Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ChrisK
Ρε παιδια εχω μπλεξει απο την μια μου αρεσει ο ηχος που κανει η φιλτροχοανη αλλα οι περισσοτεροι μου λενε οτι καλητερο και για το αμαξι αλλα και για τα σχετικα με την ταχυτητα ειναι το πανελ! Εσεις τι λετε?
|
Σε αποδοση δεν ξερω πιο ειναι καλυτερο (αν και εχω την αισθηση οτι με την χωανη παει λιγο καλυτερα στα <<ψηλα>> σε αντιθεση με το πανελ που δεν καταλαβα ουδεμια βελτιωση) παντως προσωπικα επειδη τα δοκιμασα και τα 2, το πανελ το πουλησα μεσα σε μια εβδομαδα (τσαμπα λεφτα προσωπικη μου αποψη) καθως δεν ξερω αν και ποσο ιπποδυναμη μπορει να δωσει σε ενα μαμα αυτοκινητο προσωπικα εγω δεν ειδα διαφορες σε επιδοσεις ( ε τι περιμενες θα μου πεις), αλλα ουτε και στο ηχο σε αντιθεση με την χωανη που ο ηχος αγριευει για τα καλα!
Αν σου αρεσει ο ηχος της χωανης μην το σκεφτεσαι τσιμπα τη..Και γω την τοποθετησα γιατι κανει γ@ματο ηχο (αν και τωρα βαρεθηκα και ειμαι με το μαμα φιλτροκουτι εδω και παρα πολυ καιρο
)!
Γενικα παντως αν σκεφτεσαι η νομιζεις οτι θα δεις τιποτα τρελες διαφορες ειτε με το πανελ ειτε με τη χωανη σε επιδοσεις σε ενα μαμα αυτοκινητο κρατα τα λεφτα σου και μεινε με το μαμα φιλτρο, αλλιως αν γουσταρεις το θορυβο την χωανης προχωρα!