Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-07-10, 18:52
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Δεν ξέρω ποιός είναι ο Μάτσας και ούτε και με ενδιαφέρει, αλλά το σωστό σωστό! ΤΕΛΟΣ και είμαι κάθετος στις απόψεις μου και δεν είναι απλά μια άποψη αλλά το σωστό και το δίκαιο! δεν θες να έχεις πινακίδες? δεν θες τελη? μπράβο σας (γενικά μιλάω) αλλά τα αμαξάκια στα σπιτάκια σας και όχι σε δημόσιους χώρους! απλά πράγματα!

Και για του λόγου το αληθές δείτε εδώ :
http://www.cityofathens.gr/el/kathar...immena-oximata
Ετσι έτσι γουστάρω με 1000!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-07-10, 19:14
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από konkon Εμφάνιση μηνυμάτων
Για τα τέλη έχεις δίκιο!
Για το παρκάρισμα πάλι έχεις δίκιο!
Είσαι αγανακτησμένος και θέλεις τις παροχές για τις οποίες πληρώνεις!
Μαζί σου είμαι!

Αλλά, δεν έχεις το δικαίωμα να ''δίνεις'' το αυτοκίνητο που για τον α ή β λόγο είναι παράνομα παρκαρισμένο, χωρίς να πληρεί τις προυποθέσεις!
Υπάρχον ειδικά συνεργεία από τον κάθε δήμο, που είναι υπεύθυνα για τέτοιου είδους αυτοκίνητα!

Τώρα θα μου πεις, και ποιός θα τους ειδοποιήσει?Πάντως όχι εγώ, γιατί έτσι έχω και ένα μερίδιο ευθύνης στην μετέπειτα αναζήτησή του από τον ιδιοκτήτη του!
Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις που το πάω?
Δεν είπα μην το πάρετε κύριε γερανέ του δήμου!!!!
Λέω ότι δεν θα πάρω τηλ. για να έρθετε να το πάρετε!!!

Βασικά ίσως αυτός ο ζαμανφουτισμός που μας διακατεχει όλους (βαζω και τον εαυτο μου μέσα) φταίει για την καταντια της χωρας μας (εκτος φυσικά από τους πολιτικούς μας...).

Αν δεν κάνουμε και κατι εμεις (και δεν κουνησουμε και το δικο μας χεράκι) δεν μπορουμε να τα περιμενουμε όλα απο το κρατος (και ειδικά απο αυτο το κρατος....).

Αν καποιος ερχοταν και παρκαρε το αμαξι του στο γκαραζ σου που εσυ πληρωνεις με τα δεδουλευμενα σου που δεν σου περισσεύουν τι θα εκανες? Δεν θα του εκανες καταγγελία? ή θα ελεγες" καλυτερα οχι μη με πουνε Αρτεμη Ματσα..."?

Παρομοια ειναι και η κατασταση με τα παρανομα παρατημενα. Σε επηρεάζει άμεσα αυτη η κατασταση μιας και καποιος παρανομος τρωει χωρο απο εσενα τον νομιμο (που εσυ πληρωνεις).

Φυσικα και πρεπει να το καταγγείλεις και αυτοι οι χαρακτηρισμοί του στυλ "αρτεμη ματσα" ειναι το λιγοτερο απαραδεκτοι και θρασυδειλικοί (με την εννοια οτι δεν υπαρχει ενα σωστο επιχειρημα απο αυτον που σε αποκαλει ετσι).

Πληρωνω τους φορους μου (και μαλιστα 2000% παραπανω απο αυτο που θα επρεπε ετσι σκατα που τα εχουν κανει οι πολιτικοι μας) και απαιτώ να εχω το αντιτιμο που μου αναλογει. Ειτε αυτο λεγεται εξυπηρετηση σε μια δημοσια υπηρεσια, είτε αυτο λέγεται χρηση του δημόσιου δρόμου.
Γιατι ο αλλος που δεν πληρωνει να εχει τα ιδια προνομια με εμενα? Όπου μπορω λοιπόν (και βασικά όλοι μας) πρεπει να διεκδικούμε αυτό που δικαιωματικά μας αναλογεί.

Οποτε υπαρχει κίνδυνος αν δεν σε πουνε Αρτεμη Μάτσα να σε πουνε Αρτέμη Μ@λ@κ@... και εγω προσωπικα προτιμώ το πρώτο.

Αν φτασουμε στο σημείο να θεωρούμε λάθος και σπιουνιά το νόμιμο και ηθικό... τι να πω... Ας καθόμαστε να μας βιάζουνε και να μην το μαρτυραμε μη μας κακοχαρακτηρίσουν...

Δεν εχω καμια διαθεση να τσακωθω. Απλή συζήτηση κάνω και θετω την αποψη μου με σωστά επιχειρήματα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-07-10, 20:57
konkon Offline:

Μοντέλο: ΑΕ-82GT
Περιοχή: NIKAIA
Δύναμη Σεβασμού: 233
konkon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από konkon Εμφάνιση μηνυμάτων
Y.Γ. Επειδή είμαι σίγουρος πως κάποιοι θα έχετε αντιρρήσεις ή διαφωνία (άποψή σας), έχω κάθε καλή διάθεση να συζητήσω και όχι να μαλώσω!
Εννοείται δε πως σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλω να θίξω τον NikiforosGT!
Ήταν η αφορμή για μια σειρά γερανοσηκωνωοποτεγουστάρω που μου έχουν συμβεί!
Kαι είπεν ο εαυτός μου!!!!!!!!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Φυσικα και πρεπει να το καταγγείλεις και αυτοι οι χαρακτηρισμοί του στυλ "αρτεμη ματσα" ειναι το λιγοτερο απαραδεκτοι και θρασυδειλικοί

Κύριε Δικηγόρε,
Η όποια προσωπική επίθεση προς το άτομόν μου, κάθε άλλο παρά νόμιμο το κάνει αυτό!
Το να δημοσιεύονται τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί σε δημόσιας ομιλίας τόπικ, δεν νομίζω ότι αρμόζει σε έναν διαχειριστή site!
Και αν κατάλαβα καλά, έχουμε μοναρχία???
Ο καθένας λέει την άποψή του και το συγκεκριμένο τόπικ, γι αυτό και μόνο τον λόγο υπάρχει!
Πρέπει να συμφωνούμε όλοι με ότι θεωρείτε εσείς σωστό?

Είμαι κι εγώ moderator σε άλλο αυτοκινητιστικό club και όταν θεωρώ ότι κάποιο μέλος παραφέρθηκε, τον προειδοποιώ μέσω pm!!!!!!!!!!!!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν εχω καμια διαθεση να τσακωθω. Απλή συζήτηση κάνω και θετω την αποψη μου με σωστά επιχειρήματα.
Το βλέπω ..........
Τα ''σωστά'' επιχειρήματα είναι άποψή σου!
Μην βάζεις λόγια ....

Υ.Γ.1. Αν και εφόσον αν, ο NikiforosGT νομίζει ότι τον προσέβαλα με τον βιαστικό ισχυρισμό μου, ζητάω συγγνώμη!

Υ.Γ.2 Αυτή την φορά πρόσεξα πάααααρα πολύ πριν πατήσω αυτό το κουμπί που λέει πάνω !post!.
Απαιτώ να το κάνουν όλοι όσοι με αναφέρουν ή απευθυνθούν σε εμένα!

Ευχαριστώ!
Παλιά 15-07-10, 00:17
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
To θεμα ληγει εδω γιατι θα το παρατραβηξουμε και δεν θα ειναι ωραιο. μιλησα με τον κωστα και δεν ηθελε να παρεξηγηθει πανω σε αυτο το θεμα απλα οπως και εγω με ποναει να βλεπω ενα παλιο αυτοκινητο να καταληγει skrap.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-10, 00:43
vavilon Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 207
vavilon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
θα επαναληφθω και θα ρωτησω... αφου ειναι ετσι οπως τα λετε-λεμε...μιπως τοτε οσοι εχουν γκαραζ πρεπει να αρχιζουν να φωναζουν οτι δεν χρισημοποιουν τοσο πολυ τους δημοσιους δρομους οσο οι αλλοι αρα πρεπει να πληρωσουν και μειωμενο σημα??????? Το δικαιο δεν ειναι αυτο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-10, 02:09
Το avatar του χρήστη SteliosT
SteliosT Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Auris 1.4L VVTI
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 227
SteliosT είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδιά από όσο γνωρίζω ενα αυτοκίνητο για να το παρει ο δημος πρωτα έρχεται κ βαζει αυτοκόλλητο ως προειδοποίηση. επίσης απο όσο γνωρίζω ο περιθώριο είναι κοντά στο 6μηνο.

επίσης, το μαζεύονται κάποια αυτοκίνητα από το δρόμο τα οποία όντως έιναι παρατημένα δεν είναι κ τόσο κακό από πολλές απόψεις όπως: καθαριότητα της περιοχής, ανακύκλωση υλικών κτλ.

βέβαια ως πρώτη κίνηση (αν φυσικά το όχημα είχε πινακίδα) θα ενημέρωνα την τροχαία μήπως είναι κλεμμένο και κάποιος άνθρωπος το ψάχνει.

εισαι στη ζωη μ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ η αρχη, ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗ!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-10, 08:42
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
σωστός ο στελιος !!

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-10, 10:07
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
@KonKon

Βασικά αν πρόσεξες σου εγραψα ενα ποστ με τετοιο τρόπο ωστε να καταλαβεις ότι οταν απευθυνεσαι σε καποιον χαρακτηρίζοντας τον προσβλητικά (σ.σ. Αρτεμη Μάτσα") δεν μπορείς μετά να το μαλακώνεις ή να το "σβηνεις" αναφέροντας φρασεις του στυλ "δεν εχω διαθεση να τσακωθω" και "δεν θελω να σε θιξω" κτλπ σαν να μη συμβαινει τίποτα.

Οταν προσβάλεις κάποιον... απλά τον προσβάλεις, και τον κανεις να αισθάνεται άσχημα. Δεν γίνεται να μην θες να τον θίξεις... Φασκεις και αντιφάσκεις στο ίδιο σου το ποστ. Σαν να γραψω εγω: "Όσοι έχουν 4efte ειναι καραγκιόζηδες - αλλα ΝικιφορεGT δεν θέλω να σε θιξω... Απλα την άποψη μου λεω..."
(Μην πεσετε να με φατε οι τουρμπακηδες! Τυχαιο παραδειγμα ηταν. )

Ε λοιπον, κάτι αναλογο σου εγραψα και εγω απλά για να καταλάβεις πως νιώθει ο αλλος. Και μπορω ό,τι επιχειρήματα θέτεις εσυ προς υπεράσπιση του εαυτού σου να τα θέσω και εγω!

πχ.
- Δημοσίευσες απαραδεκτο χαρακτηρισμο σε δημόσιας ομιλίας τοπικ.
- Δεν εχουμε μοναρχία και ειπα και εγω την άποψη μου (γι' αυτο το λογο υπαρχει το τόπικ).
- Δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι.
- Στο τέλος έγραψα πως δεν θέλω να τσακωθώ οπως εσυ.

κτλπ κτλπ...

Πραγματικά ο λογος που στο εγραψα έτσι το ποστ ηταν για να καταλάβεις τα ανωτέρω. Προς ενημερωση, ποτε δεν εχω καταγγείλει στο δημο παρατημενο αμαξι (αν και θα επρεπε). Αν και δεν σε ξέρω σου εχω ιδιαιτερη συμπάθεια γιατι βλέπω το μερακι που εχεις για τα αυτοκινητα και το project που εχεις αναλαβει και ειλικρινά σε χαίρομαι.

Απο τον τρόπο που απαντησες (νευριασμένα κτλπ) πιστευω πως το μηνυμα που ηθελα να σου περασω στο πέρασα.

Καλημερα και καλή συνέχεια!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-10, 10:34
konkon Offline:

Μοντέλο: ΑΕ-82GT
Περιοχή: NIKAIA
Δύναμη Σεβασμού: 233
konkon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
@madvinegar

Μπου θα του πεις του πυθαριού, μπου θα σου πει κι εκείνο!

Περίμενα τουλάχιστον να μην επαναληφθούν τα λόγια μου, από την αντίπερα όχθη!(δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, τρόπος του λέγειν)

Επίσης, μάλλον παρερμήνευσες κάποιους ισχυρισμούς μου, που στην γραφή του λόγου ίσως και εγώ να ήμουν βιαστικός ή απερίσκεπτος (και ζήτησα συγγνώμη, πράγμα που εσύ δεν έκανες), κάποιες φορές παρασυρόμαστε ασυναίσθητα και έστι πάτησα πιο γρήγορα το κουμπάκι απ ότι θα έπρεπε!

Η αντίδρασή μου, κάθε άλλο παρά νευριασμένη ήταν, καθώς ξέρω να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου και κάθε τι που μου ανήκει!
Έτυχε ο NikiforosGT να είναι η αφορμή, για μια σειρά ρουφιανιάς που μου συμβαίνει στο μαγαζί που έχω και να εκφράσω την γνώμη μου!
Είναι άδικο βλέπεις να ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ πεζοδρόμιο (μην ρωτήσετε πως είναι δυνατόν, το μαγαζί και η άδειά μου το επιτρέπει) και να σε δίνουν στην αστυνομία ή στον δήμο για δήθεν παράνομο παρκάρισμα ή μόλυνση του περιβάλοντος!
Κύριοι, μου αρέσουν τα αυτοκίνητα αντίκες, θα τα παρκάρω όπου γουστάρω αν είναι νόμιμα, θα έχω όοοοοοσα γουστάρω και όσον αφορά το πεζοδρόμιο το οποίο καταλαμβάνω, αυτό είναι δικό μου θέμα να μην σας νοιάζει!
Πληρώνω ρε, δεν πληρώνω?

Τα τελευταία ήταν ξέσπασμα!

Υ.Γ.Μήπως ήταν επίδειξη δύναμης?
Παλιά 15-07-10, 10:41
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και πρεπει να διαχωρισεις το παρανομο παρκαρισμενο αμαξι με το παρατημενο αμαξι..
Το παρανομο παρκαρισμενο αμαξι σε λιγες ωρες/1 μερα θα φυγει το παρατημενο θα ειναι για παντα εκει..
Ο Νικιφορος εχει απολυτο δικιο στο παρκαρισμα ουτε εσυ θα το καταλαβεις αν δεν πας σε περιοχη που ψαχνουν παρκινκ 1 ωρα.Ξερεις τι αγανακτηση μαζευεις αν ψαχνεις να παρκαρεις 1 ωρα?
Πλεον θεωρω μαγκα οποιος εχει σε μεγαλη πολη δικο του γκαραζ γλυτωνει απιστευτες ωρες ταλαιπωριας.
Αν θελουμε να ειμαστε τυπικοι σε αυτα που υπογραφουμε οταν δινουμε τις πινακιδες στην εφορια αναφερει χαρακτηριστικα:Το οχημα δεν πρεπει να ειναι παρκαρισμενο σε δημοσιο δρομο.
Υ.Γ.
mike γιατι εβαλες 4efte και οχι 3sgte???

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,19250011 seconds (84,49% PHP - 15,51% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:59.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com