Καταρχήν θα πρέπει να μας πεις αν είναι η έκδοση με τον κλιματισμό ή με το απλό A/C. Επειδή έχω αφαιρέσει πολλές φορές από το δικό μου που έχει κλιματισμό θα σου πω μονο αυτη την διαδικασία. Για αυτά που έχουν A/C ξέρω μόνο την θεωρία αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι ισχύει επειδή δεν έτυχε να βγάλω ποτέ!
Ξεκινάς και ξεκουμπώνεις το πλαίσιο γύρο από τον λεβιέ ταχυτητων, βγαζεις το τασακι, ξεκουμπωνεις την κεντρική κονσόλα και την απομακρύνεις ξεκουμπώνοντας και τις φίσες του κλιματισμου, του ρολογιου κλπ.
Στην συνέχεια έχει στο βαθος του RCD 4 βίδες (2 πανω και 2 κατω). Με προσοχή βγάζεις όλο το συγκρότημα με το RCD και τους αεραγωγούς. Ξεκουμπωνεις τις φίσες απο το ηχοσυστημα και το έχεις στο χερι.
Τώρα πρέπει να ξεβιδώσεις τις βίδες με τις οποίες συγκρατείται το ηχοσύστημα πάνω στο πλαίσιο με τους αεραγωγούς!
Με την ανάποδη διαδικασία βάζεις το νέο και συναρμολογείς.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 24-07-10 στις 15:00.
|