Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
13-06-10, 01:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tserkene
Για το Ts δεν μπορώ να πω γιατί δεν έχω οδήγηση ποτέ. Λένε ότι έχουν διαφορά με το Celica αλλά δεν ξέρω πόση.
|
Γιώργο,όταν λες διαφορά τι εννοείς? Τι έχει το καθένα και τι δεν έχει?
Γιατί δεν έχω ιδέα,και βέβαια θέλω να μάθω.
|
13-06-10, 01:15
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Γιώργο,όταν λες διαφορά τι εννοείς? Τι έχει το καθένα και τι δεν έχει?
Γιατί δεν έχω ιδέα,και βέβαια θέλω να μάθω.
|
Θοδωρή τι να σου πω δεν ξέρω εδώ μέσα το άκουσα, αλλά δεν το έψαξα για να δω τι διαφορές έχουν γιατί δεν με απασχολούσε και πολύ!!! Λογικά στο πρόγραμμα κάτι έχουν.
Αν και off topic: Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι το Celica Ts pro f/l είναι πιο γρήγορο από το Celica Ts f/l και ότι το Celica Ts f/l έχει βελτιωμένα συγχρόνιζε στο σασμάν.
|
13-06-10, 01:38
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Θερμοκρασια και δυναμομετρο ειναι σημαντικος παραγοντας για το τι αλογα θα δειξει...
Για μενα μονο και μονο η θερμοκρασια θα ηταν απαγορευτικη..
13-06-10, 11:31
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
|
|
Να ρωτησω και γω κατι...ποσο σημαντικο ειναι να ειναι ανοιχτο το καπο οταν κανεις δυναμομετρηση??? σε οσες δυναμομετρησεις εχω δει εχουν ανοιχτο καπο...σε μας γιατι ηταν κλειστα?
my page
|
13-06-10, 12:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tserkene
Θα πω μια κακιά αλλά είναι η αλήθεια!!! Το Μιχάλη έβγαλε 96 άλογα όσα δηλαδή έχει από την μανά του. Τα δικά σας που λέτε ότι έχουν παραπάνω και ότι είναι αυστηρό το δυναμόμετρο πως το καταλάβατε;;;;
|
Πάντως, τα 1400άρια, έχω δει σε τεστ περιοδικών να βγάζουν στα δυναμόμετρά τους μέχρι και 102 άλογα...
13-06-10, 13:58
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Ναι,έχεις δίκιο.
Με τον Φάνη που μίλησε χθες ο Μιχάλης του είπε για ένα συντελεστή που θα επρεπε να ειχε βαλει στο μηχανημα ο μαστορας,με τον οποιο θα επρεπε,οπως τα υπολογισαμε,να βγει κοντα στα 99,6 αλογα.
|
13-06-10, 15:56
|
|
Moderator
|
|
|
|
Ναι με το Φάνη που μίλησα μου είπε πρώτα για την θερμοκρασία. Είναι αρκετοί 30 βαθμοί. Δευτερον πρέπει να βάλει διαστάσεις ελαστικών (που τα έκανε), ανοιχτό καπό (που δεν έκανε), ψυξη από μπροστά (που δεν έκανε) καλιμπράρισμα στης 3000 στροφές (που έκανε) και ένα συντελεστή 18% που δίνει η ΤΟΥΟΤΑ στο διαφορικό που δεν το έκανε. Επίσης μια ταχύτητα κάτω απο την τελευταία (που το έκανε).
Προσωπικά δεν γνωριζα για μερικές από αυτές τις ρυθμίσεις. Την επόμενη φορά (το χειμώνα) θα γνωρίζουμε καλύτερα και θα βγούν τα σωστά...
ΥΓ:Φάνη άν μπορείς πές 2 πράγματα για μια σωστή μέτρηση για να γνωρίζουμε...
|
|
|
|
13-06-10, 19:20
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από th@nos
να πω την αληθεια εγω το αμαξι μου το αισθανομαι πιο δυνατο απο τα 130 αλογα που ειδα αλλα παρηγορηθηκα οταν ειδα του Θοδωρη το ts να βγαζει 172...αρα αυτο σημαινει οτι ισως να ειναι λιγο αυστηρο το δυναμομετρο
|
Νομίζω φίλε Θάνο 130 είναι πολυυυυυυυυ καλά κ χωρίς πρόγραμμα! Ο Φίλιππος πόσο έβγαλε?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Θάνο, χωρίς παρεξήγηση, δε νομίζω να μπορέσεις να τον ακολουθήσεις... Εκεί που εσύ έχεις κόφτη 1ης, ο Θοδωρής αρχίζει να μπαίνει lift... Και εκεί μένει για όλες τις υπόλοιπες ταχύτητές του... Που σημαίνει ότι είναι συνέχεια στο top των ίππων και της ροπής του... Εν κινήσει και χαμηλές στροφές θα μπορούσες να κάνεις κάτι πιστεύω...
|
Συμφωνώ 100% με τον Αντρέα
Παράθεση:
Το ξέρω ότι στον κόφτη της 1ης μου ο Θοδωρης μπαίνει στο lift αλλά δεν νομίζω να έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία γιατί εγώ έχω ήδη κουμπώσει δευτέρα και φεύγω αρκετά δυνατά...τουλάχιστον αυτό είδα σημερα...σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να πιάσω ένα ts μετά από κάποια χλμ...
|
Πιστεύω οτι στην πρώτη θα πρέπει να είστε πολύ κοντά με το Ts να είναι λίγο μπροστά κ απο 2α κ lift μετά αρχίζει να κλοτσάει το Ts κ λογικά θα ανοίγει η απόσταση υπερ του Ts.........
13-06-10, 21:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Ζήση, ο Θάνος ήταν ακριβώς 131 άλογα με 15,8 ροπή(17αρες) & ο Φίλιππος 133 με 16,0(15αρες).
Τα υπερκυβισμενα ήταν ίδια σαν διδυμακια
|
13-06-10, 21:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Να ρωτησω και γω κατι...ποσο σημαντικο ειναι να ειναι ανοιχτο το καπο οταν κανεις δυναμομετρηση??? σε οσες δυναμομετρησεις εχω δει εχουν ανοιχτο καπο...σε μας γιατι ηταν κλειστα?
|
Θανο ανοιγουν τα καπο για να εχουνε καλυτερη ψυξη.Επειδη αυτος ο φυσητηρας που βαζουν μπροστα ποτε δεν επαρκη ανοιγουν τα καπο για να εχουν οσο περισσοτερο κρυο αερα μπορουν οπως οταν βρισκεσαι στον δρομο.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18468690 seconds (83,08% PHP - 16,92% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|