Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 327
Σημερα περασα το πρωτο μου ΚΤΕΟ…αν και δεν εχω τον δευτερο καταλυτη τα καυσαερια ηταν μια χαρα…με τα φιμε κανενα προβλημα αν και ειχα την παλια βεβαιωση…αυτό που φοβομουν όμως ηταν άλλο…τα αμορτισερ…είναι τα μαμα με 100000 χλμ ..φοραω ελατηρια 3ποντα mad…τα μπροστα μου εβγαλαν 62% και 61 % ενώ τα πισω 47% και 30% αντοιστιχα…αυτό σημαινει ότι ηρθε η ωρα τους…χρηματα πολλα δεν υπαρχουν οποτε σκεφτομαι αυτό που θα μου προσφερει το καλυτερο value for money…αποφασισα λοιπον να παω στα KAYABA AGX μιας και εχω ακουσει πολύ καλα σχολια από παιδια του κλαμπ…