Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
12-12-10, 23:42
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap
Με λίγα λόγια θέλεις να πεις οτι αν οσοι μετρήθηκαν στην Βέροια αν κατέβαιναν να μετρηθούν εκεί, θα έβγαζαν μεγαλύτερα νούμερα κατά 1,5 - 3 άλογα!!
Και επειδή συνέχεια ακούμε-διαβάζουμε για το δυναμόμετρο του Βόλου και άλλα παρόμοια και οτι δεν θα δουμε τα άλογα που είδαμε θέλω να πω το εξής :
Δεν μας ενδιαφέρει ρε Γιάννη ουτε το αυστηρό ουτε το επιεικές! Θέλουμε αξιόπιστα όργανα να μας δείξουν όσο γίνεται τα πραγματικά δεδομένα. Επίσης θέλουμε να δούμε ειδικά τις καμπύλες οι οποίες πιστεύω δεν επηρεάζονται ουτε απο αυστηρά αλλά ουτε από τα επιεική δυναμόμετρα!
Επίσης αυτό στην Αθήνα αλλά και αυτό στην Βέροια έχουν δείξει νούμερα κοντά στα εργοστασιακά οπότε θεωρούνται απόλυτα αξιόπιστα κατα την δική μου άποψη!
|
σωτηρη σιγουρα και τα δυο ειναι οκ και της βεροιας και της αθηνας αφου τα τσεκαραμε με stock αμαξια και οι αποκλισεις ητανε μηδαμινες οπως το ιδιο τσεκ εχουμε κανει και στου βολου,τωρα αν του βολου ειναι 3 αλογα πιο αυστηρο απο τα αλλα δεν υπαρχει θεμα,το προβλημα θα ηταν αν ειχαμε αποκλισεις των 10+ αλογων σε stock και μην βαζεις υπερκυβισμενα σε συγκριση,γιατι ο καθενας εχει κανει διαφορετικα πραγματα στο μοτερ και δεν βγαζουμε ακρη.
|
|
12-12-10, 23:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
σωτηρη σιγουρα και τα δυο ειναι οκ και της βεροιας και της αθηνας αφου τα τσεκαραμε με stock αμαξια και οι αποκλισεις ητανε μηδαμινες οπως το ιδιο τσεκ εχουμε κανει και στου βολου,τωρα αν του βολου ειναι 3 αλογα πιο αυστηρο απο τα αλλα δεν υπαρχει θεμα,το προβλημα θα ηταν αν ειχαμε αποκλισεις των 10+ αλογων σε stock
|
Συμφωνώ οτι οι διαφορές είναι ανούσιες, δεν είναι εκεί το θέμα...αλλά ήθελα στο πόσο σημαντικό είναι ενα μια μέτρηση να είναι πιο κοντα στην πραγματικότητα και όχι να είναι αυστηρή ή επιεικής!
12-12-10, 23:45
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiWrGoS@XXX : 12-12-10 στις 23:54.
|
13-12-10, 01:17
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
την 101 μου την τραβηξε κανεις βιντεο? τραβηξα αλλα ειναι πολυ σκοτεινο...
|
Μη στεναχωριέσαι Πάνο, θα ανεβάσω εγώ τις επόμενες 2 μέρες.
Αλλά να ζητήσω συγγνώμη από εσένα και όσους όλους έχω φωτογραφήσει και οι φωτό είναι "κουνημένες".
Και πάλι σ' ευχαριστώ για τη βόλτσ με το τέρας!
|
|
13-12-10, 01:18
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Να πω με την σειρα μου και γω οπως λεει και ο Χρηστος μονο σε Stock αμαξια καταλαβαινουμε διαφορες!Επισης τα 2-3 αλογα δεν ειναι θεμα , απλα εγω ΝΙΩΘΩ οτι οφειλω να το πω!Γι αυτο και επιμενω για του Βολου το DYNO!Εξαλλου και εγω γι αυτο εχω συμετασχει και σε αλλα DYNO για να βλεπω διαφορες!Λες να θελω να ταλαιπωρουμε ρε Σωτηρη η να πληρωνω ενα σωρο λεφτα σε δυναμομετρησεις(Πηγαινε - ελα σε Βεροια και Αθηνα πανω απο 200 Ευρω)!Γιατι τις πληρωνω και στο μελλον ειμαι ΘΕΤΙΚΟΣ και σε αλλο DYNO να παω να μετρηθω!Θελω να ξερω τις διαφορες απο DYNO σε DYNO για να εχω μια πληρη εικονα οταν ακουω αλογα απο δω και απο εκει!
Δεν θελω να κουραζω κανεναν ουτε και να θιξω!
Ναι Σωτηρη η εκτιμηση με βαση την μετρηση την δικη μου ειναι αυτη η διαφορα!Τωρα αν επαιξε και ο καιρος λιγο ρολο δεν ξερω παντως και στην Βεροια τοτε αν και δεν χιονιζε ,εβρεχε και εκανε και κρυο!
Σιγουρα ομως και τα 194 της μαμα Τ-Sport μαλλον ακουγονται πολλα αν και ειχε και φιλτρο ΚΝ!Αν θυμαμαι καλα στην Βεροια ο Nemesis ειχε βγαλει καπου στα 189 ενω εδω στο Βολο ενα Τ-Sport μετρηθηκε στα 186 αν θυμαμαι καλα!
Ναι συμφωνω οτι και τα δυο DYNO ειναι αξιοπιστα απλα αναφερω και τις ΔΙΑΦΟΡΕΣ!Μηδαμινες ισως αλλα υπαρχουν!Αυτες εξαλλου ψαχνω να βρω και γω οταν μετριεμαι συνεχεια!ΣΤΗΝ ΡΟΠΗ ομως υπαρχει θεμα και το ειχαμε αναλυσει!Ας μην λεμε παλι τα ιδια και κουραζουμε το TOPIC!
Να συμπληρωσω επισης οτι και στις δυο μετρησεις δεν φαινεται καθαρα η ΡΟΠΗ στο χαρτι αλλα πρεπει να την υπολογιζεις καθως και τα αλογα στο DASTEK επισης δεν σου λεει ακριβως τις στροφες να ξερεις τι γινεται!Σε αυτο φυσικα δεν φταινε οι χειριστες του DYNO αλλα το λογισμικο του καθε DYNO!Ενω στο Βολο (ξερω σας κουραζω αλλα εξηγω γιατι επιμενω) βλεπεις στο χαρτι αλογα και ροπη ,τις μεγιστες τιμες σε ακριβειας στροφες (π.χ5678 στροφες) και οχι στο περιπου και υπολογιστικα!Οσοι το ξερουν ,Χρηστος,Μητσος ,Ηρακλης ,Λεωνιδας ,Νικος 1989 και δεν ξερω ποιοι αλλοι καταλαβαινουν τι εννοω!Ακομα μετραει ταυτοχρονα και την ΙΣΧΥ ΤΡΟΧΟΥ και την βλεπεις επισης σε αντιθεση με τα αλλα δυο DYNO που δεν μαθαμε ΠΟΤΕ την ισχυ ΤΡΟΧΟΥ!Και ΠΑΛΙ συγγνωμη για την εκταση και αν σας κουρασα!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis gt : 13-12-10 στις 01:35.
Αιτία: Προσθεση
|
13-12-10, 01:39
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Ιδού και οι φωτό με σειρά εμφάνισης βάση της παρακάτω λίστας (να ζητησω συγγνώμη αν έχω ξεχάσει κάποιον).
Gorillas - 2579 - george4agelu - madvinegar - corollapatra - tsport192 - rockie
- jason - giannis gt - marmel - tarzan - leon fr - LISSAS - panagiotis fx
- THEMIS 2281 - Ivan(Civic 1,8) - GiWrGos@XXX (E111 4zz) - ford smax 2.5t - δε θυμάμαι όνομα
13-12-10, 01:42
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
OOOPPSSSS sorry έχω και δυο φωτό του καιρού απ' έξω με το χιονάκι να δίνει το παρόν.
13-12-10, 01:55
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
αυριο θα σου δωσω και τα βιντεακια σε φλασακι να τα βαλεις και αυτα.
13-12-10, 02:32
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
αυριο θα σου δωσω και τα βιντεακια σε φλασακι να τα βαλεις και αυτα.
|
OK ανυπομονώ.
Έτσι κι αλλιώς όπως βλέπεις δεν άφησα κανέναν δίχως να τον φωτογραφίσω.
By the way μπας και "λιώνεις" κοιτώντας τα link που σου είπε ο george4agelu?
13-12-10, 02:38
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS
OK ανυπομονώ.
Έτσι κι αλλιώς όπως βλέπεις δεν άφησα κανέναν δίχως να τον φωτογραφίσω.
By the way μπας και "λιώνεις" κοιτώντας τα link που σου είπε ο george4agelu?
|
που το καταλαβες?χαχα
μπες στο λινκ (takaira) που εβαλε στην προηγουμενη σελιδα να δεις τι εχει!!χαμος.. http://takakaira.com/main.aspx
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρηστος : 13-12-10 στις 02:51.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Dyno-day :-p |
Marios50 |
Videos |
3 |
23-12-10 01:37 |
Dyno day |
toyota mania |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
42 |
17-04-10 19:37 |
My first dyno |
gio911 |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
19 |
02-12-09 00:52 |
Dyno |
toyota mania |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
11 |
24-11-09 17:18 |
Dyno Day |
turbakias!!! |
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ |
23 |
09-04-05 04:14 |
Page generated in 0,19119501 seconds (80,76% PHP - 19,24% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:56. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|