Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
30-08-10, 23:43
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kipros
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
με τα καταλληλα εντοσθια και με τα τα ηλεκτρονικα με πιεση 1.2bar μπορει χαλαρα να βγαλει 430 αλογα...
και για καθημερινη χρηση...
κοστιζει ομως...
|
To ξέρω ότι βγάζει αρκετά άλογα! Το κόστος μπορώ να το καλύψω σιγά σιγά, αλλά εγώ εννοούσα δεν το διακινδυνεύω λόγω αστυνομίας! Αν με σταματήσουν, θα μου το πάρουν για να το κάνω πάλι μαμά και θα μου κατασχέσουν τις βελτιώσεις..
|
30-08-10, 23:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Ο φίλος μου είχε πρόβλημα και με ΚΤΕΟ, το VR4 είναι με δυο τουρμπίνες 6κύλινδρο και είχε βάλει μεγάλες με μεγάλες εξατμίσεις κτλ, κάτι άκουσα εκεί μπορεί να σε κόψουν ακόμα και δεν έχεις εργοστασιακά ζαντολάστιχα! όσο για την Λεμεσσό, απο όσα μέρη έχω πάει στην Κύπρο, μετά την Αγία Νάπα φυσικά μου άρεσε η Λεμεσός! και μάλιστα δεν ξέρω γιατί αλλά μου θυμίζει Μαιάμι!!! ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ αν και δεν έχω πάει! κάτι τα τουμπανιασμένα αμάξια, κάτι το μέρος με τους φοίνικες κτλ και κάτι τα καλά μωρά, τέλειο μέρος! τυχερός είσαι! ο παράδεισος των καλών japan cars μετά το Τόκιο είναι η Λεμεσός! :Pppp αλήθεια έχετε εκεί ακόμα starlet gt και glanza?
|
30-08-10, 23:56
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Φιλε μου μιας και εγω κατοχος 20ν blacktop με 6αρι, βλεποντας τις φωτο ειδα την μαμα εισασωγη. Πιστευεις πως δεν ειναι αποδοτικο με χωνια σε σχεση με την μαμα εισαγωγή? Αν θελεις και γνωριζεις πες μας μερικα μικρα πραγματακια που βελτιωνουν αρκετα το 20ν?
Σε ευχαριστω.
31-08-10, 00:44
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kipros
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Ο φίλος μου είχε πρόβλημα και με ΚΤΕΟ, το VR4 είναι με δυο τουρμπίνες 6κύλινδρο και είχε βάλει μεγάλες με μεγάλες εξατμίσεις κτλ, κάτι άκουσα εκεί μπορεί να σε κόψουν ακόμα και δεν έχεις εργοστασιακά ζαντολάστιχα! όσο για την Λεμεσσό, απο όσα μέρη έχω πάει στην Κύπρο, μετά την Αγία Νάπα φυσικά μου άρεσε η Λεμεσός! και μάλιστα δεν ξέρω γιατί αλλά μου θυμίζει Μαιάμι!!! ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ αν και δεν έχω πάει! κάτι τα τουμπανιασμένα αμάξια, κάτι το μέρος με τους φοίνικες κτλ και κάτι τα καλά μωρά, τέλειο μέρος! τυχερός είσαι! ο παράδεισος των καλών japan cars μετά το Τόκιο είναι η Λεμεσός! :Pppp αλήθεια έχετε εκεί ακόμα starlet gt και glanza?
|
χαχαχαχα! ναι, είναι πανέμορφη πόλη η Λεμεσός! Yπάρχουν αρκετά starlet και glanza ακόμη!
|
31-08-10, 00:46
|
banned
|
|
|
|
Ωραίο αμάξι !
|
31-08-10, 00:58
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kipros
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N.
Φιλε μου μιας και εγω κατοχος 20ν blacktop με 6αρι, βλεποντας τις φωτο ειδα την μαμα εισασωγη. Πιστευεις πως δεν ειναι αποδοτικο με χωνια σε σχεση με την μαμα εισαγωγή? Αν θελεις και γνωριζεις πες μας μερικα μικρα πραγματακια που βελτιωνουν αρκετα το 20ν?
Σε ευχαριστω.
|
Φίλε έχω χωνιά στο αμάξι αλλά είναι μόλις 33mm και τα έχω μέσα στη μαμά εισαγωγή! To φίλτρο μου το έχω πίσω από τον μπροστά προφυλακτήρα, ώστε να παίρνει συνέχεια κρύο αέρα. Με ανοικτή τη εισαγωγή, τα 20V χωρίς standalone ECU χάνουν στα χαμηλά αρκετά αλλά κερδίζεις στα ψηλά! Για να έχεις κέρδος παντού, θέλει καλή ρύθμιση του αφτερμαρκετ ECU.
Mου αρέσει το πως ακούετε με ανοικτά χωνιά, αλλά έχει περισσοτερη δύναμη με κλειστό κουτί!
|
31-08-10, 18:39
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη (Σπουδές) - Αθήνα (Σεπόλια)
|
|
Κουκλάρα! Να τη χαίρεσαι!
|
01-09-10, 00:37
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kipros
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Japanese
Κουκλάρα! Να τη χαίρεσαι!
|
Ευχαριστώ φίλε μου!
|
01-09-10, 01:59
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Στάζει κ@ύλ@!ΤΕΛΟΣ!
Έπρεπε να είχα γεννηθεί στην Κύπρο! :P
|
01-09-10, 13:52
|
|
Administrator
|
|
|
|
Οτι και να πω φιλε ειναι λιγο!!!
Να το χαιρεσαι το εργαλειο και να εχεις καλα χιλιομετρα!!
Φτου φτου! Ειναι θεικο!
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16827106 seconds (81,41% PHP - 18,59% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|