Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
14-01-11, 19:58
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
τον greddy τον ρύθμισε ο ηλίας (πάνο ξέρεις). τΟ vti σπίνιαρε και έκανε ψαρέματα η μούρη τη στιγμή που ανοίγαμε και το άνοιγμα έγινε σε ευθείες γιατί στην κλειστή στροφή πριν την έξοδο της στρατηγού καλάρη έμεινε λίγο πίσω το
Honda!!!
14-01-11, 19:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
οχι μιχαλη κατι αλλο ητανε καινουργιο μοντελο δεν το εχω ξαναδει!εχει βγαλει κανα suv?ομορφο ητανε παντως!
|
Μονο το subaru outback μενει αλλα νομιζω αυτο ειναι κανονικο τζιπ!
Εκτος και αν εννοεις κανενα impreza crossover...
|
14-01-11, 20:00
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Μονο το subaru outback μενει αλλα νομιζω αυτο ειναι κανονικο τζιπ!
Εκτος και αν εννοεις κανενα impreza crossover...
|
ισως forester
|
14-01-11, 20:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ax βρε Νεοκλη θα σε μαλωσω... Ριξε μια ματια 2-3 ποστ πριν...
|
14-01-11, 20:02
|
|
|
|
|
|
14-01-11, 23:14
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george4agelu
τον greddy τον ρύθμισε ο ηλίας (πάνο ξέρεις). τΟ vti σπίνιαρε και έκανε ψαρέματα η μούρη τη στιγμή που ανοίγαμε και το άνοιγμα έγινε σε ευθείες γιατί στην κλειστή στροφή πριν την έξοδο της στρατηγού καλάρη έμεινε λίγο πίσω το
Honda!!!
|
απο ποια περιοχη εισαι φιλε? εμενα παντως ο ξαδερφος μου eg vti εξατμιση φλατζα φιλτρο οδηγος εγω εχωκανει κολωνα σε 13αρια τουρμπατα εξατμιση ιντερκουλερ hks στα 600 μετρα...και σε σταρλετ καροτσι κιολας... εμ ΠΕΣ ΟΤΙ ΦΟΡΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ hks... γιαυτο ησουν μπροστα... δοκιμες οποτε και ωπου θελεις...
14-01-11, 23:40
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
οχι μιχαλη κατι αλλο ητανε καινουργιο μοντελο δεν το εχω ξαναδει!εχει βγαλει κανα suv?ομορφο ητανε παντως!
|
Χρησταρα μηπως ηταν το outback?αυτο ομως βγαινει 2,5 οποτε μαλλον ηταν το νεο forester το οποιο (δε θελω να σε στεναχωρησω)αλλα ειναι 2,0 ατμοσφαιρα οποτε δε πρεπει να βγαζει κ τρελα πραγματα κ λογικα πρεπει ναναι κ λιγο πιο βαρυ απο τη γρια σου!
α!να προσεχεις γιατι καπου εκει στα μερη σου κυκλοφορει ενα πρασινο 101 που αποτι ξερω παει καλα...κριμα να σε στεναχωρησει!!!
(πλακα κανω ετσι?!)
15-01-11, 01:12
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis
απο ποια περιοχη εισαι φιλε? εμενα παντως ο ξαδερφος μου eg vti εξατμιση φλατζα φιλτρο οδηγος εγω εχωκανει κολωνα σε 13αρια τουρμπατα εξατμιση ιντερκουλερ hks στα 600 μετρα...και σε σταρλετ καροτσι κιολας... εμ ΠΕΣ ΟΤΙ ΦΟΡΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ hks... γιαυτο ησουν μπροστα... δοκιμες οποτε και ωπου θελεις...
|
Μένω πετρούπολη, μιλάμε και κανονίζουμε για πίστα στα κιούρκα. Το άλλο σάββατο θα πάω δυναμομέτρηση με τον παράλληλο και πίεση 0,6 και 0,9 οπότε θα σου πω νέα. Σε εκκίνηση λόγω turbo και μπλοκέ torsen της trd που φοράω τα vti είναι χαμένα από χέρι. Σε τελικές θα είναι μπροστά αλλά δεν με ενδιαφέρουν οι τελικές ούτε τον κόφτη τελικής δεν έχω βγάλει.
15-01-11, 04:14
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george4agelu
Μένω πετρούπολη, μιλάμε και κανονίζουμε για πίστα στα κιούρκα. Το άλλο σάββατο θα πάω δυναμομέτρηση με τον παράλληλο και πίεση 0,6 και 0,9 οπότε θα σου πω νέα. Σε εκκίνηση λόγω turbo και μπλοκέ torsen της trd που φοράω τα vti είναι χαμένα από χέρι. Σε τελικές θα είναι μπροστά αλλά δεν με ενδιαφέρουν οι τελικές ούτε τον κόφτη τελικής δεν έχω βγάλει.
|
Δν μιλησα για τελικες. Σταση 400 600 μετρα αντρικα πραγματα. Αντε να δουμε ποσο καλο ειναι το μπλοκε σου κ ποσο θα φαμε. Με φιλικες διαθεσεις παντα κ με φαγητο μετα κανα προστυχο βεβαιως
20-01-11, 01:15
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Έχει γίνει κάποιο άνοιγμα με Corolla E12(ή και 11) 1,6 με Ford Focus 1,6 Ti-VTC?Γύρω στα 115 το δίνει ότι βγαίνει! και γύρω στα 1200-1250 κιλ. νομίζω..Γιατί έχουμε μία διαφωνία με έναν φίλο μου..Και απο στάση και ρολλαριστές!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,21201897 seconds (76,05% PHP - 23,95% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|