Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
17-12-10, 20:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ναι! αλλά δεν είναι στραβή η δισκόπλακα τουλάχιστον όχι οσο την ειδα με το μάτι γιατι την έβγαλα κιολας, εκτος αν έχει πάρει εκει που ειναι τα μπουλονια, δεν αποκλείεται και αυτό. Τι να πω.... δεν μπορώ και να τα αλλάξω αυτά γιατί είναι ακριβά και δεν ξέρω τι έχει πάρει! και ο ευθυγραμμισάς δεν το βρήκε και μου πρότεινε να βάλω camperovides πίσω!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 17-12-10 στις 20:09.
|
17-12-10, 20:07
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Μπορεί απλά να έχει στραβώσει το σίδερο της καμπάνας.Στον δρόμο σου κάνει τίποτα περίεργο?Επειδή μπερδεύτικα, αυτή την στιγμή, τι κάμπερ έχεις, σε όλους τους τροχούς?
|
17-12-10, 20:25
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δεν έχω καταλάβει κάτι άλλο! από τοτε που εβαλα -1,0 πισω μια χαρα! έτσι το έλυσα το θέμα τελικά και δεν το έψαξα παραπάνω!
Μπροστά απείραχτα στο μηχάνημα δείχνει -0,5 μοίρα και πίσω που έβαλα 10mm βίδες στο πάνω μέρος όπως έδειξα -1,0 μοίρα. Υπόψην πως αν αλλαχτούν και οι κάτω βίδες μπορούμε να πετύχουμε απίστευτα αρνητική camper! αλλά εντάξει μην το παρακάνουμε και γινει και BMW!
|
17-12-10, 22:12
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
βαλε camper μην το λυπασαι,εγω εχω -2 και ειναι μια χαρα.βασικα η camper βοηθαει σε αμαξια που παιρνουν κλισεις,εμενα και του ταρζαν δεν εχει και μεγαλη διαφορα με τις coilover.
|
|
|
|
17-12-10, 22:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
θα μιλήσω με τον ευθυγραμμισά μου και θα δούμε τι θα πει! 2 μοίρες πολύ δεν είναι? εμένα δεν ειναι χαμηλωμένο, παίζει νομίζω μεγαλο ρόλο αυτό! πάντως πίσω με -1 μοίρα κρατάει πολυ καλά! όπως έχω ξαναπεί η TEIN βγάζει μπροστινα ρυθμιζόμενα top mounts για camper που μπορείς να βάλεις με μαμα αναρτηση δεν είναι δλδ μονο για coilovers αλλά είναι πολύ ακριβα πάνω από 200 ευρώ! είχα ρωτήσει στον Τζιούρδα. ( www.nt.gr) και επίσης στην Toyota έχουν λεπτότερες βίδες (camperovides) μόνο για μπροστά (έχει και ο Πασπαλιάρης) με τιμή 3,5 ευρω η μια και αναλογα ποσο camper θέλουμε να δώσουμε πέρνουμε και τις ανάλογες βίδες!
http://www.camskill.co.uk/products.p...14b0s912p12990
http://www.fensport.co.uk/Parts/Model_6/Category_2/2035
http://www.whiteline.com.au/docs/bul...074_KCA412.pdf
Αν αλλαξουμε τις κάτω βίδες στα άκρα μας δίνει μέχρι και -3.75 μοίρες!!! LOL!!!!!!
και η τοποθέτησή τους : http://www.whiteline.com.au/instruct...;28size%29.pdf
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 17-12-10 στις 22:49.
|
22-11-11, 23:40
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Παιδια οσο αναφορα το camber δεν χρειαζεται παραπανω απο 1,5 πισω για τα μπροστοκινητα ειναι οτι πρεπει. Οσο αναφορα το camber μπροστα μπορει να εχεις οσο θες χωρις να το παρακανεις γιατι δεν θα εχετε λαστιχα μετα.
23-11-11, 10:46
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
|
μπραβο ρε νικηφορε που τις βρηκες αυτες ρε θηριο???
23-11-11, 14:32
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εψαχνα για αμορτισερ εκει και τα ειδα! υπάρχει και της Whiteline! το εχω στα αρχικα ποστς! αλλα ειπαμε μπορεις να βαλεις απλες βιδες μικροτερης διαμετρου! εχω βαλει πισω! και εχω -1.0 μοιρα, στις δοκιμες μου εφτασα και -3.5!!! σαν πισοκινητο πηγαινε!!! δεν μπορουσα να στριψω!
|
01-04-16, 10:43
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παιδια καλημερα,να ρωτησω κατι,θελω να βαλω καμπεροβιδες μπροστα αλλα τοθεμα ειναι οτι πηρα τηλ στην Τoyota και μου ειπαν οτι υπαρχουν διαφορα παχη.Εγω για 1.5 μοιρα αρνητικο που θελω,πως ξερω τι παχος βιδας να ζητησω?απο κει δεν ξερουν να μου πουν με μοιρες,πρεπει να τους πω εγω σε mm,ξερει κανεις τι να ζητησω?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17744493 seconds (82,56% PHP - 17,44% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:51. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|