Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilakos69
χαχαχαχαχαχα πάει θα τρελαθεί μετά και θα το πετάξει στην θάλασσα(Αφου το βάψει μπλέ γιατί είναι ασημί).
Δεν είμαι κομπλεξικός να φοβάμαι να ανοίξω..στο κάτω κάτω πάντα θα υπάρχει ένας που θα χάσει και κάποιος που θα περάσει μπροστά!Απλά διαβάζω καλά τον "αντιπαλό" μου για να είμαι ενημερωμένος και να ξέρω που βρίσκομαι!Είναι κοντινός μου φίλος αυτός και εδώ και 2 χρόνια σχεδόν που το έχει πάρει τον πείραζα και του "κολλούσα" για πλάκα φυσικά να τα πάμε να δούμε τι γίνεται.
Αλλά ποτε δεν ήθελε..τώρα τις προάλλες άρχισε να μου κολλάει αυτός και εδώ κάτι μου βρωμάει!χαχα δεν μου φαίνεται νορμάλ!Ο συγκεκριμένος μόνο αν είναι ψιλοσίγουρος μέσα του οτι σε έχει θα ανοίξει μαζί σου!(έτσι τον έχω κόψει)Γι'αυτό κι' όλας το σκέφτομαι!Μην τυχόν και έχει πειράξει κάτι πριν το άνοιγμα!Εκτός αν μπλοφάρει απλά!χαχα
EDIT: συν ότι εκείνος φοράει 17άρια με 205 και εγώ έχω τα μαμά 15άρια με 195!
|
Κοιτα παντα οταν πηγαινουμε καποια δοκιμαστικη βολτα με εταιρο αυτοκινητηστη(ΚΟΝΤΡΑ
)πιστευουμε οτι εμεις θα κερδισουμε!Ετσι πιστευει και ο αλλος!Ξερεις κανεναν που γουσταρει να χανει?
Περα απο την πλακα ομως το εχω σε παρουσιαση το συγκεκριμενο αμαξι στο POWER και το μετρησαν στα 132 αλογα και 16.5 κιλα ροπης αν θυμαμαι καλα!Θα το ξανακοιταξω και θα στο πω 100%
0-100 καπου στο 10.6 αν θυμαμαι καλα με τελικη 205!Αλλα ειναι πολυ βαρυ με πανω απο 1260 κιλα!Εγω πιστευω οτι θα παιξετε οριακα!
Και αν χασεις δεν εγινε και τιποτα!Και ο Χρηστος εχασε απο το παλιο ΤΖΙΠ το SUBARU και αν και δεν μου το ειπε προηγουμενως που τα λεγαμε, μαι χαρα τον ειδα!
:j umpers