Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
14-11-10, 23:28
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Τα βιντεάκια αυτά τα έχω δεί όλα!Πριν πολύ καιρό!
Εδώ όμως αν δείς μέσα απο το Type-r τον περνάει μετά!Aλλα λογικά έχουν μαζέψει αρκετά χιλλιόμετρα και λόγω κυβικών κι'όλας πετιέται μπροστά αλλα χωρίς σημαντικές διαφορές!
http://www.youtube.com/watch?v=5y_a1CxELuU
Δεν ξέρω..όπως σας είπα κ πριν!Αν δεν δω την κόντρα απο κοντά και δεν είμαι σίγουρος ότι και τα 2 αμάξια είναι μαμά και δεν είναι κουλάδια οι οδηγοί τότε θα βγάλω το συμπερασμά μου!Όπως είπε και ο φίλος ο Γιάννης σύμφωνα με τους αριθμούς το Type-R είναι μπροστά!Στον δρόμο όμως τι γίνεται?Και στα βιντεάκια πάντα δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη..γιατί δεν ξέρεις αν είναι πειραγμένα κτλ κτλ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vasilakos69 : 14-11-10 στις 23:36.
|
|
|
|
14-11-10, 23:39
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Παντως και το Clio RS καλο ε???
Ειναι και το παλιο με τα 172!Φανταστειτε οτι εβγαλε μετα το 182 και τωρα με τα 200 που δεν τα βλεπει ομως ουτε σε MAHA!
Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει!!!
Το 172 παντως που το εχω και παρουσιαση στο POWER το μετρησανε και οι χρονοι του εκοβαν την ανασα!Οχι τοσο το 0-100 οπου ειχε 7.4 αλλα το 0-400 μετρα οπου εσπαγε με ανεση το 15 αρι και εκανε 14.93 με ταχυτητα εξοδου 138 χμ.(Λιγα χμ. εξοδου που φανερωνουν την ελλειψη δυναμης κινητηρα αλλα κορυφαιος χρονος απο σασμαν και μικρο βαρος μολις 1040 κιλα!)Ειναι και ιδιαιτερα κοντο με τελικη μολις 217 χιλ!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
15-11-10, 00:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
οι μαμά TS είναι πάντα πίσω από μαμά type R. Μπορούν να ακολουθήσουν αλλά όχι να προσπεράσουν. Τα άλλα που σας λένε ή βλέπετε είναι παραμύθια. Για μαμά μιλάμε.
Επίσης το Megane του 99 με τά 110 άλογα είναι αρκετά γρήγορο αμάξι.
Μόνο το G6R μπορούσε να το ακολουθήσει και πάλι νομίζω πως είναι ένα κλικ γρηγορότερο το Megane.
|
15-11-10, 00:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Φιλος με Civic Vti του 93 με τελικο και προγραμμα τα εβαλε με Celica TS τελειως μαμα.Το Civic ειχε τον οδηγο κι εμενα μεσα και το Celica ειχε μονο τον οδηγο.Μεχρι να κουμπωθει η 4η πηγαιναν κοπιες.Μετα αρχισε να ξεκολλαει σιγα σιγα η Celica.Αν πρεπει να κρινω και τους οδηγους αυτος με το Civic ειναι λιγο πιο χερας απο τον αλλον.Φιλικη κοντρουλα ητανε.
Το παιδι με το civic μου ειπε πως το TypeR τον τρωει χαλαρα.Οποτε τα αποτελεσματα δικα σας.
Τωρα χωρις πλακα οσοι εχετε οδηγησει Honda με Vtec και προγραμμα ξερετε τι διασκεδαση προσφερει αυτο το αμαξι...Μακαρι να παρω καποτε ενα τετοιο..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panagiotisfx : 15-11-10 στις 18:24.
|
15-11-10, 18:35
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
σημερα ανεβενοντας την εθνικη στο υψος το περιστεριου ερχετε πισω και κολαει ενα λεον 20ντ πρεπει να ειχα καμια 100χλμ ημουν αριστερη λουριδα βγαζει φλας δεξια και κοβη να κανει προσπεραση κατεβαζω στην 3τη ταχυτητα παταω και πρεπει να εφαγε +3 καροτσες ουτε διπλα μου δεν προλαβε να ερθη στο ξεκινημα μετα κοβω λογο κηνισεις ερχετε διπλα μου κανει σημα με γραθια και σηκομενω τον αντιχειρα και φευγη πρεπει να ηταν γυρω στα 50-55 χρονων χαρηκα που υπαρχουν 50ριδες που βραζει το αιματους...
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
15-11-10, 18:56
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Φιλος με Civic Vti του 93 με τελικο και προγραμμα τα εβαλε με Celica TS τελειως μαμα.Το Civic ειχε τον οδηγο κι εμενα μεσα και το Celica ειχε μονο τον οδηγο.Μεχρι να κουμπωθει η 4η πηγαιναν κοπιες.Μετα αρχισε να ξεκολλαει σιγα σιγα η Celica.Αν πρεπει να κρινω και τους οδηγους αυτος με το Civic ειναι λιγο πιο χερας απο τον αλλον.Φιλικη κοντρουλα ητανε.
Το παιδι με το civic μου ειπε πως το TypeR τον τρωει χαλαρα.Οποτε τα αποτελεσματα δικα σας.
Τωρα χωρις πλακα οσοι εχετε οδηγησει Honda με Vtec και προγραμμα ξερετε τι διασκεδαση προσφερει αυτο το αμαξι...Μακαρι να παρω καποτε ενα τετοιο..
|
αρχισαμε τα μαθηματικα του 2579 παλι?
15-11-10, 19:13
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
χα,χα.. α ρε κοσμα...
νικο μηπως δεν ειδες καλα και μαζι με την γροθια ηταν και το δαχτυλο σηκωμενο?χα,χα,αχ....
15-11-10, 19:17
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas
αρχισαμε τα μαθηματικα του 2579 παλι?
|
Οχι ακριβως,αλλα αμα ενα 1.600 Vti (εστω με προγραμμα και τελικο αλλα σκεψου ηταν και δικαβαλο)μπορει να κοντραρει στα ισα ενα Ts φαντασου τι μπορει να του κανει ενα typeR.
|
15-11-10, 20:02
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Οχι ακριβως,αλλα αμα ενα 1.600 Vti (εστω με προγραμμα και τελικο αλλα σκεψου ηταν και δικαβαλο)μπορει να κοντραρει στα ισα ενα Ts φαντασου τι μπορει να του κανει ενα typeR.
|
Όπως και να έχει το civikaki έχει πρόγραμμα..μπορεί να μην παίρνει πολλά άλογα αλλά γίνονται διάφορα άλλα κολπάκια!160 άλογα δεν έβγαινε το VTi?Μόνο πρόγραμμα και τελικό φοράει ο φίλος?
Επίσης η καρότσα αυτή είναι πιο ελαφρύα απο του TS. Το civic είναι γύρω στον έναν τόνο και το ts κοντά στα 1,200 κ κάτι!
|
|
|
|
15-11-10, 20:26
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Επειδη την κόντρα TS με TypeR την έχω κάνει αμέτρητες φορές μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η TS είναι πίσω περίπου 1 αμάξι στα 100 και άλλο ένα με ενάμιση στα 140 περίπου. Αυτά με το EP3, δηλαδή το προηγούμενο. Με το καινούριο TypeR, η TS στέκεται πολύ καλύτερα, σχεδόν στα ίσα.
Όλα αυτα με αυτοκίνητα εντελώς μαμά και με τους οδηγούς να τα ξέρουν καλά. Από εκεί και πέρα είναι πολύ εύκολο κάποιο να μείνει πίσω αν δε το ξέρεις. Κατα τη γνώμη μου τα βίντεο που βλέπετε και η TS πετάγεται μπροστά ενώ το TypeR μένει πίσω είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Έχω πετύχει και εγώ τέτοιους με TypeR και απλά δε ξέρουν να τα ξεκινούν. Επειδή έχω οδηγήσει πολλές φορές το typeR, κατα τη γνώμη μου είναι πιο δύσκολο να το ξεκινάς από την TS. Έχει θεόκοντο σασμαν και μπορεί να αφήσεις κάτω όλη την 1η.
Συμπερασματικά, επειδή πολλά ακούγονται, σε καμία περίπτωση το typeR δεν "ξεφτιλίζει" την TS. Είναι σαφώς γρηγορότερο αλλά η TS ακολουθεί από κοντά. Στις ρεπρίζ είναι πολύ καλύτερο και λόγω σασμαν αλλά και περισσότερης ροπής στις 4500-6000. Παρόλα αυτα, και χωρίς να θέλω να πω μεγάλη κουβέντα, μέσα στο λίφτ και μεσα στο vtec αντίστοιχα, η TS σου φαίνεται πιό δυνατή.
Σχετικά με το vti, το τελευταίο που είχε βγει είναι καθαρά πίσω από TS. Το πρώτο που ήταν πανάλαφρο πήγαινε πολύ καλύτερα. Δεν έχω ανοίξει με πολλά αλλά θυμαμαι χαρακτηριστικά πατήματα με ένα που δήλωσε "μαμα" (ήταν τουλαχιστον εισαγωγή εξατμιση, εγώ πιστεύω είχε και άλλα). Εγώ με συνοδήγο, αυτός μόνος του. Σε αλλεπάληλα πατήματα ήταν δίπλα μου και άρχιζα να του ανοίγω κοντά στα σπασίματα 4ης.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20997500 seconds (71,38% PHP - 28,62% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|