Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Πραγματικα δεν ξερω πολλους που να βλεπουν το Opel Corsa Opc,punto Abarth.500 Abarth, Mito 155 ,Rc της Πεζο,Colt και πολλα αλλα τετοια θαυματα που να μην τα γουσταρουν!!!
Παντως εμενα η αρραβωνιαστικια μου με εχει τρελλανει με το Opel Corsa Opc!!!
|
Γιάννη έχε όμως το νου σου με τα OPEL γιατί είναι πολλά αυτά που παρουσιάζουν προβλήματα με τα ηλεκτρικά τους, ακόμη και πριν βγουν από τη βιτρίνα, που λέει ο λόγος.
Και πιστεύω ότι τα OPEL έχουν περισσότερα προβλήματα σε σχέση με τα ιταλικά της τελευταίας δεκαετίας.
Όπως έχω ξαναναφέρει σε συναντήσεις, ο θείος μου που είναι φανατικός ιταλόφιλος (σπούδασε στην Ιταλία και παντρεύτηκε ιταλίδα και οδηγά πάντα Fiat) έχει αλλάξει 6 fiat.
Συγκεκριμένα επειδή λόγω δουλειάς κάνει το λιγότερο 120χιλιόμετρα τη μέρα γράφει σύντομα πολλά χιλιόμετρα. Γι' αυτό αγοράζει κάθε φορά ένα καινούριο FIAT και αφού φτάσει τα 200000 χιλιόμετρα με service μέσα στην αντιπροσωπεία , πηγαίνει και το αλλάζει για να πάρει το πιο καινούριο μοντέλο.
Θέλω να πω πώς όπως σωστά λες με τη σωστή και προβλεπόμενη συντήρηση τουλάχιστον τα τελευταία ιταλικά είναι άψογα.
Τα OPEL από την άλλη πάντως παρουσιάζουν προβλήματα ακόμη και σε κατόχους που τα έχουν "μη βρέξει και μη στάξει".