Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-12-10, 08:17
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tasosg697 Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια ναι μην δηλωνεται.. εγω στην 101 μου την περασα κανονικα.. μου δωσαν και συγχαρητηρια και θελανε και βολτα..αληθεια λεω.. (μετατρoπη σε 4efte)
Μην ξεχνάς κάτι 4Ε είχες πριν 4Ε έχεις και τώρα η διαφορα είναι μόνο στο FTE που σημαίνει Τούρμπο αν είχες βάλει 4Α μοτερ απάνω σίγουρα θα το βλέπανε.
Τώρα στο δικο μου μοτερ είναι πολυ απλό θες μόνο ένα κινητο με φωτογραφική βγάζεις φωτό το αυτοκόλλητο Από τον 4ΖΖ που είναι στα πλάγια.
Και πας σε ένα μαγαζί που φτιάχνει επιγραφές/φωτοτυπικό στο βγάζει αντίγραφο σε ειδικό χαρτί και είσαι 4ΖΖ.
(τα λέω και θα με κάψει ο θεός)
Σιγά μην Πάω να τα ακουμπησω στους απατεώνες μας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-12-10, 09:46
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Μα δεν ειναι μονο το αυτοκολλητο. Ειναι και χαραγμενος ο κωδικος στα δεξια του μοτερ (οπως το κοιτας με ανοιχτο καπω).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-12-10, 11:38
davarisx Offline:
banned

Αυτο το φρόντισα επιμελώς να μην Υπάρχει.στο μοτερ αυτο για να δεις το 1ΖΖ πρέπει να βάλεις το κεφάλι μέσα και πάλι δεν φαίνεται.
Τώρα αυτά είναι ψυλοι στα αχυρα βλέπει ο άλλος Υγραεριο Σιγά μην κάτσει να ψυρισει όλο το μοτερ.
Ρε Παιδιά στην Ελλαδα ζούμε μην ζοριζεστε.
Άλλος είχε βάλει σε αμάξι 2λιτρο μοτερ αντι 1.4 και δεν έτρεχε καστανο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-12-10, 17:36
Το avatar του χρήστη tasosg697
tasosg697 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: COROLLA G6\COROLLA E101
Περιοχή: αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 195
tasosg697 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx Εμφάνιση μηνυμάτων
Μην ξεχνάς κάτι 4Ε είχες πριν 4Ε έχεις και τώρα η διαφορα είναι μόνο στο FTE που σημαίνει Τούρμπο αν είχες βάλει 4Α μοτερ απάνω σίγουρα θα το βλέπανε.
Τώρα στο δικο μου μοτερ είναι πολυ απλό θες μόνο ένα κινητο με φωτογραφική βγάζεις φωτό το αυτοκόλλητο Από τον 4ΖΖ που είναι στα πλάγια.
Και πας σε ένα μαγαζί που φτιάχνει επιγραφές/φωτοτυπικό στο βγάζει αντίγραφο σε ειδικό χαρτί και είσαι 4ΖΖ.
(τα λέω και θα με κάψει ο θεός)
Σιγά μην Πάω να τα ακουμπησω στους απατεώνες μας.
σωστο αυτο.. εχεις δικιο φιλε μου..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-12-10, 19:25
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
davarisx έχεις δίκιο πάει πολλά είναι και φασαρία το δήλωμα, αλλά το σωστό είναι να το δηλώσεις! για να έχεις και ήσυχο το κεφαλάκι σου! εγώ το 2003 δήλωσα μαζί με έναν φίλο στα starlet gt μας από 2Ε σε 4Ε και σκάσαμε 260 ευρώ το άτομο τότε! + χασιμο 1 μέρας δουλειάς αλλά τι να κάνουμε? τώρα στην corolla επειδή είχε 4Ε δεν ήθελε δήλωμα και είναι και ίδια κυβικά! να ξέρεις ότι εκτός το δήλωμα αν έχεις κυβικά παραπάνω κλέβεις και την εφορία (από τα τέλη κυκλοφορίας δλδ) και αν σε ανακαλύψουν έχεις τσουχτερά πρόστιμα! και όπως λέει ο madvιnegar είναι τυπωμένος ο τύπος καπου! και εμας έχει αυτοκολλητάκι και το έχω βάλει και λέει 4E-FE αλλά υπαρχει χτυπημενος και αλλου! οταν πας να το δηλώσεις σου βάζουν κάτι εκει σαν χαρτι και το κανουν με μολύβι και βγαζει σταμπα και το κολλανε αυτο σε κάτι χαρτιά τους! δεν είναι λοιπόν τόσο απλά τα πράγματα! εμένα πάντως μια φορά σε έλεγχο (από ασφαλίτες) μου έλεγξαν και αν έχω δηλωμένο το μοτερ!!! και τον κοιταξαν και τον τυπο επάνω του!!!

Να συμπληρώσω ότι σε starlet αλλα γιατι όχι και σε corolla μερικοί βάζουν το γνωστό μπλοκ από passeo 5Ε-FE δλδ και είναι 1500cc και έτσι βάζεις τα άλλα πράγματα από το 4E-FTE και έχεις turbo 1500! (θέλει μακρύτερες μπιελες λόγω μεγαλύτερης διαδρομής) και φυσικά θέλει δήλωμα και φαίνεται κανονικα στο μοτερ ότι ειναι 5Ε!!! ίδια περίπτωση με το παραπάνω που λέμε δλδ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 01-12-10 στις 19:30.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-12-10, 20:53
georgezze12 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: ZZE 12 TS COMPRESSOR TTE
Δύναμη Σεβασμού: 201
georgezze12 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπερα παλικαρια
για να ξαναμπουμε στο θεμα. ορεξη μερακι και βαθια τσεπη χρειαζονται για να βελτιωσεις το εκαστοτε αυτοκινητο.βεβαια οι αποψεις δηισταντε για turbo,compressora, ατμοσφαιρα(υπερκυβισμος),υπαρχουν και στα μεν και στα δε θετικες και αρνητικες αποψεις.δεχτες ολες.απο προσωπικη μου αποψη οταν πηρα το corolla(zze 120 1.4) με γαργαλουσε και χαλιομουν με τα 97 HP
Πριν συμπληροσω καν 10.000 χλμ το μοτερ στον παγκο λυσιμο και βουρ για υπερκυβισμο με ολα τα καλουδια.(στροφαλο,μπιελες,εκκεντροφορο,πολαπλη εξαγωγης,πολαπλη εισαγωγης,πεταλουδα,καταλυτης ελευθερας εξατμισηαπο μπροστα μεχρι πισω& τελικο,φιλτρο ελευθερας,προγραμμα σασμαν 6αρι ts )το αυτοκηνητο δεν επαιρνε αλλο,και πηγαινε πραγματικα πολυ καλα(μπορει να σας το βεβαιωσει και ο επομενος αγοραστης απο εδω μεσα που το εβαλε σε zze 111)το αμαξι πηγαινε ανελπιστα καλα αλλα εγω ηθελα κατι παραπανω.ετσι περασα στο επομενο σταδιο το οποιο ηταν αλλαγη κινητηρα σε 2zz με τα επιπλεον καλουδια kit compressor της tte,εξατμιση καταλυτη,σετ εισαγωγης αερα της trd τελικο,κλπ.πραγματικα το αμαξι μεταμορφωθηκε εγεινε κτηνος εχει δυναμη και εργοστασιακο με υποδηναμη 225 hp+.την προηγουμενη εβδομαδα επεσε στα χερια μας ενα εργαλειο turbo βελτιωμενο
με external που πηγαινε σαν δεμονισμενο υπολογιζεται οτι εχει 450 hp+++
και πραγματικα μπηκα σε τεραστιο πηρασμο.(προς θεου για να εξηγισω δεν υποτιμο κανεναν οτι και να εχει)και συγκεκριμενα για το δικο μου παει παρα πολυ καλα σαν αμαξι.αλλα μπηκε το μικροβιο μεσα μου παλι για αλλαγη σχεδιων.και φυσικα σε αυτο ελπιζω να με βοηθησει ο καλος μου φιλος
chris ts (ξερεις γλυψιμο).αλλα κακα τα ψεμματα το αποτελεσμα ειναι φοβερο
με ενα συνολο turbo αλλαζουν τα πραγματα.ηδη μαλλον παω για αλλαγη σχεδιων.χρηστο την τελευταια πινελια θα την βαλεις εσυ(external νομιζω το λενε .αυτα προς το παρον ενεφερα μονο θετικα πραγματα για την δικη μου διαδρομη στο αμαξι μου.συγνωμη για το μακρισκελες post
Απάντηση με παράθεση
chris ts
Παλιά 01-12-10, 23:13
Το avatar του χρήστη ChrisTS
ChrisTS Offline:

Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 206
ChrisTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
chris ts

ωραια ιστορια...περα απο την πλακα ολα τα αυτοκινητα ειναι ωραια,ειτε ειναι ατμοσφαιρα,compressor,turbo!!ομως για αυτου του επιπεδου βελτιωση που μιλαει ο γιωργος και που τυχαινει να εχω οδηγησει...ενταξει μιλαμε για κατι το διαφορετικο και για πολυ δυναμη,δυναμη που στο compressor δεν βλεπεις ουτε με 2bar!!το λεω που εχω κιολας compressor,χωρις ομως να θελω να πω σε καμια περιπτωση οτι δεν παει...παει τελεια,αψογα και απροβληματιστα,πραγματικα ξυριζει!!γιωργο μου μην ανησυχεις κατι θα κανουμε και συντομα θα περασουμε στο τελευταιο σταδιο...αλλα μην παιρνεις και ορκο οτι θα ναι τελευταιο!!!!παιδια....βελτιωστε οτι και να εχετε και οτι και αν θελετε να κανετε,αυτην ειναι η γνωμη μου και αυτο αγαπαω....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-12-10, 23:17
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 315
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ChrisTS Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια....βελτιωστε οτι και να εχετε και οτι και αν θελετε να κανετε,αυτην ειναι η γνωμη μου και αυτο αγαπαω....
Θεληση υπαρχει,λεφτα δεν εχουμε Χρηστο!Ακομα κι αν βρουμε εκει που εχει παει η βενζινη θα ξεβρακωνομαστε για καθε βολτα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-12-10, 21:57
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
εμ γιαυτο πρέπει να βάλουμε υγραέριο!!! :Ppppp
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-12-10, 00:39
davarisx Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
εμ γιαυτο πρέπει να βάλουμε υγραέριο!!! :Ppppp
Oταν φωναζα εγω βαλτε υγραεριο καποιοι ειχατε επιφυλαξεις εδω.τωρα?????
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
δισκοπλακες για corolla2003 1400 vvti styf Corollaclub On Line Store. 4 07-09-16 17:17
Χαρακτηριστικά G6 1400 starlet!! TOYOTA COROLLA 111(G6) 33 01-07-09 20:07
Σασμαν G6 1400 manos vasilakis TOYOTA COROLLA 111(G6) 8 26-05-06 09:26
Εξατμιση Σε 1400... El Corollinio TOYOTA COROLLA 111(G6) 14 23-03-06 07:22
corolla 1400 '99 Andre_1982 SUPPORT 0 25-07-05 14:59

Page generated in 0,17530704 seconds (81,49% PHP - 18,51% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:04.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com