Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΦΟΡΟΥΜ Οτιδήποτε έχει σχέση με το φόρουμ μας, όπως νέα, αναβαθμίσεις και τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος. |
|
|
16-09-10, 18:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
το μοτερ που λες είναι το γνωστό 4A-GZE που είναι και 1600cc. Δε νομίζω ότι ο κομπρέσορας εχει καμια σχέση με το turbo, άλλh συμπεριφορά έχει ο κομπρέσορας και άλλη η τουρμπίνα!, μπορεί αυτό το μοτερ ίσως να είναι καλύτερο με το κοντο, στο 4E-FTE όμως το καλύτερο είναι το δικο του σασμαν και η καλύτερη επιλογή, όπως εγω έπαθα την πλάκα μου το ίδιο θα πάθεις και εσύ αν το βάλεις! γιαυτό κιόλας το μαμα σασμαν του 1300 μοτερ 4E-FE το έδωσα 200 ευρώπουλα και άφησα του 4E-FTE!
|
16-09-10, 19:24
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
το 5αρι απο 1300 ειναι η μεση λυση πιστευω.μονο σε ταξιδια θα ειναι κουραστικο.
|
16-09-10, 19:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
επειδή έχω δοκιμάσει το λέω δεν αξίζει! μόνο για εκκινήσεις δλδ αν θέλουμε να κάνουμε κόντρες πχ θα μας φανεί χρήσιμο, γενικά δεν λέει όμως ειδικά σε ταξίδια, εθνική, μεγάλες ταχύτητες πάνω δλδ από 120χλμ κτλ. Δεν εκμεταλεύεται πλήρως την δύναμη του 4Ε-FTE. Και αν έχουμε και μικρές διαστάσεις ελαστικών σπινιάρει αρκετά ενοχλητικά και εύκολα. Με το σασμαν από starlet gt πάντως βρηκα την υγειά μου! και σε ταξίδια ειδικά είναι απιστευτο απλώνει το αμάξι πολύ ωραία και αναπτύσει γρήγορα χλμ. Επισης υπάρχει σημαντική διαφορά στην κατανάλωση.
A! και κάτι άλλο ο κόφτης τελικής του 4Ε-FTE είναι στα 180πραγματικά χλμ, με κοντό σασμαν στα 200 στο κοντερ μου βάραγε κόφτη! με του starlet gt περνούσα τα 200 η βελόνα πήγαινε ανάποδα προς το 0 και ο κόφτης πουθενά?!!! απλά μεγάλωσε η τελική!
|
17-09-10, 02:16
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
εγω που εχω κανει την μετατροπη σε ε101 φοραω το gt σασμαν που εχει semibloke.. αν και τ αμαξι στρωνεται ακομα και δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη αποψη τ αμαξι φαινεται πολυ ομαλο και ισορροπημενο.. νικηφορε οταν λες σπανιο εννοεις τ σασμαν που φοραω..??
|
17-09-10, 07:23
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
η corolla που σας λεω εχει κανει μετατροπη το 1600 compresor σε 1600turbo και ηταν απολυτα ευχαρυστημενος με το σασμαν το 5αρι απο corolla1300...
για του levin το σασμαν???ξερει κανεις?να κανει δουλεια?
|
17-09-10, 10:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δεν ξέρω καν αν μπαίνει πάνω!!! μήπως θέλει μετατροπή τπτ? δεν έχω ακούσει κάτι! για το σπάνιο έλεγα ότι γενικά δεν αφήνουν σασμαν g6 επάνω σε 4E-FTE γιατί το μοτερ δεν αποδίδει τα μέγιστα, και λίγοι το έχουν έτσι, οι περισσότεροι βαζουν το σασμαν από gt/glanza. Δεν βλέπω τον λόγο να το ψάχνεις τόσο πολύ βάλε το σωστο σασμαν αφού έχεις 4E-FTE! ένα είναι αυτό!
|
17-09-10, 13:01
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Near you!
|
|
Εγω εχω το ατμοσφαιρικο σασμαν απο εε101 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! Το αμαξι ανοιγει πολυ καλα και σε σταρλετακια στα αλογα μου ειμαι μπροστα.. Το μονο κουραστικο ειναι τα ταξιδια που πρεπει να πηγαινω με 80 για να μν τουρμπιζει..
17-09-10, 19:02
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
ευχαριστω πολυ παιδια!!με βοηθησατε αρκετα!
οταν με το καλο βρω κατι θα σας πω ποιο σασμαν εβαλα τελικα!!να ειστε καλα!
|
21-11-10, 20:24
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
το σασμαν του gt σε 4efe λετε να κοψει πολυ?μολις εσπασα το διαφορικο μαλλον.θελω λιγο χαμηλοτερες στροφες στα ταξιδια για μικροτερη καταναλωση.
|
|
|
|
21-11-10, 23:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
jason όπως σου είπα και στο άλλο θέμα είμαι 100% σίγουρος ότι αν το βάλεις θα το μετανιώσεις! το έχω συζητήσει με μηχανικούς του χώρου και μου έχουν πει ότι δεν κάνει, φαντάσου ότι εγώ στο starlet gt που έβαλα αυτό το σασμαν από του ατμοσφαιρικού που είχα και νόμιζα πως έκοψε πολύ! και είχα 185/55/14 λάστιχο αρχικά και μετά 60αρι προφιλ. Εσύ έχεις και 16αρες! Δεν κάνει για ατμοσφαιρικά μοτερ, δε νομιζω πως το έχει βάλει κανεις, σίγουρα θα καις λιγότερο αλλά το αμάξι σου πραγματικά θα σέρνεται απίστευτα! το μοτερ σου δεν εχει την δύναμη και την ροπη να ανοιγει σωστά με αυτό το σασμαν! κάτι ήξεραν οι Γιαπωνέζοι και το είχαν μόνο στα 4E-FTE μοτερ! η γνώμη μου είναι να βάλεις της G6 για να έχεις παραπάνω ταχύτητα να κερδίσεις αυτά που ζητάς, αλλά δεν ξέρω μήπως θέλει άλλον επιλογέα ή και ντίζες. Παντως υπόψην το σασμαν της G6 αλλά και του 4E-FTE είναι περίπου 100-150 ευρώ ακριβότερα από το μαμα σασμαν. (στους μαντράδες τουλάχιστον). Εγώ το είχα πάρει σκέτο στο χέρι 300 ευρώ (του starlet gt 4E-FTE). Eπίσης έχει άλλο δίσκο-πλατο-βολαν μεγαλύτερα δλδ σε διάμετρο βασικά από του 4E-FE.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16735291 seconds (81,53% PHP - 18,47% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:38. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|