Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-08-10, 21:19
Το avatar του χρήστη tasos 4age 2v
tasos 4age 2v Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 191
tasos 4age 2v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γιαυτο υπαρχουν αλωστε και τα aftermarket προ'ι'οντα. δεν τα φτιαχνει ολα τα η toyota συνεργαζεται και με αλλες εταιριες πχ. denso, yamaha, castrol, oem και παει λεγωντας. αρα καποια πραγματα πρεπει να ειναι απο την toyota και καποια να ειναι aftermarket ετσι παει ειναι νομος απο εδω και περα ο καθενας κανει τις επιλογες του στο τι θα βαλει στο αμαξι του.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-08-10, 22:22
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Σίγουρα είναι όπως τα λες αλλά εδώ μιλάμε να γράφει επάνω η μπαταρία toyota και να είναι made in Spain. Δεν μιλάμε να είναι πχ Denso, ή Aisin, οπότε στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι συνεργασία με άλλη μάρκα! Το σημαντικό είναι το θέμα της εγγύησης, ξέρουμε τι ακριβώς περιπτώσεις καλύπτει? επίσης καμια τιμή για 55amper μπαταρία αν ξέρει κανείς.
Απάντηση με παράθεση
Aπαντηση
Παλιά 19-08-10, 22:42
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Aπαντηση

Aν εβαζες τερμα το ηχοσυστημα φιλε Νικηφορε καλα θα εκαναν να μην στην αλλαξουν...Τα αμαξια απ τη μανα τους εχουν μια χαρα ηχοσυστημα για να ακουμε σε λογικες εντασεις δεν χρειαζεται να τα κανουμε ντισκοτεκ προσθετοντας διαφορα...Ειπε κανενας κατασκευαστης να βαλουμε woofers και ενισχυτες? Δε νομιζω...Δεν ειναι υποχρεωμενοι να καλυπτουν τα ''πειραγματα''...Αν παμε κατα γραμμα με τις οδηγιες του κατασκευαστη τοτε σε πληροφορω οτι καλυπτουν την εγγυηση...Η οικογενεια μου εδω και 22 χρονια οδηγαει μονο TOYOTA COROLLA...Μας εχουν καλυψει την εγγυηση ολες τις φορες που το δικαιουμασταν...Και μπαταρια μας εχουν αλλαξει...Ομως ειναι τελειως εργοστασιακα τα αυτοκινητα μας...Τα παντα αυθεντικα, μεχρι και τα cd players ειναι αυθεντικα (σαν γνησια αξεσουαρ)...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-08-10, 23:24
NikiforosGT Offline:
Moderator

ρώτησα κάτι όμως και λες άσχετα, και ξαναλέω ας πουμε για τον Α-Β λόγο τα παίξει η μπαταρία πως θα το ξέρουν? δλδ τι ακριβώς καλύπτει η εγγύηση? λένε κάτι δλδ γράφει κάτι? πως λένε ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση? δε νομίζω να σου λένε αν έχεις ηχοσύστημα, συναγερμό ή βάζεις GPS δεν σε καλύπτει η εγγύηση? μου φαίνεται πολύ παράξενο να δίνουν εγγύηση σε κάτι τόσο αναλώσιμο! βασικά δεν έχω ρωτήσει και ποτέ αν δίνουν, αλλά όσες μπαταρίες είχα πάντα άντεχαν πάνω από 3 χρόνια έτσι κι αλλιως, και με ηχοσυστήματα και με ότι θες πάνω!

btw αυτό που είπα με το ηχοσύστημα είναι ΑΝ το βάλεις χωρίς να έχεις ανοιχτό μοτερ αλλιώς φορτίζει το δυναμό και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, εκτός αν μιλάμε για υπερβολικά πράγματα με 10 ηχεία κτλ κτλ που εκεί δεν ξέρω τι γίνεται.

Υ.Γ τώρα είδα ότι υπάρχουν και άλλα θέματα με ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ και είναι στο support. To ένα από αυτά είναι εδώ.
http://www.corollaclub.com/forums/sh... 4%E1%F1%E9%E1
Επίσης εδώ : http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=11827&page=2
και λέει και πολλά καλά και ωραία τεχνικά πραγματάκια. Μήπως να συγχωνευτουν λιγάκι τα posts αφού παρόμοια θέματα υπάρχουν τουλάχιστον 2-3 και ανήκουν και στο γενικό SUPPORT ?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-08-10 στις 23:57.
Απάντηση με παράθεση
Aπαντηση
Παλιά 20-08-10, 01:44
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Aπαντηση

Εχει ενα ''ματακι'' πανω η μπαταρια...Αυτο πρεπει να ειναι πρασινο...Αν μαυρισει θελει φορτιση...Για να στην αλλαξουν στην εγγυηση νομιζω πρεπει να γινει ασπρο...Αν γινει ασπρο βγαινει off η μπαταρια και στην αλλαζουν τσαμπα στο διαστημα των 3 ετων...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-08-10, 08:36
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νομίζω ότι θα σου αλλάξουν την μπαταρία αν χαλάσει, όχι αν ξεφορτιστεί. Αν ξεφορτιστεί θα σου πουν απλά φορτισέ την. Τώρα αν έχεις ηχοσύστημα και το δουλευεις με την μπαταρία και την ξεφορτισεις 5-6 φορες και χαλάσει, νομίζω θα την αλλάξουν με μια μικρή επιφύλαξη. Αν όμως το αμάξι είναι όλο μαμά νομίζω ότι θα στην αλλάξουν. Η 55 AH είναι κάπου στα 100 ευρώ αν θυμαμαι καλα.

EDIT: Η μπαταρια έχει 2 χρόνια εγγύηση όχι 3
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-08-10, 09:27
NikiforosGT Offline:
Moderator

οκ τώρα κατάλαβα πάντως μου έχει τύχει να γίνει μαύρο μόνο μετά από 3 χρόνια χρήσης και σε 2 μπαταρίες και παρόλο ότι δοκιμάσαμε φόρτιση η μπαταρία ποτέ δεν επανήλθε στα λογικά της. Αν σώσει και ξεφορτίσει εντελώς πάει για πέταμα όπως και να έχει. Η εγγύηση φαντάζομαι είναι αν πάθει η μπαταρία καμια ζημιά όπως πχ βραχυκυκλωμα, αν και σπάνιο έχει τύχει! γιατί σε λιγότερο από 3 χρόνια να χαλάσει από χρήση δεν το νομίζω, εκτός αν είναι χειμώνας και κάθεται το αμάξι σε ακινησία και δεν το βάζει ποτέ κανένας μπροστά. Στο άλλο θέμα είχα γράψει ότι ο πατέρας μου που είχε πάρει νέο το micra jive του 1997 την μαμά μπαταρία την άλλαξε στα Καλοκαίρι του 2008!!!! απίστευτο??? κανείς δεν το πιστεύει! καλά πως κράτησε τόσα πολλά χρόνια?
εχει τύχει κανείς να έχει χρόνια μπαταρία από Toyota να μας πει πόσα χρόνια του κράτησε? όσες έχω αλλάξει εγώ Γαλλικές και Γερμανικές μάρκες ποτέ δεν κράτησαν πάνω από 3 χρόνια! και το κακό είναι οτι παρόλο που έχω βολτόμετρο δεν σε προειδοποιουν! συνήθως μια μέρα δεν παίρνει μπρος το αμάξι, βλέπω το βολτόμετρο στα 8 volts πχ και λέω πάει η μπαταρία!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-08-10, 09:51
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νικηφόρε, έχω και μια 101 (αυτόματο αν έχει σημασία) που πρέπει να της αλλάξω μπαταρία (έχει μείνει ήδη μια φορα). Νομίζω χρειάζεται 45 Ah αλλά λέω να βάλω 50-55. Ψάχνω και εγώ GS Yuasa που είναι γιαπωνεζικες αλλα βρίσκω μονο για μηχανακια. Ξέρεις που μπορώ να βρώ? Αν δε θες εδώ με pm. Ευχαριστω

Και εμενα οι ευρωπαικές 3ετια μου βγάζουν
Απάντηση με παράθεση
Aπαντηση
Παλιά 20-08-10, 12:42
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Aπαντηση

Εμενα οι μπαταριες που φοραγαν απ το εργοστασιο τα Corolla μας κραταγαν πολλα χρονια...7-8 χρονια...Μετα οταν τις αλλαζαμε οι αλλες κραταγαν 4ετια το πολυ...Απ το εργοστασιο φορανε φοβερες μπαταριες ολα τα αμαξια...Το εχω παρατηρησει αυτο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-08-10, 12:52
NikiforosGT Offline:
Moderator

Καρασυμφωνώ και με τους 2, όντως έτσι είναι! οι εργοστασιακές κρατάνε πολλά χρόνια και μετά τουλάχιστον σε εμένα 3 με το ζόρι! Γιαπωνέζικες όχι δεν έχω δει και δεν ξέρω που θα βρούμε! οι Bosch που είναι Γερμανικές λένε είναι καλές αλλά και ακριβές, ενώ κάτι Γαλλικές πχ Delphi που έχω δοκιμάσει 3 χρονάκια με τα 1000 ζόρια.

Y.Γ http://www.corollaclub.com/forums/sh...946#post391946 εδώ έχει άλλο ένα σχετικό θέμα και έχω βάλει κατι ερωτήσεις, αν ξέρει κανείς ας απαντήσει εκει, δεν τα έβαλα εδώ επειδή δεν έχουν να κάνουν με την Ε12!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Μπαταρια iempan TOYOTA COROLLA E 12 9 28-09-13 16:24
Τι μπαταρια να βαλω? DJKEY TOYOTA COROLLA T-SPORT 48 16-12-09 14:00
ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΑΜΑ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ BANNER?? theo7872 SUPPORT 8 25-03-09 19:29
Τι Μπαταρια? ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ SUPPORT 12 12-05-06 01:31
ΜΠΑΤΑΡΙΑ john SUPPORT 9 02-07-04 13:07

Page generated in 0,16729593 seconds (82,08% PHP - 17,92% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:02.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com