Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts
καλή έξαέρωση έκανες?
υγρά είναι οκ?
σωλινάκια?
για καλό πές να σου δουν και το σεβρό!!!!!!!!!!!!!
τι να πώ ...........................
|
Νίκο υποτίθεται ότι τα έχουν κάνει όλα αυτά. Τα σωληνάκια είναι καινούργια.
Το σεβρό δεν το κοίταξαν, αν και είχαν υποψία την πρώτη φορά. Αποδείχθηκε όμως ότι είχαν βάλει δύο σωληνάκια ανάποδα.
Την δεύτερη πήγα γιατί σφύριζε και πάλι και είδα ότι έχανε το ένα σωληνάκι από την μονάδα υγρά.
Έσφιξαν το σωληνάκι, έκαναν εξαέρωση και όλα καλά. Εκεί όμως διαπιστώθηκε από τον υπεύθυνο του συνεργείου ότι το πεντάλ κατεβαίνει τέρμα κάτω. Το δοκίμασε ο τεχνικός και είπε ότι έτσι δουλεύει.
Πηγαίνοντας στο σπίτι ακούστηκε μετά από μερικά φρεναρίσματα και πάλι το σφύριγμα.
Τώρα θέλει μετά την δουλειά να το ξαναπάω να ξαναμείνει και να δούμε τι θα γίνει. (Έκανα και ρήμα.)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από makiscorolla
Γιαννη το αυτοκινητο ηταν οκ πριν το ατυχημα?αν ναι τοτε αφου τους πληρωσες βαλτους να κανουν κωλοτουμπες μεχρι να βρουν τι εχει,και πες τους δεν μπορω να πηγαινοερχομαι ολη την ωρα εδω δεν ειναι καφετερια.Στον πασχαλη απευθυνεσαι για το προβλημα των φρενων η στον παναγιωτη και τον δημητρη?
|
Ο Πασχάλης δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι. Φανοποιείο είναι, δεν κατέχει τα μηχανικά. Το βλέπει το αυτοκίνητο ο Αντώνης και ένα άλλο παλικάρι (τεχνικός) που δεν θυμάμαι το όνομα του.
Ο Παναγιώτης και ο Δημήτρης τα ραντεβού κανονίζουν. Τώρα θα πρέπει να μου βρει και αυτοκίνητο ο Δημήτρης γιατί αρχίζω και έχω πρόβλημα στην δουλειά μου. Όλα αυτά γίνονται μετά το ατύχημα. Πρίν όλα δούλευαν ρολόι!!!