Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
06-12-10, 22:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
καλά στα turbo εχουμε ακόμα επιφυλάξεις ε? και μη μας ζητάνε και 2500 ευρώ! (για 5ης γενιάς), πάντως εγώ το turbizw άσχετα με τις τιμές της βενζίνης! δεν θα μου στερήσουν εμένα την χαρά μου και την απόλαυση τα παλιολαμόγια! :Ppppp
|
06-12-10, 22:14
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Οταν για καποιους το αμαξι ειναι και κατι παραπανω απο μεσο μετακινησης οπως ΕΜΕΙΣ οι αρρωστοι τοτε ΝΑΙ δεν μας νοιαζει και ας παει 3 ΕΥΡΩ η κατοσταρα SHELL VP RACING 99+ που βαζω εγω συνεχεια!!!
Στο Punto κοπαναω και κανα ενισχυτικο ΠΟΥ και ΠΟΥ!!!Ετσι για να γουσταρω!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
06-12-10, 22:21
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καλά σε εμένα κοντά δεν έχει SHELL, έβαζα αρχικά όμως όταν έβαλα το 4E-FTE στο starlet gt τότε συνέχεια BP ultimate 100αρα, αλλά την σταμάτησα όταν ανεβηκαν οι τιμές, αν και δεν είδα και διαφορες σημαντικές, σιγά τα μαρούλια. Τα ενισχυτικά οκ κάνουν διαφορά! να καθαρίζει και το μοτεράκι!
|
|
|
|
06-12-10, 22:38
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
καλά σε εμένα κοντά δεν έχει SHELL, έβαζα αρχικά όμως όταν έβαλα το 4E-FTE στο starlet gt τότε συνέχεια BP ultimate 100αρα, αλλά την σταμάτησα όταν ανεβηκαν οι τιμές, αν και δεν είδα και διαφορες σημαντικές, σιγά τα μαρούλια. Τα ενισχυτικά οκ κάνουν διαφορά! να καθαρίζει και το μοτεράκι!
|
Πιστευω οτι και οι 2 ειναι εξισου κορυφαιες βενζινες!Αν και εχουν βγαλει οριακα καλυτερη την SHELL στα περιοδικα και σε ενα ντοκυμαντερ στο ΣΚΑΙ αλλα εγω την βαζω πιο πολυ γιατι εμπιστευομαι το Βενζιναδικο(ΕΤΑΙΡΙΑ) απο νοθειες και τετοια αλλα και λογω τιμης γιατι καθε Παρασκευη εχει προσφορα -0,10 λεπτα στο λιτρο που σημαινει απο 1,839 σε 1,739 οποτε και ανα δευτερη Παρασκευη βαζω συνολικα και στα 2 αμαξια περιπου 100 Ευρω!
Στο Megane σε δυναμομετρο ειδα +1.5 ιππο απο 95 αρα σε 100 αρα αλλα οπως και να'χει εχεις καλυτερη αποκριση και επιταχυνση οποτε ΧΑΛΑΛΙ!
|
|
06-12-10, 22:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
εγω στις δοκιμες που ειχα κανει με την BP μπορώ να πω με σιγουριά ότι είδα μια πολύ μικρή διαφορά, αλλά τόσο μικρή που δεν άξιζε την διαφορά στο κόστος! πόσο μάλλον τώρα με τις τρελές τιμές!
|
06-12-10, 22:52
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
εγω στις δοκιμες που ειχα κανει με την BP μπορώ να πω με σιγουριά ότι είδα μια πολύ μικρή διαφορά, αλλά τόσο μικρή που δεν άξιζε την διαφορά στο κόστος! πόσο μάλλον τώρα με τις τρελές τιμές!
|
Το σιγουρο ειναι οτι μυριζει πολυ ωραια!!!ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ!!
Ενω η SHELL βρωμαει ΠΟΛΥ!!!
|
|
16-12-10, 12:12
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Η SHELL όντως είναι η καλύτερη (δεν ειμαι μέτοχος!!!!), τουλάχιστον στα αστικά κέντρα, γιατί στην επαρχία... Ούτε πειράκια, ούτε κομπιάσματα. Με τις άλλες, όταν μπαίνει το vvti...ακούγεται σαν ξερύθμιστο 3κύλινδρο.
Aπαντηση |
|
16-12-10, 13:22
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Aπαντηση
Και με την bp Ultimate μια χαρα ακουγεται...Εγω bp ultimate βαζω και παει πριονι!!!!
|
16-12-10, 18:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
πριόνι στην τσέπη μας με τέτοιες βενζίνες! απαπαπααΑΑΑΑ!!!! έβαζα καποτε τώρα μακριάΑΑΑΑ!!!! αλλιώς θα ήθελα 250 ευρώ τον μήνα βενζίνη και όχι 140-160 που θέλω τώρα!
|
|
.. |
|
18-12-10, 01:53
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
..
παιδια οντως πολυ ακριβες οι 100σταρες.. αλλα δυστηχως μεχρι να βαλω τον αγραφο μονο με αυτες δεν εχω πειρακια.. φανατικα v-power racing 100 αν και εξαρταται και απο που θα την βαλεις..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16291189 seconds (80,96% PHP - 19,04% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|