τελος το jet για φετος...
μ αφησε το ρημαδι....
400μετρα μεσα με ωραιο κυμα και μετα απο 2 εικοσαλεπτες βολτες δεν ξαναπηρε μπροστα...
τι να κανω? βατραχοπεδιλα και κολυμπι...
νομιζα θα ταν δυσκολο αλλα με τα πεδιλα μια χαρα σερνεται...
γιαμαχα ειναι του αρμοζει να σερνεται αλωστε...
50μ πριν φτασω ηρθε ενα seedoo (γνωστος) να με τραβηξει. αυτος ο φουκαρας το χει 3 χρονια και τρια χρονια το επισκευαζει. δεν εχει καψει ουτε 30 λιτρα απο τις βλαβες.
ε εκεινη την ημερα του δουλευε οταν μου ρθε.
φυσικα δεν δεχτηκα να με τραβηξει ενα seedoo. το πηγα μονος μου εξω....
μετα απο 2 μερες ενα ολοκαινουργιο seedoo πιο κανουργιο μοντελο απο σερβις που το εχουν και φραγκατοι πηρε φωτια. πηδηξαν μεσα και πηγε ενα κανο και τους πηρε. εχτες βραδυ ημουν σπιτι του να μαθω τι επαθε. βουλωσε η γωνια της σωληνας της ψυξης των κεφαλων και αυτο αναψε. οι κεφαλες αλαξαν χρωμα απο την θερμορασια. πανω εκει εχει κατι σωληνακια μαλλον επιστροφη καυσιμου απο τα μπεκ. πηραν φωτια και λαμπαδιασε. ευτυχως εκλεισαν το καπακι και δεν ειχαμε ναυαγιο μιας και εσβησε η φωτια...
μαλλον απο την θερμοκρασια εχει παθει ζημια γιατι στο ρελαντι το ακουγα καπως. ελπιζω να μην επαθε κατι χοντρο, εμβολα κτλ...
την επομενη μερα λυνω το δικο μου και βρηκα λασκα τις 2 βιδες(πουτανες-ρουφιανες) που κρατανε την γεννητρια στα καρτερ.
οι βιδες εβρισκαν στο βολαν και το εξυσαν...
η πλακα ειναι οτι ακομα η γεννητρια δουλευε και ειχε σπινθηρα. πολυ πιθανον σε λαθος χρονο η χωρις αβανς.τα πηνια δεν επαθαν τιποτα. η πλακα που τα στηριζει ειναι αχρηστη και φυσικα και το βολαν...
αφου εριξα ενα σωρο καντηλια που δεν με εβγαλε σε ολες τις διακοπες το πακεταρισα και παραγγειλα ανταλακτικα απο αμερικη να του κανω γενικη επισκευη να ναι ετοιμο του χρονου...
δε μαμιεται τουλαχιστον 2 μηνες τωρα με πηγε καλες βολτες και μακρινες και δεν εκανε τπτ ενω ειμαι σιγουρος οτι και ττε η γεννητρια ηταν λασκα. αντε κανε διαγνωση αφου δεν ακους τπτ....
ψηνομαι μπας και βρω και φερω κανα honda aquatrax turbo
να μη χαλαει ποτε...
ψαχνω τι γινεται με τον νομο αμα ειναι εδω με αμερικανικη αδεια στο ονομα του αδερφου μου. ασφαλιζεται και να το οδηγαω εγω?
το καλυτερο απ ολα ηταν τελικατα ψαρια. μπηκαν στη φωτια 2 ωρες μετα το ψαρεμα τους...