Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
10-12-10, 02:31
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
το ts για να περασει 20v πρεπει ο οδηγος του να ειναι πολυ χερας και παλι με δυσκολια στα 400.
και εγω εχω περασει ts με το περτικαλι 101 του νικου και οχι μια αλλα 5 φορες to δοκιμασαμε γιατι δεν το πιστευε και ηθελε να το χορτασει tserk,
εγω γιωργο του εκανα 2+ αμαξια και στα 170 περιπου φιαινοταν οτι αρχισε να μαζευει
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρηστος : 10-12-10 στις 02:42.
|
10-12-10, 09:30
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Σχετικά με τα vti. Έχω πατήσει στο παρελθόν με 3 φορές.
Οι 2 ήταν με vti του 99, hatchback και φαίνονταν μαμά. Το ένα δε θυμάμαι καλά αλλά ίσως φόραγε εξάτμιση. Η TS ήταν καθαρά μπροστά σε αρκετά ανοίγματα, ειδικά από 3η και πάνω.
Η μια φορά ήταν με Vti του '93, εγώ με συνοδηγό και ο άλλος μόνος του. Δήλωσε μαμά αλλά φόραγε σίγουρα εξάτμιση και εισαγωγή, και έχω την εντύπωση ότι στρόφαρε πιο ψηλά από ότι έπρεπε, αλλά ας μη το δέσουμε και κόμπο. Σε αλλεπάλληλα ανοίγματα πηγαινάμε σχεδόν μαζί. Είχε μια μικρή τάση να μου ανοίξει στην 1η (φαινόταν η διαφορά βάρους εκεί). 2α-3η μη πω και 4η φαινόταν να πηγαίνουμε μαζι και φάνηκε η τάση να φεύγω στα πολλά...
Γενικά πολύ ωραία αμάξια και οι οδηγοί τους συνειδητοποιημένοι. Δε τους νοιάζει το απόλυτο γκάζι άλλα η αίσθηση και για αυτό δε πουλάνε τρέλα. Επίσης όλοι ξέραν το TS, πράγμα σπάνιο απο ότι έχω δει
|
10-12-10, 13:26
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
αμα βαλεις στο 20v καλη 100αρα βενζηνη και ενυσχιτικο βενζηνης και του κανεις 10 πατηματα απο σταση μεχρι τελικη θα διαβασει ο εγκεφαλος μιγμα θα εχει αλλα ανοιγματα με αυτον τον τροπο κερασα τσα΄ι΄ μια ts στην καβαλας προς περιστερι. ειναι δυνατον να περασει 20v την ts.
|
10-12-10, 13:51
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
μα σχεδον ποτε καμια μαμα ts ΔΕΝ περασε 20V
10-12-10, 14:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ο jims δεν ειχε περασει εσενα? Και μην ακουσω οτι ειχε βαλει φλιτροχωάνη...
|
10-12-10, 14:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Έχει δοκιμάσει κάποιος να βάλει 20v μοτερ σε Ε12 και να πατήσει με ts? Ρωτάω γιατί η ts χάνει λόγω βάρους, με αυτό το τρόπο θα δούμε πραγματικές διαφορές μοτέρ.
10-12-10, 15:04
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παρακολουθώ πολύ καιρό αυτή τη διαμάχη. Τι ψαχνετε να βρείτε? Νικητή στο 20v απέναντι σε TS ή 20v απέναντι σε 2zz? Γιατί δεν καταλαβαίνω να συγκρίνετε τύπο κινητήρα με αυτοκίνητο
|
10-12-10, 16:50
|
|
|
|
|
παλι απο μερικούς λαλακες αλλά δέν πειράζειύτε
και ούτε ξαναμπαίνω στο τρυπάκι να απαντήσω
|
|
|
|
10-12-10, 17:08
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Σε ανοιγματα απο σταση κυριως μετρανε τα πραγματικα αλογα ,το βαρος και μετα η ελαχιστοποιηση απωλειων απο θεματα μεταδοσης /προσφυσης και η αεροδυναμικη .
Δεν εχει σημασια αν εχεις 4 ή 5 βαλβιδες ανα κυλινδρο ,4πεταλουδο ή μονοπεταλουδο... καλο θα ειναι να συγκρινετε δυο αμαξια ως συνολα οχι ως μοτερ ξεχωριστα ....μοτερομαχιες στα δυναμομετρα και στα ρολλαριστα πατηματα "τυπου δυναμομετρησης" με 3ες πχ,εκει θα παιξει ρολο ,απο ποιες στροφες θα ανοιξουν , ποση ροπη και που βγαζει το καθε αμαξι ( θεμα κυβικων αριθμου κυλινδρων .εκκεντροφορων κτλ) το βαρος...( λιγοτερο απο οσο μετραει απο σταση η 1η ταχυτητα)και τι σαζμαν φοραει για να κανει ή οχι το μπαμ στο "πατα" ....
αλλα οτι κερδισει το καθε αμαξι θα ναι κυριως στο πατα και μεχρι να φτασει στην επομενη σχεση...,απο κει και πανω παιζει ρολο παλι η αναλογια κιλων ανα ιππο κυριως και η αεροδυναμικη ,
Αυτα ισχυουν προσεγγιστικα,δεν ειναι τοσο απλο το θεμα ,αλλα σε γενικες γραμμες τα παραπανω ισχυουν
|
10-12-10, 18:05
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Διαφωνώ λίγο φίλε μου από στάση το πιό σπουδαίο ρόλο τον παίζει ο οδήγος και δεν μπορείς να βγάλεις ασφάλη συμπεράσματα για τα αυτοκίνητα. Μετά είναι το βάρος και μετά τα άλογα.
Για μένα από πρώτες και για πολλά μέτρα βλέπεις τα πάντα και αυτό που λέω πιο πάνω είναι ότι για να βγάλεις συμπέρασμα για το μοτερ σε σύγκριση με άλλο πρέπει να είναι πάνω σε ίδιες καρότσες.
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18990302 seconds (72,64% PHP - 27,36% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|