Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-01-11, 16:53
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αν είναι μόνο 50 τα κιλά της διαφοράς, τότε παίζεται και με τα κιλά του οδηγού, τροχούς κτλ.Βέβαια, η 11άρα έχει ένα μικρό προβάδισμα από τα κιλά και από τους μικρότερους τροχους, αλλά από ότι είδα μόλις στο Power, τότε που είχατε πάει για δυναμομέτρηση, τα 2 Ε12 1,4 είχαν βγάλει 107 και 108 άλογα..Σε σχέση με του Power πως το είδατε το dastek που είχαμε πάει τώρα?ποιο ήταν πιο αυστηρο?Γιατί εγώ έβγαλα 105 και 14 Kg ροπή, δηλαδή μου ρίχνουν και τα 2 Ε12 σε άλογα, και έχω μικρή διαφορά στην ροπή.Επίσης τι παίζει με τους εγκεφάλους που βαράνε πυράκια????Αυτοί μπήκαν σε Ε12???Γιατί εγώ αυτόν έχω, δεν τον έχω αλλάξει και όταν δουλεύει καλά με 100άρες πάει αρκετά καλά....
Με Ε12 έχω πατήσει δυστυχώς μόνο 1 φορά.Αγνώστων στοιχείων ,είχε εξάτμιση, έκανε θόρυβο και είχε ζάντες 16άρες ή 17 άρες όπως τις έκοβα και ήταν και δικάβαλος,οπότε δεν μπορούμε να το πάρουμε σαν μέτρο σύγκρισης.Παρολα αυτά είχαμε κάμποση διαφορά(εγώ μπροστά) απλά δεν θυμάμαι αν είχα τις 14άρες τότε.
Πάντως και με ποιο δυνατα αυτοκίνητα που έχω πατήσει όπως top gun,316i compact(1.8), mazda 2,mx5 nb 1.6, και άλλα που δεν θυμάμαι, έχω φέρει καλά αποτελέσματα.
Γενικά το Ε11 το βλέπω να πηγαίνει πολύ καλά και δεν μπορώ να σκεφτώ πως ένα Ε12 1,4 θα με περνάει...
Παλιά 25-01-11, 17:00
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vicbar Εμφάνιση μηνυμάτων
Εκει γραφει -> Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.) 102/5.990
Τα πεντε αλογα απο που
Σου απάντησαν ήδη. Είναι από μετρήσεις του περιοδικού. Αγνώστου δυναμομέτρου.
Παλιά 25-01-11, 17:14
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν είναι μόνο 50 τα κιλά της διαφοράς, τότε παίζεται και με τα κιλά του οδηγού, τροχούς κτλ.Βέβαια, η 11άρα έχει ένα μικρό προβάδισμα από τα κιλά και από τους μικρότερους τροχους, αλλά από ότι είδα μόλις στο Power, τότε που είχατε πάει για δυναμομέτρηση, τα 2 Ε12 1,4 είχαν βγάλει 107 και 108 άλογα..Σε σχέση με του Power πως το είδατε το dastek που είχαμε πάει τώρα?ποιο ήταν πιο αυστηρο?Γιατί εγώ έβγαλα 105 και 14 Kg ροπή, δηλαδή μου ρίχνουν και τα 2 Ε12 σε άλογα, και έχω μικρή διαφορά στην ροπή.Επίσης τι παίζει με τους εγκεφάλους που βαράνε πυράκια????Αυτοί μπήκαν σε Ε12???Γιατί εγώ αυτόν έχω, δεν τον έχω αλλάξει και όταν δουλεύει καλά με 100άρες πάει αρκετά καλά....
Με Ε12 έχω πατήσει δυστυχώς μόνο 1 φορά.Αγνώστων στοιχείων ,είχε εξάτμιση, έκανε θόρυβο και είχε ζάντες 16άρες ή 17 άρες όπως τις έκοβα και ήταν και δικάβαλος,οπότε δεν μπορούμε να το πάρουμε σαν μέτρο σύγκρισης.Παρολα αυτά είχαμε κάμποση διαφορά(εγώ μπροστά) απλά δεν θυμάμαι αν είχα τις 14άρες τότε.
Πάντως και με ποιο δυνατα αυτοκίνητα που έχω πατήσει όπως top gun,316i compact(1.8), mazda 2,mx5 nb 1.6, και άλλα που δεν θυμάμαι, έχω φέρει καλά αποτελέσματα.
Γενικά το Ε11 το βλέπω να πηγαίνει πολύ καλά και δεν μπορώ να σκεφτώ πως ένα Ε12 1,4 θα με περνάει...
Το δυναμομετρο του power ειναι αποδεδειγμενα αισιοδοξο απο διαφορες μετρησεις αυτοκινητων,στοκ Ε12 ή με φιλτρο ΚΝ μονο δε νομιζω οτι βγαζει 107-108 hp πρακτικα στο δρομο,τα 102hp οκ ισως να ναι και λογικα αν και παντου ατο το μοτερ δηλωνεται ως 95-97 αλογα ,ανα τον κοσμο αλλα σε ολα τα μοτερ υπαρχουν αποκλισεις,προς τα πανω ή προς τα κατω...
Παλιά 25-01-11, 17:20
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Δεν έχω ιδέα για το πόσο αισιόδοξο είναι, αυτό θα μας το πουν τα μέλη που έχουν πάει σε πολλά δυναμόμετρα και έχουν ολοκληρωμένη άποψη
Παλιά 25-01-11, 17:21
Το avatar του χρήστη Victhor
Victhor Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: E12
Δύναμη Σεβασμού: 214
Victhor είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas Εμφάνιση μηνυμάτων
Σου απάντησαν ήδη. Είναι από μετρήσεις του περιοδικού. Αγνώστου δυναμομέτρου.
ΟΚ φιλε δεν το'ξερα οτι στο DYNO βγαζει τοσα αλογα 14αρι VVTi
Παλιά 25-01-11, 17:31
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν έχω ιδέα για το πόσο αισιόδοξο είναι, αυτό θα μας το πουν τα μέλη που έχουν πάει σε πολλά δυναμόμετρα και έχουν ολοκληρωμένη άποψη
εγω μιλαω με βαση το τι εχω διαβασει στο dragster.gr απο συμπερασματα που εχουν βγει ειτε με συγκρισεις δυναμομετρησεων ενος συγκεκριμενου αυτοκινητου απο διαφορετικα δυναμομετρα,ειτε απο δοκιμες στο δρομο,αυτοκινητων ιδιας μαρκας,ιδιου τυπου που δυναμομετρηθηκαν στο power και στο maha,κι ενω το αυτοκινητο που μετρηθηκε στο power , εδειχνε να εχει περισσοτερα αλογα απο το αλλο αμαξι...στην δοκιμη στον δρομο εχανε,εδειχνε να μην εχει τα αλογα που δηλωνει...
απο κει και περα οπως ειπες ,επι του πρακτεου θα μας πουν τα παιδια που δοκιμασαν διαφορα δυναμομετρα με τα corolla τους
Παλιά 25-01-11, 17:37
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX Εμφάνιση μηνυμάτων
απο κει και περα οπως ειπες ,επι του πρακτεου θα μας πουν τα παιδια που δοκιμασαν διαφορα δυναμομετρα με τα corolla τους

Θα σου πω εγω που πηγα και στις δυο δυναμομετρησεις.
Πιστευω πως του Power ειναι απαισιοδοξο.

Οταν πηγα στο Maha του Power εβγαλα 107 άλογα ενω στο Dastek εβγαλα 142...
Παλιά 25-01-11, 18:01
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα σου πω εγω που πηγα και στις δυο δυναμομετρησεις.
Πιστευω πως του Power ειναι απαισιοδοξο.

Οταν πηγα στο Maha του Power εβγαλα 107 άλογα ενω στο Dastek εβγαλα 142...
XAXAXAXAXA

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 25-01-11 στις 18:08.
Παλιά 25-01-11, 18:32
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

ΜΑΗΑ έχει το Power? νομίζω πως κάτι άλλο έχει...ένα dyno κάτι...
madvinegar στην φωτογραφία εσύ είσαι ή άλλος?????
Οπως και να χει, μπορούμε να γεμίσουμε πολλές σελίδες με αυτή την συζήτηση και το έχουμε ξανακάνει και επειδή είχα φάει και ban όταν την είχαμε ξανακάνει, δεν λέω τίποτα άλλο...μακάρι να συναντηθούμε κάποια φορά τυχαία στο δρόμο, να δούμε τι γίνεται πραγματικά...
Παλιά 25-01-11, 18:37
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ναι εγω ειμαι. Εχω ομορφύνει επικίνδυνα απο τοτε.
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,19740605 seconds (73,30% PHP - 26,70% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:48.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com