Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > TOYOTA AURIS

TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-07-10, 20:55
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
οχι ρε γμτ! τα καλύτερα χάνω!!! γιατί τον κανατε ban? δεν πρόλαβα να γελάσω!!! επειδή δεν είμαστε άσχετοι και έχουμε γυρίσει videos μέσα σε αμάξια με κινητά, σταθερά, κάμερες με τρίποδες και ότι άλλο φανταστείτε είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδύνατον να μην κουνάει η εικόνα! ειδικά αν όπως λέει το σβήνωσε το κοντερ! που δλδ? και το έβλεπε έτσι? και ακόμα και να μην κούναγε το ίδιο, θα είχε κραδασμούς το αμάξι στον δρόμο και θα τράνταζε η εικόνα! μάλλον όντως είναι σκηνοθέτης του Hollywood και γυρίζει videos επιστημονικής φαντασίας! ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ γελάσαμε πάλι! για τις επιδόσεις του Auris δεν ξέρω και δεν μπορώ να πω αλλά αν ήταν έτσι..... δλδ ο 4E-FTE μου τι θα έκανε? 0-100 σε 5 secs? τυχαίο? ΔΕΝ νομίζω! :P

Y.Γ βάζω στοίχημα το αμάξι ήταν σηκωμένο στον αέρα και γιαυτό άλλαζε και έτσι και δεν κούναγε και το βίντεο! too simple!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-07-10, 14:15
Το avatar του χρήστη vnb
vnb Offline:

Μοντέλο: corolla Ε15 1.6 sol
Περιοχή: Νεάπολη Νικαίας
Δύναμη Σεβασμού: 224
vnb είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Δε νομίζω να στεναχωρήθηκε κανείς σας που τον έκανα ban για άλλη μία φορά...
Ελα τωρα ... εχουμε μαζευτει αρκετη για να μας κανεις τη χαρη να τον αφησεις λιγο ακομα....!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-07-10, 14:36
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Εντάξει, την επόμενη σας υπόσχομαι ότι θα τον αφήσω λίγο παραπάνω να παίξετε...
Παλιά 15-07-10, 19:55
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Βρηκα αλλο ενα βιντεακι για σύγκριση.

Λιγο πανω απο 10" εχει αν μετραω καλά (πχ 10.5")

http://www.youtube.com/watch?v=pBiA6...eature=related
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-10, 22:36
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 315
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Επειδη το αμαξι το εχουν οι γονεις μου κι επειδη το οδηγαω συχνα καπου στα 10,5 ειναι το 0-100 του που το εχω μετρησει.Η δυναμη του ειναι στα ψηλα,στα χαμηλα ειναι ψοφιο.Ομως με ενα speed booster ολα διορθωνονται!Τον πατερα μου δεν μπορω να πεισω να το βαλει ομως...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-07-10, 23:25
Το avatar του χρήστη TmNemesis
TmNemesis Offline:
Moderator

Μοντέλο: T Sport f/l 5d
Περιοχή: Johannesburg
Δύναμη Σεβασμού: 413
TmNemesis θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδη το αμαξι το εχουν οι γονεις μου κι επειδη το οδηγαω συχνα καπου στα 10,5 ειναι το 0-100 του που το εχω μετρησει.Η δυναμη του ειναι στα ψηλα,στα χαμηλα ειναι ψοφιο.Ομως με ενα speed booster ολα διορθωνονται!Τον πατερα μου δεν μπορω να πεισω να το βαλει ομως...
Βάλτο εσύ από μόνος σου.
Δεν είναι τίποτα 5 λεπτά υπόθεση.
Ένας φίλος μου είχε βάλει τούρμπο στο αμάξι του πατέρα του...,ένα passat.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-10, 04:29
Το avatar του χρήστη nipponpower
nipponpower Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 258
nipponpower είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Βρηκα αλλο ενα βιντεακι για σύγκριση.

Λιγο πανω απο 10" εχει αν μετραω καλά (πχ 10.5")

http://www.youtube.com/watch?v=pBiA6...eature=related

Απο τις χειροτερες προσπαθεις για 0-100 που εχω δει...
Οι ταχυτητες δεν πανε καν στο κοφτη και οι αλλαγες ειναι πιο αργες και απο replay...
Παλιά 16-07-10, 13:44
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 337
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από cool13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειχε 0-100 9 sec και εχω ανοιξει και με swift sport και ειμασταν μαζι 0-200 αρα επιβεβαιωνεται οτι ειναι πραγματικο το 9..Επισης να σας πω οτι το αμαξι ηταν το 1.6 124..Ετσι για να σας λυθουν οι αποριες και να φυγουν οι αμφιβολιες..Α και για το οτι ειναι ακινητη η καμερα απλως ειναι κινητο το οποιο σφήνωσα αναμεσα στα πλαστικα του κοντερ οποτε δεν κουνιοταν..
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το περίεργω με το Swift!!!! Επειδή το Swift είναι 1060κιλά κ φοράει 195/45/17 σιγά!!! Το Auris μπορεί να είναι 1240 κιλά κ να φοράει 205/55/16 (μπορεί να κάνω λάθος για την διάσταση του Auris! Αν ξέρει κάποιος ας με διορθώση!) αλλά είναι μπροστά το έλεγε κ ο φίλος μας γιατί να μην τον πιστέψουμε! Ααααα κ η κάμερα είχε τρίποδο κ την σφήνωσε στο πατάρη κ δεν κουνάει με τπτ μπορεί κ να έβαλε κ μπετό που είναι το περίεργο!
Παράθεση:
Η αληθεια ειναι οτι μου φανηκαν πολυ αστεια τα σχολια καποιων που ελεγαν οτι ειναι ψευτικο η οτι ειναι το αμαξι πανω σε ραμπα και αλλα τρελα..Πολυ πυλες του ανεξηγητου βλεπετε παιδια σιγα μην εφερα και συνεργειο απο το χολυγουντ να το σκηνοθετησω..Και το corolla ts που το εδιναν 0-100 8.5 και ειχε 7 στην πραγματικοτητα!
Δεν ξέρω για εσάς αλλά η πύλες του ανεξήγητου είναι η αγαπημένη μου εκπομπή άρα μάλλον ο φίλος μας είναι σταρ του χολυγουντ!
Το Ts 7 τα 0-100..............εεε......ναι.......γιατί οχι! Ας είναι μπροστά το Type-R απο το Ts δεν έχει καμία απολύτος σημασία εμείς θα λέμε το αμάξι μου έχει τα 0-100 σε 7 το λέει ο φίλος μας!
Παράθεση:
Αφου δεν μπορουσε να το περασει το type r 7 δεν ειχε? Το auris παντως εριξε σε panda 100 που εχει 9.7 1 αυτοκινητο μεχρι τα 140..Παει καλα αυτο γι αυτο και το περασα μετα τα 100 ηταν δικαβαλος εγω μονος...
Το Type-R έχει 0-100 σε 6.6 το καινούριο κ το προΪγούμενο 6.8!
Χώρίς να θέλω να σε στεναχωρίσω το Panda είναι το πιο γρήγορο 14αρι μαμά ατμοσφαιρικό που υπάρχει αυτήν την στιγμή στον πλανήτη κ έχει 0-100 σε 9.5 κ νομίζω οτι η απόσταση που λές μέχρι τα 100 δεν παίζει να πηγαίνατε μαζί μετά μπορεί κ να το έφτασες ή κ να το πέρασες!

Αυτά! Ο λόγος που τα γράφω είναι οτι μιας κ θα ξαναμπεί θα τα διαβάσει κ θα μας λύσει τις απορίες ο φίλος!

Φιλικά Ζήσης!
Παλιά 16-07-10, 16:26
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε μου, μην περνεις και πολυ σοβαρα τις μετρησεις των περιοδικων.Υπαρχουν αρκετα αυτοκινητα, που ψαχνω να βρω πως βγαλανε χρονους στα περιοδικα.Δεν μπορει οσοι τα οδηγανε να ειναι κουλοχεριδες και ο δημοσιογραφος να ειναι ο μεγας @ρχιδ@τος οδηγος.Κατι γινεται.Η καποιες εταιρειες δινουν λιγο γαργαλημενα αυτοκινητα για δοκιμες, η σπρωχνονται καποιες εταιρειες- μοντελα λιγο παραπανω.Και τα δυο παντως γινονταν, γινονται και θα γινονται.
Παλιά 18-07-10, 01:02
Το avatar του χρήστη COROLLAKIAS MIXALHS
COROLLAKIAS MIXALHS Offline:

Μοντέλο: auris 1800cc υπ/κβ
Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 284
COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός
Ναι μεν οι μετρησεις παντα δν ειναι σωστες!Οπως για το auris που παλια εδιναν 10.6 sec και 124hp και τωρα δινουν 10.4 sec και 132 hp. Αλλα οι συγκρισεις που σχολιασε ο ζησης καθως επισης και τα αμαξια που ανεφερε ειναι περαν της αμφιβολιας. Και επειδη ειμαι κατοχος auris και πριν ηταν 1.400cc ξετω τι πηρα και πως παει σε σε σχεση με τα αλλα. Και με τιποτα δν γινονται αυτα που σχολιαζει ο τυπας με το 1600. Κι αν θελει να του λυθουν οι αποριες ας μιλησει μαζι μου...

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > TOYOTA AURIS

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
που θα βρω ενα βιντεο που θελω; corolla 1.6 s.i sofianos ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 3 31-01-13 14:14
Προγραμμα για να κατεβαζετε βιντεο απο το YOUTUBE Intruder OFF TOPIC 9 18-04-07 22:06
βιντεο-καρουλι σε βιντεοκασετα ή Dvd TOLIS EE80 OFF TOPIC 1 08-01-07 00:48
Διαβαστε Και Σχολιαστε miller TOYOTA COROLLA E 12 2 02-10-06 03:29
Παρακαλω Διαβαστε Και Σχολιαστε!!!!!!!!!!!!!11 andreascorolla ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 8 23-03-06 18:35

Page generated in 0,18470597 seconds (82,80% PHP - 17,20% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:20.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com