Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 307
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS
παίδες εγώ δε θέλω να παρέμβω στη συζήτηση, αλλά απλά να θυμίσω σε όσους το έχουν ξεχάσει ή δεν το ξέρουν ότι τα 20V είναι 1600κυβικά ενώ τα υπερκυβισμένα ή τα μαμά 1ΖΖ 1800κυβικά.
έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
ενταξει αυτο δν λεει τιποτα γιατι μπορει ο αλλος να στο αντιπαραβαλλει με το τετραπεταλουδο και τις εικοσι βαλβιδες του 20v....
yg αντιπαραβαλλει? που το ειχα?
Δύναμη Σεβασμού: 317
νομιζω πως το ειπα πολυ απλα αλλα θα το ξαναπω...ιδια αλογα σε ιδια καροτσα ασχετα τι φοραει το καθενα για να βγαλει αυτα τα αλογα.111 proface 20v vs 111 face υπερκυβισμενο...τοσο απλα τοσο ευκολα.ολο αυτο βεβαια θα γινει μονο κ μονο για να δουμε πιο παει καλυτερα γιατι απο κει κε περα εκει που θα μπει το 20ν δεν μπορει να γινει υπερκυβισμος κ εκει που θα γινει υπερκυβισμος δε μπαινει το 20ν οποτε...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
+100000000 σε οσα ειπες!!!Το δευτερο αφταστο και ανικητο υπερκυβισμενο ειναι το δικο μου!Ολα τα αλλα ειναι για να τραβανε βιντεακια οι 20V και να λενε οτι τα πατανε
Φυσικά καλύτερο όλων είναι του RoyD που παταει και TS ...
Υ.Γ.: Χρηστο (RoyD) πλάκα κανω ρε... μην παρεξηγηθεις!
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Δύναμη Σεβασμού: 265
Τέλως πάντων, άκρη δύσκολα θα βγάλουμε.Εγώ πάντως είμαι διαθέσιμος, αλλά να υπερκυβίσω πρώτα, απο Φεβρουάριο και μετά δηλαδή....ελπιζω να μην με πιάσει το Πάσχα.Μέχρι τότε γιατί δεν κανονίζουμε μια συνάντηση για να πούμε την γνώμη μας από καντά πάνω στο θέμα,γιατί από εδώ δεν βγαίνει κάτι..
Δύναμη Σεβασμού: 377
http://www.youtube.com/watch?v=wwHmP...eature=related
Δείτε και αυτό.Στο πρώτο video το 20v είναι με 6.000(πάνω στην μεγιστη ροπή) και το υπερκυβισμένο βαράει κόφτες(που λέει ο λόγος)..Μ@λακία πάτημα εντελώς...Με αυτό δεν βγαίνουν συμπεράσματα...
Δύναμη Σεβασμού: 508
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis
ενταξει αυτο δν λεει τιποτα γιατι μπορει ο αλλος να στο αντιπαραβαλλει με το τετραπεταλουδο και τις εικοσι βαλβιδες του 20v....
yg αντιπαραβαλλει? που το ειχα?
Ενταξει για τις πεταλουδες δεν μπορω να πω τιποτα ,αλλα ετσι εβγαινε απο το εργοστασιο ρε παιδια!
Τωρα οσον αφορα τις 20 βαλβιδες μην τις θεωρειτε και καλες!!!!
Κατα καιρους πολλοι εβαλαν 20 βαλβιδες αλλα μετα ξαναεβαλαν 16!Αυτο εγινε και στις μηχανες YAMAHA!Απο την μια μας επειθαν για τις 16 και μετα για τις 20 και τωρα ξανα παλι με τις 16!
Οποτε δεν βγαζεις ακρη ειναι θεμα κυριως Marketing!
ΥΓ.Παντως εγω αν και γινομαι κουραστικος στο Trackday κανενα απο τα υπερκυβισμενα δεν με παιρνουσε στην ευθεια , σε αντιθεση με τα 20V που μου ανοιγαν ευκολα!Απλα αναφερω αυτο που εζησα!Αλλα σιγουρα μια δοκιμη θα μας πεισει!!!Εγω με το Megane μου με 1600 και 114 αλογα ε!!!:fieryd evil:shoothi m
Δύναμη Σεβασμού: 328
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Ενταξει για τις πεταλουδες δεν μπορω να πω τιποτα ,αλλα ετσι εβγαινε απο το εργοστασιο ρε παιδια!
Τωρα οσον αφορα τις 20 βαλβιδες μην τις θεωρειτε και καλες!!!!
Κατα καιρους πολλοι εβαλαν 20 βαλβιδες αλλα μετα ξαναεβαλαν 16!Αυτο εγινε και στις μηχανες YAMAHA!Απο την μια μας επειθαν για τις 16 και μετα για τις 20 και τωρα ξανα παλι με τις 16!
Οποτε δεν βγαζεις ακρη ειναι θεμα κυριως Marketing!
ΥΓ.Παντως εγω αν και γινομαι κουραστικος στο Trackday κανενα απο τα υπερκυβισμενα δεν με παιρνουσε στην ευθεια , σε αντιθεση με τα 20V που μου ανοιγαν ευκολα!Απλα αναφερω αυτο που εζησα!Αλλα σιγουρα μια δοκιμη θα μας πεισει!!!Εγω με το Megane μου με 1600 και 114 αλογα ε!!!:fieryd evil:shoothi m
Γιαννη για να σου λυθουν οι αποριες φιλε, οταν ξαναβρεθουμε θα παμε μια βολτα με το δικο μου και με το megane σου...μπας και μπορεσω και βρεθω μπροστα σου....
Δύναμη Σεβασμού: 508
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από th@nos
Γιαννη για να σου λυθουν οι αποριες φιλε, οταν ξαναβρεθουμε θα παμε μια βολτα με το δικο μου και με το megane σου...μπας και μπορεσω και βρεθω μπροστα σου....
Πολυ ευχαριστως!!!
Αρκει να βρεθουμε ομως μη χαθουμε!!!
Και να μην αργησουμε και πολυ γιατι μεχρι το Πασχα μπορει και ΠΡΕΠΕΙ να εχω γινει διλιτρος Williams οποτε μετα μην τον ειδατε τον ΠΑΝΑΗ!!!!:shoo thim
Δύναμη Σεβασμού: 328
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Πολυ ευχαριστως!!!
Αρκει να βρεθουμε ομως μη χαθουμε!!!
Και να μην αργησουμε και πολυ γιατι μεχρι το Πασχα μπορει και ΠΡΕΠΕΙ να εχω γινει διλιτρος Williams οποτε μετα μην τον ειδατε τον ΠΑΝΑΗ!!!!:shoo thim
μπορει μεχρι το Πασχα φιλε να δουλευω με πιεσεις...οποτε ποτε δεν ξερεις...ευχομαι να μας λυθουν οι αποριες μεχρι τοτε...