Πέρσι λόγω του ότι έχω εξοχικό στον Τύμβο Μαραθώνα είδα τις φωτιές και από κοντά. τι να πω δεν ξέρω, πραγματικά ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ άφησαν από το Σέσι Γραμματικού η φωτιά να κοντέψει να κάψει ακόμα και την Εκάλη!!!! απορίας άξιο! δλδ είναι ΤΟΣΟ απίστευτο που πιστεύω πως την άφησαν σκόπιμα! φυσικά εννοείτε ότι ΟΛΑ αυτά όπως και τα σημερινά είναι ΚΑΘΑΡΑ εμπροισμοί. Και φταίει το κράτος γιατί με τους #$#$#$%$νόμους που έχει βοηθάει τα λαμόγια που έχουν διάφορες κτηματομεσητικές εταιρίες και χωρίζουν κομμάτια καμμένης γης και τα κάνουν οικόπεδα σε καλές περιοχές, τα νομιμοποιούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ με τα διάφορα βύσματα που έχουν και όλα καλά μετά από μερικα χρονάκια! θέλετε παραδείγματα? έχω ΑΠΕΙΡΑ!
Στην λεωφόρο Σουλίου στο Σούλι κοντά στον Σχοινιά έχει αριστερά οικόπεδα με βίλες και πισίνες, πριν μερικά χρόνια εκει είχε δάσος και κάηκε ολοσχερώς! ΠΟΤΕ δεν αναδασώθηκε και τώρα να το αποτέλεσμα!
Στην λεωφόρο Σχοινιά (εγινε το 2004 όπως και η Σουλίου) μια από τα ίδια. Πήγα πρόσφατα και είναι ΟΛΑ στο σχέδιο ΧΩΡΙΣ να εχουν καν οι δρόμοι εκεί πινακίδες και φανάρια!!! και με χωματόδρομους! τα ίδια και στα δικαστικά του Σχοινιά!
Στο Γραμματικό πριν το χωριο τα βουνά κάηκαν κάποτε πριν χρόνια μετά από μεγάλες πυρκαγιές, δεν έμεινε πευκο τπτ! τώρα ξέρετε τι είναι??? σπίτια και χωράφια ΟΛΑ περιφραγμένα! τα ίδια γίνονται παντού και στον Διόνυσο, Πεντέλη κτλ.Το κράτος τα τσεπώνει, πολεοδομία, δήμοι κτλ και το παίζουν κινέζοι τα λαμόγια. Πολλές εκτάσεις ΔΕΝ είναι στο κτηματολόγιο και τώρα έχουν βρει ευκαιρία τα καίνε και τα καταπατάνε! να τα θυμάστε αυτά και θα δείτε μετά από χρόνια. Το κράτος δεν κάνει τπτ, απλά ΔΕΝ υπάρχει! και μετά λέμε για την πυροσβεστική???? μη πω για τα ΜΗΔΕΝΙΚΑ μέτρα προστασίας! ΕΛΕΟΣ ποιά! κάθε χρόνια τα ίδια και εμείς θεατές στο ίδιο έργο με τους ίδιους σκηνοθέτες!
Ξεχασα να πω ότι ήξερα παραλία που έκαψαν ΟΛΗ την ακτη κατά μήκος, γέμισαν πίσες τα βράχια! δεν ξαναπατήσαμε εκει και μετά από 2-3 χρονια την βρήκαμε ΟΛΗ περιφραγμένη και με βίλα μέσα!!! αν παω εκει και τα κάνω όλα λίμπα εγώ θα φταίω????
|