Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop |
|
|
21-07-10, 18:05
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες σας. Ειναι πραγματικα πολυ ομορφο να σε βοηθουν ολοι.
Γιαννη και η υπολοιποι ποσο περιπου παει ολη η αγωρα+τοποθετηση? Το θεμα με το φιλτρο δεν το καταλαβα ακομη.Δηλαδη τι παραπανω θα σου προσφερει ενα φιλτρο λαδιου της trd που εχει τριπλασια+ τιμη απο το μαμα?
22-07-10, 00:03
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΕΡΟΙΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N.
Σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες σας. Ειναι πραγματικα πολυ ομορφο να σε βοηθουν ολοι.
Γιαννη και η υπολοιποι ποσο περιπου παει ολη η αγωρα+τοποθετηση? Το θεμα με το φιλτρο δεν το καταλαβα ακομη.Δηλαδη τι παραπανω θα σου προσφερει ενα φιλτρο λαδιου της trd που εχει τριπλασια+ τιμη απο το μαμα?
|
Νομιζω πως εχουν αναλυθει αυτα που ηθελες για το ψυγειο. Το φιλτρο απλα θα σου δωσει πιο ελευθερη ροη...
Κοστος: 135 ο ανταπτορας της Mocal, 160 ψυγειο 19σειρων Mocal με σωληνωσεις και απο εκει και περα τι θα σο παρει ο μηχανικος σου...
Και δυο προχειρες φωτο...
|
|
22-07-10, 12:22
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V
Ο κατασκευαστης δεν προορισε ποτε το μοτερ αυτο για θερμα κλιματα σαν της Ελλαδας οποτε ακυρο...
|
To μοτερ αυτο εβγαινε σε corolla GT στην Αφρικη οποτε ΕΚΥΡΟ!
Η αντλια οσο ανθεκτικη και να ναι δεν μπορει να κανει κατι.. Δε διαβαζει δηλαδη χαμηλη πιεση και δινει παραπανω, αφου δεν εχει μεταβλητο γραναζι.. Η παροχη λαδιου απο αυτη ειναι σταθερη/στροφες.. Αρα οσο το περιοριζεις εσυ τοσο θα κοβει αναλογικα/στροφες.. Ιδανικα με ψυγειο λαδιου θα επρεπε να βαλεις λιγο μικροτερη τροχαλια στην αντλια για να σου δινει παραπανω πιεση ιση με τη διαφορα του κοψιματος απο το ψυγειο (0.5-1 bar)..
Το φιλτρο λαδιου της TRD ειναι πιο ελευθερο οποτε περιοριζει λιγοτερο την πιεση.. 3 φορες πανω κανει αν το παρεις απο τους απατεωνισκους εδω, εγω 16Ε τα επαιρνα απο Japan.. Moλις ειναι να φερεις κατι, παιρνεις και 2-3 τετοια να εχεις..
|
22-07-10, 14:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Μονο που δεν γίνεται να βάλεις χέρι στην τροχαλία της τρόμπας λαδιού αφού πιάνει κατευθείαν πάνω στο στρόφαλο....
|
22-07-10, 17:16
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Γιαυτο εγραψα "ιδανικα"..
Ολα γινονται αλλα ειπαμε να βαλουμε ενα ψυγειο λαδιου, αν ειναι να ανοιγουμε μοτερ να κατασκευαζουμε τροχαλιες και να αλλαζουμε ιμαντες γινεται πιο πολυπλοκο.. Απλα εγραψα πιο ειναι το σωστο..
|
22-07-10, 17:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Εγω το κατάλαβα πως το έγραψες, αλλά πιστευω ότι ερχοταν η ερωτηση του τύπου... "και που θα βρω μεγαλύτερη τροχαλία???"
|
22-07-10, 19:43
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Mικροτερη, για να γυριζει πιο γρηγορα..
|
|
|
|
22-07-10, 22:21
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman
To μοτερ αυτο εβγαινε σε corolla GT στην Αφρικη οποτε ΕΚΥΡΟ!
Η αντλια οσο ανθεκτικη και να ναι δεν μπορει να κανει κατι.. Δε διαβαζει δηλαδη χαμηλη πιεση και δινει παραπανω, αφου δεν εχει μεταβλητο γραναζι.. Η παροχη λαδιου απο αυτη ειναι σταθερη/στροφες.. Αρα οσο το περιοριζεις εσυ τοσο θα κοβει αναλογικα/στροφες.. Ιδανικα με ψυγειο λαδιου θα επρεπε να βαλεις λιγο μικροτερη τροχαλια στην αντλια για να σου δινει παραπανω πιεση ιση με τη διαφορα του κοψιματος απο το ψυγειο (0.5-1 bar)..
Το φιλτρο λαδιου της TRD ειναι πιο ελευθερο οποτε περιοριζει λιγοτερο την πιεση.. 3 φορες πανω κανει αν το παρεις απο τους απατεωνισκους εδω, εγω 16Ε τα επαιρνα απο Japan.. Moλις ειναι να φερεις κατι, παιρνεις και 2-3 τετοια να εχεις..
|
ΑΚΥΡΟ απο την ΤΟΥΟΤΑ την ιδια... Το 20ν δεν φορεθηκε ποτε σε corolla gt η απλη... Μονο σε LEVIN... Corolla GT ειπηρχε με τα 125 αλογα... Ψαξτο λιγο καλυτερα... Εγω εχω περασει ατελοιωτες ωρες μεσα στο ιντερνετ κ η μονη αναφορα που βρηκα σε αυτο το μοτερ ως επισημη εισαγωγη σε αλλη χωρα εκτος Ιαπωνιας ηταν η Αυστραλια αν θυμαμαι καλα αλλα το ασημοκαπακο γιατι δεν ειχε τοσους πολλους ρυπους οσο ειχε το μαυρο.... Κ οσο για την αντλια κ εδω εισαι λαθος... ποιος σου ειπε οτι η πιεση στην αντλια ειναι σταθερη σε αναλογια στροφων?? Η αντλια ανεβαζει πιεση εκθετικα παντα σε σχεση με τις στροφες. Αυτο που δεν ξερεις ισως επειδη δεν ετυχε να την εχεις παρει ποτε στα χερια σου ειναι οτι την πιεση την καθοριζει μια οπη που στραγγαλιζεται απο μια ατσαλενια μπιλια σε σχημα ρεβυθιου. Αυτην την παταει ενα ελατηριο με συγκεκριμενη σκληροτητα. Αναλογα τις στροφες ανεβενει κ η πιεση αλλα δεν ξεπερναει ποτε την προκαθορισμενη απο την σκληροτητα του ελατηριου πιεση.Αν ηθελα ειχα την επιλογη να ανεβασω την πιεση κατα 1-2bar με την αλλαγη του ελατηριου με αλλο πιο μαλακο. κ προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν το παιζω εξυπνακιας απλα το εχω ψαξει εκτενος κ επισταμενος το θεμα. Οπως επισης μη μου μιλας για πιεση υγρων γιατι ειμαι υδραυλικος κ καθε μερα παιζω με αυτα τα πραματα νερο-λαδια κτλ....
|
23-07-10, 15:24
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V
ποιος σου ειπε οτι η πιεση στην αντλια ειναι σταθερη σε αναλογια στροφων?? Η αντλια ανεβαζει πιεση εκθετικα παντα σε σχεση με τις στροφες.
|
Το ιδιο πραγμα λεμε.. Ισως να μην το διατυπωσα σωστα αν και νομιζω ηταν σαφες.. Σταθερη ανα στροφες εννοω οτι στις τοσες στροφες θα ειναι τοσα bar, στις αλλες, αλλα bar κτλ.. Προφανως ξερω οτι ανεβαινει οσο ανεβαινουν οι στροφες, γιαυτο και μιλησα για μικροτερη τροχαλια, αλλιως δε θα χε νοημα να μιλησω.. Και φυσικα ανεβαινει μεχρι καποια πιεση την οποια οπως ειπες καθοριζει το restrictor..
Oσο για την corolla GT:
Παρε το λινκ τωρα, γιατι κι εγω εχω φαει απειρες ωρες σε ψαξιμο..
http://www.cardomain.com/ride/804063 Δες οτι εβγαινε ετσι και σε εργοστασιακη μορφη..
Ομορφο ε? Πως σου φανηκε?
|
23-07-10, 20:58
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
γιωργο οτι σου ειπε ο νικος απο βεροια μαζι τα βαλαμε και με βοηθεια απο τσαφτσουφ φυσικα..οσο αφορα τα φιλτρα,εγω επειδη πριν τοποθετησω ψυγειο λαδιου ειχα φιλτρο λαδιου trd και ειχα μεσα οργανο πιεσης λαδιου και εβλεπα την πιεση ποσο επαιζε,ειχε διαφορα με το μαμα φιλτρο περιπου οσο ειπε ο carinaman περιπου 0,5...οταν εβαλα ψυγειο λαδιου ειδα οτι ανεβηκε η πιεση στο οργανο περιπου + 0,5 και οταν το σκιζω δεν πεφτει ευκολα,περιμενω το επομενο trackday στις σερρες για να δω διαφορες με την αλλη φορα που ημουνα χωρις ψυγειο και εφτασε να πεσει η πιεση στο 1-1,5!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρηστος : 23-07-10 στις 22:01.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16986609 seconds (81,24% PHP - 18,76% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|