Ειμαι Πετρου Ραλλη προχτες βραδυ γυριζοντας απο εξοδο και σκαει στο φαναρι διπλα μου ενα Suzuki Swift GTi με το καλουπι του 94.Φοραγε σιγουρα εξατμιση.Αναβει πρασινο και ξεκιναω ψιλοχαλαρος γιατι δεν ηξερα αν θα το πατησει(μονοκαβαλοι κι οι 2).Αυτος φευγει κομματια και με το που το βλεπω ασυναισθητα το μικροβιο της κοντρας(που δεν εχει ιδεα ποσο εχει παει η βενζινη
) που βρισκεται μεσα μου γινεται κυριαρχος των ποδιων,των χεριων και του μυαλου μου και σανιδωνει την Corolla!Τον μαζεψα μετα απο λιγο,τον περασα και στο επομενο φαναρι φανηκε να ξαναθελει τσαι.Δεν μπορουσα να αρνηθω μιας και δεν μου τυχαινει συχνα να με μπριζωνουν.Το αποτελεσμα το ιδιο.Η Corolla μπροστα κι αυτος να προσπαθει να δει τι εχει το αμαξι μου και δεν μπορει να το πατησει.Μετα μπηκα Κηφισσο,αυτος συνεχισε Πετρου Ραλλη και χωριστικαμε.
Το Σαββατοκυριακο που μας περασε ειχα βγει εξοδο και επειδη ειχα αργησει να παω να παρω κατι κοπελες, πηγαινα λιγο πατημενος για να κλεψω λιγο χρονο.Ηρθε διπλα μου ενα Golf TSi το προηγουμενο και ηταν δικαβαλο.Ψηθηκα για ανοιγμα μιας και βιαζομουν κι ετσι απο ρολλαριστες δευτερες πανω στη Λεωφορο Αθηνων ανοιξαμε κι οι 2.Πηγαιναμε σχεδον κοπιες και πεταγομουν ελαφρα εγω μπροστα κοντα στον κοφτη αλλα δεν θα σταθω παραπανω αφου δεν ειχα ιδεα αν ηταν αυτο με τα 122 αλογα ή με τα 140.Μαμα παντως φαινοταν.