξοραλα με το 20 V του πριν (το 4λουδο εννοω 20V ) και τωρα τα εκδικηται!
Προσεχε ομως φιλε μου Νικο γιατι και τα Σαξοραλλα βαζουν κατι 25αρες με 0,6 και 190 αλογα και κατι 28αρες με 0,5 και 210 αλογα και ξερεις τι γινεται μετα ε!Εδω στο Βολο τον τελευταιο μηνα εχει πεσει Φυτο ΤΟΥΡΜΠΙΝΟΠΑΠΑΡΟΥΝΑ οποιουχα!(Τα εχω δει ολα Live on dyno και ψιλοανησυχυσα ακομα και γω με την Puntara μου!)
στο Βόλο γίνονται αυτά γιατί δεν καταπιάστικαν πολύ με τους Ιάπωνες.
για δείτε τί γίνεται Αθήνα όπου οι Ιάπωνες κάνουν αισθητή την παρουσία τους παντού. Έχουμε και λέμε:
starlet, corolla, nissan gtir, mitsubishi czt, mitsubishi evo.
απ, ότι φαίνεται όποιος θέλει να κάνει σοβαρή δουλειά με σωστή λειτουργία, αξιοπιστία, πιέσεις πάνω από 1 bar κλπ στρέφεται πλέον ιάπωνα.
όλα τα ευρωπαικά έπαιξαν μέχρι να εξαπλωθεί το ιντερνετ και να φέρνουν πολλοί έμποροι βελτιωτικά προιόντα για ιαπωνικά.
σου λέει ο άλλος γιατί να ψάχνω πιο εξάρτημα θα κάτσει σωστά στο τούρμπισμα του ευρωπαϊκού τι στιγμή που για ένα αντίστοιχο γιαπωνέζικο αυτοκίνητο υπάρχει ένας σωρός προτάσεων για σετ τούρμπο.
Γιάννη εσύ που λες ότι είσαι και "Ευρωπαίος" για πες μας πιο είναι το αγαπημένο σου τετρακίνητο αυτοκίνητο....
Παλιά 30-01-11, 23:33
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS Εμφάνιση μηνυμάτων
στο Βόλο γίνονται αυτά γιατί δεν καταπιάστικαν πολύ με τους Ιάπωνες.
για δείτε τί γίνεται Αθήνα όπου οι Ιάπωνες κάνουν αισθητή την παρουσία τους παντού. Έχουμε και λέμε:
starlet, corolla, nissan gtir, mitsubishi czt, mitsubishi evo.
απ, ότι φαίνεται όποιος θέλει να κάνει σοβαρή δουλειά με σωστή λειτουργία, αξιοπιστία, πιέσεις πάνω από 1 bar κλπ στρέφεται πλέον ιάπωνα.
όλα τα ευρωπαικά έπαιξαν μέχρι να εξαπλωθεί το ιντερνετ και να φέρνουν πολλοί έμποροι βελτιωτικά προιόντα για ιαπωνικά.
σου λέει ο άλλος γιατί να ψάχνω πιο εξάρτημα θα κάτσει σωστά στο τούρμπισμα του ευρωπαϊκού τι στιγμή που για ένα αντίστοιχο γιαπωνέζικο αυτοκίνητο υπάρχει ένας σωρός προτάσεων για σετ τούρμπο.
Γιάννη εσύ που λες ότι είσαι και "Ευρωπαίος" για πες μας πιο είναι το αγαπημένο σου τετρακίνητο αυτοκίνητο....
εδω που τα λεμε ενα καινουριο s3 δν θα χαλαγε κανεναν? λιθοβοληστε με σας προδωσα για 30 αργυρια χαχαχαχ
Παλιά 30-01-11, 23:41
MITSOS Offline:

οκ γιατί ο ιάπωνας δε βγάζει γρήγορα καινούρια τούρμπο χατσμπακ.
αν όμως δε σε ενδιαφέρει το σχήμα, βάλε το S3 δίπλα σε ένα evo να δεις τί ψάρια πιάνει.
Γι' αυτό και η celica ήταν ανεπαναληπτη. Και εμφάνιση (κουπέ) και τετρακίνητα γκάζια!
Υ.Γ.
Παντελή να μου θυμίσεις όταν βρεθούμε να σε επιπλήξω!
Παλιά 31-01-11, 00:23
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
οκ γιατί ο ιάπωνας δε βγάζει γρήγορα καινούρια τούρμπο χατσμπακ.
αν όμως δε σε ενδιαφέρει το σχήμα, βάλε το S3 δίπλα σε ένα evo να δεις τί ψάρια πιάνει.
Γι' αυτό και η celica ήταν ανεπαναληπτη. Και εμφάνιση (κουπέ) και τετρακίνητα γκάζια!
Υ.Γ.
Παντελή να μου θυμίσεις όταν βρεθούμε να σε επιπλήξω!
Ειδες σιγα σιγα ολοι λακιζουν απο την ΤΟΥΟΤΑ !
Ενταξει το EVO θελω το εχω πει και δεν το κρυβω!
Αλλα δεν με ενδιαφερει η προελευση του!Εξαλλου και το Megane οταν το πηρα δεν με ενδιεφερε αν ηταν RENAULT και αν ηταν Γαλλικο!Ποσως με ενδιεφερε καθως και ποσως με ενδιαφερει ακομα και σημερα!Ποτε δεν τα συμπαθησα τα Γαλλικα και τα RENAULT!Απλα μου αρεσε το Coupe και το πηρα!Ακομα και αν ηταν Αγγλικο,ιταλικο,Κινεζικο ,ταιλανδεζικο παλι θα το επαιρνα!
Καταλαβαινετε τι εννοω ελπιζω!

Σημερα βεβαια εχουν αλλαξει τα δεδομενα αλλα και παλι θα επαιρνα αυτο που μου αρεσει με τα λεφτα που διαθετω και δεν με νοιαζει η μαρκα και η προελευση του!
Εξαλλου ποιος πραγματικα ξερει αν αυτο που αγοραζει ειναι απο εκει που λενε και δεν το φτιαχνουν σε κανα καραβι-εργοστασιο και το βαφτιζουν Γιαπωνεζικο η Κορεατικο(την HYANDAI εννοω με το καραβι)

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Παλιά 31-01-11, 01:37
MITSOS Offline:

για τα καινούρια σχέδια της ΤΟΥΟΤΑ τα έχουμε ξαναπεί.....
το έχουν ρίξει στην οικολογία και τον οικογενειακό προσανατολισμό.
εντάξει είπαμε να έχεις και λίγο χώρο παραπάνω για τα κουτσούβελα αλλά όχι και να θες πάνω από 10δεύτερα για το 0-100.
ελλλεεεεοοοοοοοςςςςςςς!!!!!!!!
Παλιά 31-01-11, 13:22
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 301
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
εντάξει είπαμε να έχεις και λίγο χώρο παραπάνω για τα κουτσούβελα αλλά όχι και να θες πάνω από 10δεύτερα για το 0-100.
ελλλεεεεοοοοοοοςςςςςςς!!!!!!!!
Θα γίνω λίγο σιχαμερός. Για φαντάσου: (κουτσούβελα) + (0-100<10 sec) = περιποιημένη τούρτα εμ---ού στα σπορ καθίσματά σου...
Παλιά 01-02-11, 14:00
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

τρεις και κατι γυρναω απο φιλο απο χαιδαρι και λεω αντε μια βολτα μεχρισχιστο... τιποτα νεκρα μηδεν..ξανβγαινω εθνικη ρευμα για γυρισμο...ωπ corollaki 12 ari με θορυβο σαν ξυσιμο στην εξατμιση ωπωςσ κανουν και τα καταραμενα αστρα τα opc...κατεβαζω παω διπλα και ρολλαραμε μεχρι το φαναρι στο δαφνι... κλασικος καγκουρασ εγω μπουφαν ανοιχτο παραθυρο και τερμα καλοριφερ... κατεβαζει παραθυρο μου λεει προσεγμενο τοχεισ διλιτρο με ρωταει?ναι του λεω... παρε τιποτα πιο καινουριο μου λεει δν εχω λεφτα του απανταω και αρχισα να τα ψιλοπαιρνω... κα σενα ομορφο του λεω με 17αρια ηταν.... μου λεει κομπρεσορατο ειναι ts 280 πω του λεω γαμαει ε? εναι μου λεει δυναμη απο χαμηλα....μου λεει εσενα? του λεω να μην ειμαι 220? θα του ελεγα αληθεια αλλα με νευριασε..μου λεει παμε μια τσουλητη? τσουλητη? ναι μου λεει οχι σταματημενοι.του λεω αντε παμε μου κανει πιο μετα στο φαναρι που ειναι τα γηπεδα στου προβατα εννοουσε φτανουμε φαναρι πρασινο τσουλαμεαπο 3000 κατι δικεσ μου μου κανει νοημα και μεχρι κουμπωμα τεταρτης φτανωντασ δηλαδη στο αλλο φαναρι κολωνα και εφευγαεαν και πιστευω στα μεσα τριτησ μολισ ειδε το κλαρινετο το αφησε... ερχεται διπλα μου λεει δν ειναι 220 και οτι δν ειναι πιτσιρικασ να τον κοροιδευω... σε χαλασε το πακετακι απο το παλιο ε? και του κανω συγνωμη και αρχιζω το δουλεμα θες να παμε και μια να ανεβασω και λιγο πιεση? εντωμεταξυ εχει ναψει πρασινο αλλα εμεισ εκει σταματμενοι...μου λεει εχω και ενα alfa romeo quatro moy leei 300 αλογα κανε δεξια να αλλαξουμε τηλεφωνα να παμε κοντρα με λεφτα του λεω δν εχω λεφτα ουτε για βενζινη να γυρισω πισω εχεις να μου δωσεις 5 ευρω?.και το κορυφαιο βαζει πρωτη και φευγει με κοφτες πρωτης αλλα για κακη του τυχη σκαει απο δεξια στο φαναρακι το ανηφορικο περιπολικο του αναβει φαρουσ ξεκιναω και γω λαου λαου τον σταματει το περιπολικο..περναω με κορνιτσα μπιπ μπιπ και τον χαιρεταω με γελια και το σημα της νικης σαν τουσ πακιστανους χαοχαοχαοχαχα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,19864607 seconds (74,38% PHP - 25,62% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:23.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com