Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από starlet_4age_bt
παιδια δοκιμαστε και με οδοντοκρεμα πριν πατε να δωσετε τα λεφτα σας(40 γιουρο)..το δοκιμασα και ειχε καλο αποτελεσμα.την ιδεα δεν την σκεφτηκα εγω,την βρηκα καπου,δεν θυμαμαι,και μετα βρηκα και βιντεο στο γιουτιουμπ
http://www.youtube.com/watch?v=CKAshYmrExc
|
το θεμα δεν ειναι οτι τα δικα μας θαμπωνουν αλλα ξερενωνται!
Εγω ειχα δοκιμασει τα παντα τι αλοιφαδορους,τι ειχαν ερθει απο paint bul και απο αλλου,ολοι μου ελεγαν οτι αυτο και καλα δεν ειναι απο τον ηλιο και οτι ο προηγουμενος που το ειχε θα του ειχε πεσει καμια κολα πανω (ολο τετοια ολοι) ειχα αγανακτησει και ειχα ξοδεψει πανω απο 80e...
Η μονη λυση ειναι ή να τα προλαβεις οταν ειναι ακομα θαμπα και οχι ξεραμενα ή αν ειναι ξεραμενα να κανεις αυτην την πατεντα.
Προσωπικη μου γνωμη... να βοηθεισω θελω.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
καλά γιατί υπάρχει αυτό το θέμα με τα φανάρια της Ε12? είναι πλαστικά??? γιατί στην ΕΕ111 δεν έχει θέμα (που είναι γυάλινα), φυσικά δεν μιλάμε για υγρασίες που μπορεί πχ να έχουν πάρει μέσα νερά και έχουμε άλλο θέμα, αλλά για την γνωστη θαμπάδα και μερικές φορές είναι και κιτρινάδα!
|
ψευτικα τελειως τα φαναρια μας εκτος του οτι υπαρχει αυτο το προβλημα με την θολουρα,με ενα ακουμπημα στον προφυλακτηρα σπανε για πλακα τουλαχιστον 2 βασεις απο τα φαναρια....